reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Widzę, że dziś produkcja słabiutko:sorry:jak na nas ma się rozumieć.
My dopiero ze spaceru wróciłysmy i Zosia przy otwartym balkonie jeszcze spi. Zaszłysmy do takiej mojej znajomej, która ma dwójke chłopców 1,5 i 2,5 roku- było wesoło. Chyba Zosi brakuje towarzystwa. Nie odrywała wzroku od tych chłopaków i smiała sięw głos jak sięktóryś odezwał:-D Nagrałam filmik i zrobiłam zdjęcia. Normalnie my zdjęć mamy tyle:szok:nie wiem gdzie będziemy to trzymać niedługo. Nawet kupilismy dysk dodatkowy, ale czarno to widzę.

A potem porobiłysmy sobie jeszcze troszkę zdjęc na dworku:tak:

Beatko Z. jesli karmiłaś piersią i nie stosujesz tabletek anty, to tymi krwawieniami sie nie martw bo mozliwe, ze jest wszystko w porzadku. Już wczesniej pisałam, ze często kobietom karmiącym, zanim się cykl ureguluje, zdarzają się takie krwawienia tzw. śródcykliczne, które nie są miesiączką. Są zwykle trochę bardziej skąpe i trwają mniej dni niż normalny okres u danej kobiety. No ale różnie może być.

A ciacho ja mam i chętnie się podzielę:tak:W sumie do Olsztyna nie tak daleko,a z Olsztyna do Bartoszyc przekaże Basia:-D

Niuta będziemy trzymać kciuki!:tak:Bawcie się dobrze!

Kurcze, co ja jeszcze miałam napisać?:eek:

Daisy wszystkiego naj dla Ciebie, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!
I dla małych solenizantów też buziaki!

reklama
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM RAZEM I Z OSOBNA ZA ŻYCZENIA URODZINOWE....

TAK TAK TO 28 :-(

Adulka zrobiła mi prezent i raczkuje:-):-):-):-):-):-):-) skubanica mała!!!!!!!!!!

W pracy zlatuje szybko tym bardziej że dużo ludzi dzis obsłużyłam 100 osób,ale najmilej jest jak przychodza i mówia że tesknilismy za pania:-):-):-)
fajnie sie wtedy czuję:-)

dp pozniej

dziewczyny jakie macie sposoby na biegunke u niemolat bo u nas juz te leki zadne nie skutkuja... wiem zeby dac n.p kleik ryzowy lub marchwianke ale co jeszcze

Adddaaa - wiem, ze pomagają tez jagody. Jest słoiczek chyba gerbera z jagodami. Kurcze, tylko dlaczego ta biegunka tak długo Was trzyma?

dziewczyny jakie macie sposoby na biegunke u niemolat bo u nas juz te leki zadne nie skutkuja... wiem zeby dac n.p kleik ryzowy lub marchwianke ale co jeszcze

czarne jagody i kleik marchwiowo-ryzowy z hipppa ..... nie wiem co by jeszcze???? chyba ze jeszcze diarrheel z homeopati granulki do rozpuszczenia...
pisza nifuroksazyd i bactrim ale to pewnie mialas...... ciezko :-(

adaaaa a probowales smecte? U nas w rodzince sie sprawdzalo, raz malemu tez dalam i tez bylo lepiej. Jak dla mnie to jest nr 1 dla dzieci w takich przypadkach ale wiadomo kazdy brzustek inny :tak: A Kacperka dalej tak mocno trzyma? :no:

trzyma go jeszcze biegunka, nie sa to duze ilosci to fakt, jest tego mniej, tylko ja mam taki problem on jest na diecie mlecznej tylko to mleko mu juz bokiem wychodzi (specjalne mleko na biegunke humana hnplus) po prostu go nie chce zwykle, a tylko to mu pomaga, :eek: probowalam mu dac kaszke=biegunka , rosolek z ryzem = biegunka, mleczko zwykle= biegunka, mleczko z kleikiem nie ma biegunki ale on tego nie chce pic.... masakra jakas...
tak zle tak nie dobrze..
aa przypominam ze jestemy na antybiotyku co tez powoduje pewnie biegunki i dlatego ona tak dlugo trwa bo dobrze nie byla wyleczona a antybiotyk byl koniecznoscią, mamy oslonkowo dicoflor 30 ktory tez w pozytywny spodob dziala przy biegunce jakos to mu tam pomaga, bo teraz chwilowo od 2h jest spokoj.(dalam mu juz 2 saszetke)
co do smecty to ona jest akurat w tym mleku, ktorego maly nie chce.

reklama
I SIĘ WITAM!!
JULA lula drugi raz ,myśmy też spacer zaliczyli.
Z moim KALEM długo sie nie pochodzi coś go naszło i do domku zaraz chce.
Ja dziś gar grochowy zrobiłam ,chodziła za mną od porodu,bałam jakoś sie wczesniej jej zjesc.
Mnie tak kończyny6 dolne bolą ,że :szok::szok::szok::szok:jakby mnie kto po girach lał jakąś pałka,albo walcem przejechał.
Pisze z kompa szwagra moj laptok musi być skonfigurowany bo sie tego domaga ,za nic nie chce mnie połączyć z netem.:angry:
Zaraz ide go robić ,może die uda ,Zawsze mąż to robił,a już naprawde dawno nic z nim nie było robione.Wię c mnie może nie być dziś.

A swoja droga jaak ja siedze to nikogo nie ma ,a jak spadam to się babeczki zjawiaja.
Kurde zle mi sie pisze na tej klawiaturze:crazy:.

NIUTKA 3-mamy kciuki ,miłej ostatkowej zabawy.

KAMLOTKA tak myślałam ,że odwyk od cyca.
A próbowałaś stopniowo w dzień podawać mleczko ,a w nocy herbatka.
Nie gwałtownie stopniowo:happy:.

A na biegunka lackcid ,albo smekta pomaga.No i banan.

Do góry