reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam mamuski
a ja znow obijam sie w pracy, troche nudy dzisiaj sa. niestty Oskar obudzil sie dziisaj o 4:30 i za nic nie chcial wody wiec mleczko poszlo w ruch i pozniej dale spal.
któras pisala o chrupkach kukurydzianych- juz z miesiac temu probowalam dac ale krzywil sie niemilosiernie, wsumie jak jakas nowosc mu daje to zawsze taka reakcja jest, ostatnio bułki kawalek dalam to tez mina "mamo nie chce" a pozniej to az sam buzie otwieral.
ale mam dzisiaj ochote na cos slodkiego a zwlaszcza ciasto- podrzucila by mi ktoras do olsztyna:-):-):-)a w torbie tylko kanapka i banan:-:)-:)-(.
wszystkiego najlepszego dla daisy na mega urodziny oraz wszyskich maluszkow na miniurodzinki

Heloł..
Basieńka jak juz koś Ci podrzuci to podrzuc do Bartoszyc:-p,bo ciasta tez bym wsunęła:tak:
odezwę się poźniej, spróbuje nadrobic jeden dzien...ale marnie to widze;):rofl2:
.
Maylah...dziś pełnimy nocny dyżur????:-)Vercik piszesz sie??:laugh2:

Witam mamuśki
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów !
Któraś tu pisała o grocie solnej!?
Tak się zastanawiam czy to lekarz zalecił , bo jak byłam w sanatorium ze Stasiem( miał 2 lata) , to lekarze mi to od radzili , tzn na własna odpowiedzialność mogłam z niej korzystać , wytłumaczyli to tym ,że dziecko jest za małe i grota tak samo może zaszkodzić jak pomóc i lepiej z dzieckiem jechać nad morze! No i teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć!

A ja dzisiaj idę na imprezkę urodzinowo- śledzikową do szefa i dzieciaczki z teściową zostają i Bardzo wasz proszę trzymajcie kciuki za Maksa ,żeby przeżył beze mnie i za mnie ,żebym nie dzwoniła co pięć minut do domu

Ostatnia edycja:
czesc mamuski
u nas nocka ok.zero pobudek:-)
pada deszcz ale moze uda nam sie wyskoczyc na spacer
kiepsko sie czuje znow okres (3 raz w tym miesiacu):szok::cool: kiedy ja pojde wreszcie do lekarza:crazy: chyba az sie przeprowadze do centrum.
spadam malej przebrac pampka
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DAISY
I BUZIACZKI DLA MALYCH SOLENIZANTOW!

Niuta-to ja pisalam o tej grocie u nas jest nowa po remolncie i ta sol jest nowa, ale mam zadzwonic i zapytac czy pomieszczenie jest z klimatyzacja bo jesli tak to nie mamy isc, predzej juz do wieliczki, tylko trzeba zapytac czy sa seanse dla niemowlat

Dziewuszki,
Ja dzis bede dopiero wieczorem, bo właśnie przygotowuje lekcje, i zajmuje sie małym,:sorry: poczytam was wieczorkiem, wczoraj mnie nie było,bo musiałam spedzic troche czasu z mężusiem :-p:-p:-p
Do zobaczenia wieczorkiem:laugh2::laugh2:
Miłego dnia dla Wszytskich,
Buziak:-):-):-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i solenizantek:-)

Ostatnio mam mało wolnego czasu, ale uzależnienie od bb jest silniejsze, zaraz idę do pracy, bałagan w domu, ale MUSIAŁAM was poczytać:-):-):-)
U nas ostatnio jakoś dziwnie, Tosia wczoraj np. przespała cały dzień, w sobotę po nocy miała suchego pampersa a dzisiaj nie chce jeść, temp ma 37,8 w pupce, wczoraj byliśmy u lekarza ale powiedział ze nic nie widzi, że trochę czerwone gardło i żeby się nie przejmować bo z rodzicami to tak jest że jak nie spi to narzekają a jak śpi to się boją.A Tosia dzisiaj jeczała cała noc, co godzine sie budziła i nie mogła spać. Już sama nie wiem czy jestem przewrażliwioną mamuśką i się czepiam czy coś się dzieje a lekarz nie umiał znaleźć przyczyny

Do góry