reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Bossssssssssshe...Alusia...ani mi się waż usuwać 4 naraz....kobieto...niżej ma zdjecie jak wygladalam po usunieciu jednej ósemki...miałam wykręconą gębę po znieczuleniu...wytrzeszcz oka...cały tydzien do tyłu chodziłam i łykałam apap bo nic innego nie mogłam a tymbardziej że Ty z maleństwem pod sercem...nie dostaniesz silnego znieczulenia...a to jest mimo wszystko zabieg...a te ósemki są inaczej usadowione w szczece niż te inne zęby...a przede wszystkim isnieje ryzyko krwotoku....wiec lepiej zmien lekarza...szkoda Ciebie i dziecka...to jest NIEBEZPIECZNE....po wyrwaniu jednego zęba leci krew jak ze świniaka a co powiedziec z 4rech:szok:...Alusia musisz obiecać że tego nie zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:...wyrywanie to nic nie boli ale potem zaczyna się meksyk...!!!!!!

jakby ktoś nie wiedział...to był mój uśmiech po znieczuleniu;-)

Załączniki

• Obraz 031.jpg
    Obraz 031.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Cześć !! :-D

Widze że pisujecie o temperamentach dzieci ... No niestety mój Jasiol to też czysta mamusia :-) Nerwus, płaczliwy i potrzebuje duuużo czułości i zainteresowania :wściekła/y::-) Najlepiej cały czas na rękach i to nie u byle kogo tylko u mamy ...
Np. byłam przed chwilką odebrać samochód (przyciemnialiśmy szyby) i Jas został na 1h z dziadkiem ;-) jak wróciłam to Jaś darł się w niebogłosy a jak mnie zobaczył to uśmiech i rączki wyciągał ... No obłed ... Teść mówi że on tak już płacze od mojego wyjscia a on już niewiedział co ma robić ... Oj :angry::angry:

Tralalalala1 hmmm dałaś mi do myślenia i masz racje skonsultuje to z innym dentystą i ginekologa zapytam co on myśli ;-) Dziękuje Ci za rade ;-)

Justysia ale chyba fajnie się czyta jak dziewczyny naprodukują? :-D

A i u nas choroba wstąpiłą ... Jasiol ma suchy kaszel i psika ... :-( nawilżacz uruchomiłam więc mysle że do jutra będzie poprawa ;-)

Buziaki :tak:

Gustlicek musiałaś mnie tak wystarszyć? No obiecuje że skonsultuje to z innym lekarzem !! Nie usune 4 naraz ... a pojedynczo moge? Jak myślisz?
Dziękuje za rady :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli Ci nie przeszkadzają to poczekałabym...zawsze znieczulenie to znieczulenie...jeśli nic się tam niebezpiecznego nie dzieje...zrobiłabym porządek z ósemkami po urodzeniu...ale to tylko moje zdanie:tak:

Ale żeście popisały znowu!!!

Mąż już na mnie krzyczy że ja tylko BB a nim to się nie zajmuje:-D

Gustlicek-fotka ekstra...Ja ostatnio robiłam koronę i wyglądałam podobnie jak Ty, i za każdym razem, gdy podchodziłam do Małgosi i coś jej mówiłam to ta się śmiała ze mnie:zawstydzona/y: Zresztą zęby po ciąży kosztowały mnie kupę kasy-calą wypłatę wywaliłam -sama korona 700 zł!!!

Adaa-mam nadzieję że ta biegunka sie od Was odczepi. Dużo Ci mały schudnął? Mam nadzieje że nie. Współczuje Ci, bo nie ma nic gorszego od patrzenia na cierpienie dziecka.

Dmuchawiec - ja przed ciążą nosiłam B i byłam zachwycona swoimi piersiami. takie fajne przeciętne B. A teraz rozpaczam bo mimo że karmię małą tylko w nocy mam D!!!Dla moejgo męża raj a ja tęsknie za moim skromnym cudownym B.
I za Twoim przykładem ścięłam włoski do ramion i zmieniłam kolor na naturalny braż z pasemkami bond i włosy wreszcie przestały mi wypadać. HURRA. I czuje sie seksi w nowej fryzurze. Ostatnio też chodze na solarium i nie wyglądam jak biały wampir.

Alusia-jesteś cudowną mamą. Każda z Nas ma czasem nerwy po nieprzespanej nocy. A teraz jesteś już w zasadzie podwójną cudowną mamą.

Czy ktoś jeszcze poza Kasiurkiem 1983 studiował na Politechnice Śląskiej?

No i najważniejsze - WSZYSTKIM SOLENIZANTOM JA I MAŁGORZATKA ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

...chodzi Alusia o znieczulenie...ja np robiłam kanały w ciąży...ale u nas stomatolodzy nie dają znieczulenia...bo trzeba czuć jak on robi ten kanał...myślę,że leczyć można ale z rwaniem bym poczekała...:tak::eek:

Wilsonka dziękuje Ci bardzo ... ;-) a jak wróciłaś do swojego naturalnego koloru włosów ? Bo mój Maż stwierdził że wtedy najładnie wyglądałam ... ;-)

Wiecie co ... Kurcze nie chce chwalić swojego męża ale chyba troszke się czasami poprawił ;-) Jakiś taki inny się zrobił ;-)
Bardzo go Kocham i dziękuje że w jakiś sposób pomogłyście mnie w moich ciężkich momentach ... ;-) Wiem że nie moge jeszcze całkiem odpuścić ale musze troszke spasować bo zazdrość mnie zniszczy od środka ... ;-)

Gustlicek no ja dzisiaj miałam leczonego zęba ze znieczuleniem ale dentysta mi powiedział że to takie specjalne dla kobiet w ciąży ... Kurcze chodze do niego już dosyć długo więc jakoś mu napewno ufam ... :) Ale co do rwania zębów to poczekam i zrobie to po porodzie :) Dziękuje za porade ...

Dziękuje Gustlicku :-)

A jakie macie plany Kobietki na dzisiejszy wieczór ? W końcu ostatki :-D:-D
Ja czekam na męża i będziemy jakiś filmik oglądac ... :-D mam dzisiaj dużo energi w sobie bo już mnie ząb nie boli ... :-D

reklama
Gustliczku musiałaś ten opis i zdjęcie wkleić??? Ja własnie dzisiaj umówiłam się na rwanie ósemek na poczatek marca... a wspominałam ze panikara jestem...
alusia bądź grzeczna i posłuchaj się mnie i gustliczka:) i też trzymam kciuki za naprawionego męża :)

Do góry