reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja też niby nie wierzę, ale czasami lubię poczytac i jak coś nie pójdzie to lepiej zwalić na horoskop niż przyznać się, że nawaliłeś;-)

No a nowy rok wg Chińskiego zaczyna się 14.02. 2010 a kończy 02.02.2011, czyli wszystkie pasma złego zwalam na nie 2010 ale na poprzedni chiński. :tak:

Reflektuje ktoś na kawkę??

reklama
Witam nowe mamusie i Anetko pamietamy cie :tak: piszcie piszcie :tak:

...Anetka...ja pamiętam:tak:

e mama ,anetka witamy z powrotem i zapraszamy czesciej:-)

ja też tylko podczytuję, ale Cię pamiętam. I trzymam kciuki za Ciebie!

miło :-)

Anetka, miło Cię widzieć po długiej przerwie. A najważniejsze to widzieć Cię w dobrym nastroju. :tak::tak:

:-) wiesz... co innego pozostało;-)trzeba cieszyc sie tym co się ma :tak::tak::tak::-):-)

Witam dziewczynki i życzę Wam miłego dnia :-):-):-)

Hej !
My sie meldujemy:-) Jestesmy, zagladamy co jakis czas i czekamy, az ciotki się obudza:tak:. Napiszemy troszke póxniej bo teraz idziemy sie ubierac.
Miłego dzionka!

I ja się melduję wtorkowo!

Koło 10 przyjedzie moja mama po Tomasza. Jedzie do swojej koleżanki, która ma syna (w marcu skończy 3 lata) więc sie troszkę chłopaki pobawią :tak: A ja z Adaśkiem będziemy mieli troszkę ciszy i spokojnie będę mogła coś poczytać i troszkę sobie przypomnieć conieco z programowania czy kodowania stron internetowych :eek::no: strasznie mi się nie chce, ale coś trzeba robić :tak:

Nocka ok. U nas nic ciekawego sie nie dzieje... a szkoda, bo chce już jakiejś odmiany!!!!!!!!!!!!! :-D

No i jestesmy:tak:Zosia ubrana, a mama......hmmmm....a mama prawie goła:-D Tzn w bieliźnie. Zabrałam mała z soba do łazienki, zeby wziać prysznic i ledwo namoczyłam włosy, Zochna sie rozbeczała. I prysznic musiał byc ekspresowy, niestety. Wylazłam i nawet sie nie ubrałam, ehh.....
A teraz cycamy. Musimy dzis przerobic nasz plan dnia bo mamy juz 4 posiłki niecycusiowe:tak:zamiast trzech.

Co do rozmiaru biustu- zawsze miałam C, a teraz raczej marne B sie szykuje, odkad mniej karmię:-(

Obiadek mamy wczorajszy, w domku nawet względny porządek, wiec dziś laba:tak: Na spacerek pewnie pójdziemy długaśny bo znów jest ciepło na dworku.
Ale zanim to nastapi, Zosia zaraz zasnie, a ja kawke wypije i ciacha sobie ukroje. Która mamusia sie przyłaczy?

To super! Zapraszam! Ciasto mam- murzynka z czekolada:tak:
Własnie zasneła moja Myszka. Więc mam aż pół godziny dla siebie:-D
Co ja biedna zrobie z taką iloscią czasu?:-D

A jak Ewa te firaneczki. Cos chyba pisałaś o zamawianiu prezz internet?

reklama
Hej kochane:-)melduje sie ze żyje,jakos nie moge sie ogarnoc z czytaniem was:zawstydzona/y:a co dopiero z pisaniem.
Mały nadal na katar,nieraz nawet z krwia,a ze ide jutro z wynikiem posiewu to wezme małego niech go przebada,bo to raczej nie jest katar alergiczny bo jest taki gesty i zyrtec nie pomaga mu..Wogóle to jest ciagle yyyyyyyyyyyyyy ten zabek mu dokucza a bedzie chyba wychodził niedługo nastepny,no i dlatego ciagle bb zaniedbuje:zawstydzona/y:wybaczycie?
buziaczki:-)lece poczytac

Do góry