reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczynki glowy do gory, nasze Malenstwa jeszcze nie raz nie dwa beda chorowac, guzy nabijac i rozne jeszcze inne rzeczy. Wiem, ze na to strasznie jest patrzec, jeszcze gorzej tych placzow sluchac, ale od tego sa mamusie co nie? :-) Damy rade, za to nas nasze Sloneczka kochaja.

joostysia spokojnie kobitko, szkoda nerwow, poczekamy :tak:

reklama
dziula moge sie podpisac pod czescia twojego posta u nas to samo goraczka czerwone gardlo, lekki kaszel i katar.... oczywiscie antybiotyk po raz 4, oraz tysiac innych lekow. Dobrze,ze jestesmy po wyplacie.
nie bylo kacpra pediatry,ale w zastepstwie byla rownie miła pani doktor, rozmawialam z nia o pneumkokoach, mowila,ze jesli zaszczepimy malego na nie to bedziemy mogli przynajmniej ten szczep patogenny wyeliminowac jako to co moze go prowadzic do chorob, wiec b zaszczepimy, poza tym mamy zamiar isc z malym do groty solnej, a w wakacje jechac z nim nad morze,

No to od nowa!!

DZIEŃ DOBRY!!
Ewo MELASZKU WZYWAŁYŚCIE to macie.
Wogóle sie WAM dziwie,że za mną tęsknicie.Niedość ,że pisze głupie posty to jeszcze z błędami.:eek:

Jula zasnął i śpi jeszcze niech sobie spi.Dziś ma jakiś szczególny humor od rana się cieszy i gada!
Karol prawie do teraz latał w piżamie ,za nic :no:chciał sie ubrać ,ale nie dziwie mu sie bo miał zamiar spać i mu sie nie opłacalo,heehee...
Więc obaj kimają ...
WALENTINES był nie za specjalny na obiad przyjechała siora po młodsza bo laba sie skońćzyła no KAROL :no:ubolewa ,że NATALII już nie ma .Swoją drogą to teraz nie mam sprzatania bo ta taki syf robi ,że szok.
Ciekawe czy jak ja miałam 8 lat też burgello takie robiłam ,ale :no:przypominam sobie.
Pod wieczór poszliśmy do szwagierki na urodzinki,wieczorkiem ,winko nawet go nie dopiłam ,buzi i lulu.
Nawet chłopcy szybko padli,abyśmy wieczór mieli wolny.Ale ja nie miałam jakiegoś za specjalneg:no:o humoru.
Tomek chciał ,aby jakoś inaczej było,ale jakoś dla mnie nie było.Nawet zapytał się czy bym chciała kwiatuszka,a ja oczywiscie ,że nie bo szkoda kasy a kwiatek i tak zdechnie.

Oj,nie pamietam kiedy razem gdzies wyszliśmy ,no 2 tyg. temu do KOŚCIOŁA sami.
Brakuje mi ,jak kiedyś usiąść wypic piwko z sokiem imbirowym i patrzeć sobie w oczy bez słów.I tych wieczornych spacerów hmmmm.....już chyba nigdy:no: nie wrócą!!:-:)-:)no::no::no:

I mam tak jak ANIA odrosty jak stodoła i nawet balsamem niechce mi sie pomasować-smarować.ehhh...........

Wogóle mam nerwa ,wczoraj dostaliśmy plan bo tesciu był w tamtych naszych przyszłych stronach i przywiózł plan naszego domu.
I jest całkiem inny niż miał być.Facet sie nie postarał ,przerysował nasz stary rysunek ,który Tom mu kiedys pokazał i sam powiedział ,że tak nie może być ,a i tak to narysował.
Więc w sobote musimy tam jechać.
I łopatologicznie mu wytłumaczyć ,co za mosiek!!!

A po drugie jak mam JULA karmić to mi sie nóż w kieszenie otwiera,bo zamiast jesć to gapi sie na wszystkie strony świata,to pluje ,rozciera po buzi.Mam takiego nerwa:angry::angry::angry::angry:
Jak niechce to będzie żar z butelkki mleko:angry::angry::angry::crazy:.

WILSONKA GRATKI ZĘBOLA.
No i się cieszę ,że sobota sie udała.
I słodz sobie KOCHANA słodz jak najwiecej.

GUTLICZKU na drugi rok serducho CI poczta wyśle!!

NIUTA ja miałam tak w piatek ,dar sie puki M nie przyszedł.

GABIAZKU TY tyle nie pracuj KOCHANA!!
rOBOTA TO GŁUPOTA !!:tak::tak:;-)

a JA na cycki nie nażekam jak chcecie to moge podarować coś nie coś!!

MELASZKU ja wcale się nie gniewam ,że wywołałaś mnie w liczbie mnogiej,bo wyglądam jak mnoga.:tak:;-);-):-p

EWUŚ a Ty dziś latasz koło męza bo nie umie się ruszyć z tego wczorajszego maratonu.:-D;-)
A niespodziewajka sie udała co??!!!

ALA TY mnie tu nie kuś motorami.
Ja ścigacy nie bardzo .Ale każdy lubi to co lubi.
Za to KOCHAM CHOPERY.
i kedyś napewno znowu stanie w garażu ,już nie moge sie doczekac walenia z rury i pięknego ryku silnika.
BO jak śpiewa RYSIU ''HARLEY MÓJ TO JEST KOCHAM GO''.

Jeszcze cos miałam napisać ,ale tyle tego było że HEJ!!

Justys ja wcale nie pisałam, ze mam odrosty:-). Nie maluje włosów wcale i nigdy nie malowałam, moze jak mi sie siwe zaczna robic, to wtedy zaczne.

Grochówa mi wyszła fajna, chcecie troche?

Ewa nie npisałam, ze Twoje mebelki sa super!:tak::tak::tak:

Mamusie chorowitków- duzo siły Wam przesyłamy. Bedzie dobrze, chorobska odejda w siną dal:tak:

Justys ja wcale nie pisałam, ze mam odrosty:-). Nie maluje włosów wcale i nigdy nie malowałam, moze jak mi sie siwe zaczna robic, to wtedy zaczne.

Wiem ANECZKO ,a to taka przenośnia!!;-);-)
Ja obejże ''pierwsza miłośc ''i ide gyros robić miałbyc wczoraj ,ale nie wyszło!:/

ADAAAA jestem jestem ,jeszcze ;)!!

Ostatnia edycja:

Filip wlasnie wcina chrupki kukurydziane, podaejcie juz? On je uwielbia

Mój Kuba też je uwielbia, a najbardziej takie długie :) Właśnie też się zajada, mruczy przy tym tak mu smakują, nie wspomnę jakie baki przy tym puszcza... :):szok:

adaaa trzymaj się i nie łam się, przecież jesteś najlepszą matką dla swojego synka, a te choróbska wcześniej czy później miną, żal tylko malucha, ale przecież robisz wszystko żeby mu pomóc

justyś nie denerwuj się tak kobitko, odetchnij parę razy albo wyjdź z pokoju na moment, mi zawsze to pomaga jak Młody doprowadza mnie do szału.

A mój Kuba nauczył się teraz krzykiem wymuszać, czasem tak się zaczyna wydzierać że łapie chrypkę popapraniec mały:) Nie wspomnę o kwadratowej buźce, o której mówiły wczoraj dziewczyny. Ma charakterek-M mówi że po mamusi :)))

Dziewczyny ja też Was czytam ale podobnie jak Zosia od Ani to Jasiol też wieczorem tak marudzi że żadną zabawką go nie zajmne tak więc się nosimy po pokojach. Teraz już jest w wanience i potem jeszcze troszke i gdzies kolo 19 spać ;D On ma tak że czym wczesniej idzie spać Tym dluzej śpi a dzisiaj musze jechać po męża do pracy wiec Jas musi już spać

reklama
Mój Kuba też je uwielbia, a najbardziej takie długie :) Właśnie też się zajada, mruczy przy tym tak mu smakują, nie wspomnę jakie baki przy tym puszcza... :):szok:

justyś nie denerwuj się tak kobitko, odetchnij parę razy albo wyjdź z pokoju na moment, mi zawsze to pomaga jak Młody doprowadza mnie do szału.

A jakie kupy są po nich !!!:-D:-D:-D
Oddycham ,ale jakaś depresja mnie łapie i mam nerwa jakiegoś ,niech już sobie pujdzie!!

O KAROL wstał:szok:,ciekawe o której zaśnie!!:angry:

Do góry