reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Halo Halo jest tu kto ? Znowu wieczór a tu pustka ... :)
Justysia my też mieliśmy chopera ale jakos moj mąż śmieszne na nim wygląda :D teraz ścigacza sprzedaliśmy i się zastanawiamy :D
Niby choper bezpieczniejszy no nie wiem :D
Ogólnie uwielbiam motory i zloty ;d

reklama
Halo Halo jest tu kto ? Znowu wieczór a tu pustka ... :)
Justysia my też mieliśmy chopera ale jakos moj mąż śmieszne na nim wygląda :D teraz ścigacza sprzedaliśmy i się zastanawiamy :D
Niby choper bezpieczniejszy no nie wiem :D
Ogólnie uwielbiam motory i zloty ;d

ZLOTY hmmmmmm..............
Kupe kasy i mogłabym co tydz. jezdzić!!

no niby bezpieczniejszy ,ale myśmy mieli już małą wywrotke.
Jednak glany i skóra to podstawa i skóra nie zdara tylko siniaków kupe było.
No ,ale lepiej nie kusić losu;-)
Mąż jechał ścigaczem kolegi ,tak sie karnąć 2km i na licniku 220km,aż sie za głowe złapał ,nawet tego nie czuł:tak::-):no:

ewo a co znowu za wniosek ??

hej ;-)
Alusia ja jestem ale Ciebie pewnie juz nie ma. Nasze spotkanie oczywiscie aktualne jak najbardziej :-D Wysle Ci pozniej nr tel do mnie to sie zgadamy. Teraz mi sie nie chce :zawstydzona/y: W ogole mam lenia i tego posta z ledwoscia pisze..
Wyniki czy chrzesnica meza ma pneumokoki beda dopiero jutro. Kolejny dzien stresu...
zmykam do meza dobranoc!!!!!!! jutro sie odezwe :-p aha dziekuje wszystkim za zyczenia rocznicowe!!!!:rofl2:

kobitki co Wy ostatnio z tym że Was nie lubią na forum, że nikt Wam nie odpisuje? Lańsko zaraz będzie normalnie !!!

Olcia
, potwierdzam Twoje słowa odnośnie pracy :-) Ja wracam taka jakaś wypoczęta, szczęśliwa że zaraz ujrzę moje dziecię. Korzystam wtedy z czasu na maksa. A w pracy serio odpoczywam, ale to pewnie też zasługa tego że to księgarnia a nie np urząd:-D

Olcia współczuję tak spędzanych świąt :no: ja też czasem miałam nadzieję, że jak mąż sam siedzi w domu a ja skądś wracam to będzie chociaż posprzątane... ale gdzie tam... już przestałam sobie robić w tym kierunku jakiekolwiek nadzieje...

Moj małzonek sprząta jak ja mu powiem, że ma wziąć tą konkretną rzecz i odłożyć w konkretne miejsce. Inaczej nie da sobie rady :no: Dmuchawiec pewnie wie o co mi chodzi, bo pracuje z dziećmi, a mojemu jak dziecku trzeba wydawać krótkie i konkretne polecenia. Dając mu krótkie niezłożone wskazówki uda mu sie coś sprzątnąć - wtedy trzeba pochwalić i dac nagrodę. W tym momencie on sam zaczyna dostrzegać, że osiągnał jakiś sukces i jest z siebie dumny. Wtedy dopiero można przekazać kolejny prosty, jasny komunikat co dalej ma robić. W ten sposób uda mu sie czasem cos posprzątać :tak: Tak samo robię z Tomkiem - on jest troszke młodszy, ale zasada działania taka sama :-D:-D:-D

Ewcia, pięknie to ujęłaś:-D:-D:-D mojemu to muszę nawet kartki pisać co ma kupić " kup chleb i mleko" a on kupi bułki i kefir:eek: aa no i cole o tym zawsze pamięta:wściekła/y: powinni wymyślić taki gps dla facetów. Skręć w lewo idź 3 kroki przed siebie podnieś skarpetki i włóż do pralki. Albo Podejdź do stołu, zabierz talerz i kubek, wstaw do zlewu i umyj.:-D
Kurde mojemu jak nie powiem zrob to i to tak i tak to kurde masakra

współczuję dzieciaczkom chorowitym i mamusiom. Jula niby nie ma już zapalenia uszu, ale katar nadal, czyli już3 tydzien się ciągnie:wściekła/y: wciąż coś jej furczy w nosku, męczy się przez to i wkurza.

No a co do M, to wracam z pracy, a w domu taki syf:crazy: nie mial czasu przez 4 h umyc naczyń (bo mu kartki nie zostawiłam), umyć Julce buziola po deserku (poliki uwalone), wynieść pampersa z kupką z sypialni (bo musial się zająć zrobieniem bułek do pracy). Kurde :angry:

Jula śpi dziś wyjątkowo od 19:15, taka padnieta była ze szok. Ciekawe do ktorej pośpi:confused2:

Zmykam obejrzeć M jak miłość i kłade się spać.

Ktoraś pisała o ŁASCE , :laugh2: ja z tych co " głodnemu chleb na mysli" :-p

Justyś, pisałam Ci już kiedyś, jak skasujesz posta to edycja i cofnij i on wroci;-) a klocki drewniane (20 szt ) takie nieduże, kolorowe 39zł:szok:

Moje cycole przed ciążą C, w ciąży D, a teraz zwisłe C.

Alusia mój M też nie lubi wieszaków i anorektyczek, ale pewnie jak idzie na piwo z kolegami to i tak sie za takimi obejrzy:no: Ale ja nie jestem dłużna, czasem zdarzy mi sięfajnego klienta jak już wychodzi porządnie oblukać od tyłu no czasem od przodu:sorry::laugh2::-D

dobrej nocki kochane, skrobcie porzadnie żebym w pracy miała co robić :-D

co tu tak pusto
ja czekam na m jak milosc i zjadlabym cos bo w dzien czasu nie bylo a nie chce mi sie nic robic :zawstydzona/y::-p:-p nie je któras z Was coś tam pysznego czym by sie chetnie podzielila ? ja tam wszystko przyjme:tak::tak:

Hej dziewczyny

dziękuję za słowa otuchy wszystkim dziołchom:-)

w pracy mineło nie mogłam się odnaleść, ale wyrobie się...... nawet nie było jak z kolezankami pogadac bo tyle ludzi ....

a widze ze "wariatki" produkują..... super ale dzis nie mam siły was nadrabiac......

jesli chodzi o zajady to dziewczyny dobrze radza najwazniejsze vitb w dawkach uderzeniowych,masc vit. ,tribiotyk masc-gojaca na antyb.

pozdrawiam i tesknie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

DOBRANOC

Ewa85
ale za Wami normalnie trudno nadążyć.
Ja znowu jutro na 2 zmianę do pracy. Kubuś dziś niespokojny bardzo był cały dzień. Nie miał apetytu. Może wkońcu te zębiska idą bo u nas jeszcze nie ma ani jednego.

dobrej nocki kobietki :sorry:

reklama
I znowu ja sie pojawiam. Robert spi juz od jakis 40 minut. Ale tak wieje (jeszcze bardziej niz wczoraj), ze dzisiaj noc tez bedzie ciezka.
A tak w ogole to gdzie jest Antkowa?

Do góry