reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:biggrin2:aaaa, miałam o bąkach jeszcze napisać:-p
Po moim M. raczej ich nie odziedziczył, bo o dziwo nie śmierdzą:-D Ale w ogóle to on rzadko je puszcza... Ale kupy to jakaś masakra:szok:

Ewcia, miałam właśnie pisać ostatnio, że bardzo fajne te mebelki:tak:

coś jeszcze miałam napisać, ale wyleciało fruuuu, pewnie mi się przypomni:eek:

reklama
Maylah :-) tak tak płukanie zimną woda pomaga :-D i przez to straciłam głos bo zapomniałąm Wam napisać że jeste super zdrowa tylko nie mówie :-D:-D przez płukanie buzi zimną woda gardło mam straszne ...
A szyjki da się zasłonić tylko trzeba na to czasu ... ;-) już kupiłam sobie paste odpowiednią, odpowiednią szczoteczke i żel z szałwi i troszke pomaga. ;-)

Olcia współczuję tak spędzanych świąt :no: ja też czasem miałam nadzieję, że jak mąż sam siedzi w domu a ja skądś wracam to będzie chociaż posprzątane... ale gdzie tam... już przestałam sobie robić w tym kierunku jakiekolwiek nadzieje...

Moj małzonek sprząta jak ja mu powiem, że ma wziąć tą konkretną rzecz i odłożyć w konkretne miejsce. Inaczej nie da sobie rady :no: Dmuchawiec pewnie wie o co mi chodzi, bo pracuje z dziećmi, a mojemu jak dziecku trzeba wydawać krótkie i konkretne polecenia. Dając mu krótkie niezłożone wskazówki uda mu sie coś sprzątnąć - wtedy trzeba pochwalić i dac nagrodę. W tym momencie on sam zaczyna dostrzegać, że osiągnał jakiś sukces i jest z siebie dumny. Wtedy dopiero można przekazać kolejny prosty, jasny komunikat co dalej ma robić. W ten sposób uda mu sie czasem cos posprzątać :tak: Tak samo robię z Tomkiem - on jest troszke młodszy, ale zasada działania taka sama :-D:-D:-D

Frywolna Jola jest wkurzająca przeokrutnie :wściekła/y: a może ona też chce zostać licoweczką i dołączyc do naszego grona szalonych mamusiek?:-D

czesc laseczki
moja zabcia spi
kiepsko w nocy bylo ale dzis rano uwaga uwaga pierwszy raz od 2 dni pila mleko z butleki a nie z lyzki! sukces i wypila az 210ml a dotad 30ml. wygladam tylko za zabkiem.
U nas walentykowa noc upojna! :-D
Daisy dasz rade, za jakis czas pewnie sie przyzwyczaisz, badz silna i mysl ze jak wrocisz z pracy to Adulka przywita cie usmiechem.
Alusia ahhh nie pogadasz takich walentynek to ja nawet jako panna nie mialam:-D;-) super! ciesze sie ze szczesliwa. Dobrze ze Jasiu oki po tym upadku. Zdrowka dla Ciebie i maluszkow:-)
Maylah dobrze ze wracasz do zdrowka:tak: kurcze a z ta szuflada to masakra:szok: chcialabym zobaczyc twoja zszokowana twarz, tak na serio dobrze ze nic sie Filipkowi nie stalo, cwaniak jeden:tak: po mamusi:-p
Ewcia wlasnie_ mebelki superasne
Olcia u mnie bylo kiedys podobnie co jakies swieto sie zbilzalo to S czul chyba jakas presje i zawsze klotnie byly, teraz olewka i zawsze cos milego na mnie czeka, a najlepszy prezent to widok usmiechnietego meza ktory mnie mocno przytuli, polacuje i powie ze mnie kocha:tak: i oby tak codziennie
annie wiem co czujesz choc u mnie juz ciut lepiej, ale ryk byl niesamowity, szkoda naszych maluszkow, dobrze ze nie beda tego pamietac
Patra u nas pneumokoki to podstawowe szczepienie wraz z innymi, wiec mala juz je miala. pojdziesz do lekarza to pewnie dowiesz sie wszystkiego, oby ta dziewczynka nie miala pneumokokow

A ja mam dzisiaj strasznego lenia, w domu bałagan, obiad nie ugotowany, echh zapału brak.

maylah myślę że ta reklama nie tylko Ciebie denerwuje
ewa mebelki ładne, a jak tam poszukiwania firan? Z tego co pamiętam poszukujesz czegoś z zielenią? Ja mam taką kombinację w domku, jak będziesz zainteresowana to wkleję fotkę:)
alusia problem z szyjkami miałam tez, ale baardzo ładnie można je zakleić, mój stomatolog zrobił to perfekcyjnie, nawet nie ma śladu :) i w końcu nie boli

Beatko, gratulacje dla Marisski, :-)no i że nocka udna u upojna :-)
A ja dzis dostałam spozniony prezent na urodziny od psiapsiólek, przyszedł poczta, seksowan bielizna z intimissimi, stringusie i taka zwiewna koszulka, :-p:-p:-pchyba dzis zrobie suprise mojemu M.:-p

Asiu, mi tez sie dzis nic nie chce,głowa mnie jakos boli, a obiad mam od wczoraj:happy:

Ja sie nie zgadzam na frywolna Jole ,:no: niech sie nam tu z butami nie wpycha, a raczej z biustem, ona na pewno nie jest lipcóweczką,
:no:

BeataZ ja mam facebooka, ale jakoś mało używam :eek:

Wszytskim dziękuję i cieszę się, że mebelki Wam sie podobają :tak::-) ja się nie moge napatrzeć... po tym co stało w tym salonie :no: ughh... wreszcie ten pokój jakos wygląda i chce mi się w nim siedzieć :tak: teraz te firaneczki :confused2:

tralala chętnie bym zobaczyła co tam zielonego masz w oknach :tak::-D możesz wkleic tu albo na wątek o zainteresowaniach, bo tam dyskutowałyśmy o wystrojach okien (głównie moich :-p) i nie tylko :tak:

reklama
Bym zapomniala Wszystkiego Naj dla wszystkich malych solenizantow!tych co dzis obchodza mini urodzinki i dla tych co obchodzili wczoraj i przedwczoraj! buziaki
Patra spoznione ale szczere Wszystkiego naj z okazji rocznicy, oby radosc i milosc w waszych sercach nigdy nie zgasla!

Do góry