tralalala1
Fanka BB :)
maylah na zajady pomaga maść cynkowa (sudocrem) bo trzeba to paskudztwo wysuszyć, lepiej tego nie natłuszczać, bo może wdać się infekcja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze najlepiej bedzie jak pojdziesz do lekarza i sie go zapytasz. Ja bylam w Pl to sie pytalam pediatry i powiedzial, ze szczepia dzieci tylko te ktore sa w grupie podwyzszonego ryzyka (2-6 miesiac sa to 3 dawki a tak jesli rodzice chca to powyzej 1 roku zycia w jednej dawce)Wariatki wariastki wariatki wariatki wariatki normalnie szalone wariatkiCześc!!
Maylah zgłąszam się do odpowiedzi, nie rozumie tylko dlaczego wymieniłaś mnie w liczbie mnogiej, przecież aż taka gruba nie jestem żeby za dwie osoby mnie brać
Walentynki i rocznica minęły.. Szczerze powiem że inaczej ten dzień sobie wyobraziłam. Najpierw rano miałąm focha na męża, później zrobiłąm mu łaskę i wybaczyłam ( ŁASKĘ NIE LASKĘ!!! Zboczone) Popołudniu przyszli teście i moi rodzice, posiedzieli do wieczora, mały wyjątkowo kąpany był o 20. Ale i tak obudził się o 4 na mleko. Za to pospał do 6:30 a nie 6
Zawsze to pół godziny do przodu. Małżon poszedł teraz z małym na spacer a ja... objadam się tortem któy moi rodzice przyniesli
Znowu kg przybędą.... Jak mały poszedł spać to wskoczylismy z mężem do wanny.. (fajna taka kąpiel co nie Beatko? Szkoda tylko że mamy małą wanne
) obejrzelismy Eurowizje i poszlismy spać
Szczerze wam powiem że nie podoba mi się ta piosenka ktora wybrano... Zycyzłąm wygranej Węgrowskiej... Ale to moze dlatego że jest z mojej mieściny
Ale jej głos tez mi sie podoba ;-)
W ogole martwi mnie jedna sprawa.. Kiedys wam mówiłam że chrzesnica meza ma gronkowca.. dzisiaj okaze sie tez czy ma pneumokoki... Mała jest o rok starsza od Kacpra (tez z lipca) czesto choruje, wymiotuje, ma biegunki... Ma duzą stycznosc z Kacprem. I jak okaze sie ze ma pneumokoki to chyba sie pochlastam.. Bo wtedy (tak mi powiedziano) bede musiala malego zaszczepic. A to koszta na ktore mnie nie stac :-( Orientuje sie ktoras z was w tym temacie? Dziecko moze sie zarazic pneumokokami ? Czy bede musiala jakos Kacpra odizolowac? Nie wiem co robic co myslec, dzisiaj sie okaze czy mała ma te pneumokoki czy nie> jak tak to lece z Kacprem do pediatry zeby malemu badania zrobic i pediatre w tym temacie przemagluje :-(