reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Babeczki,do łóżka czas szorować....trza się wyspać...:tak:...ja się żegnam po raz drugi...może uda się za drugim razem a nie za trzecim:sorry:

DOBRANOC, PCHŁY NA NOC,KARALUCHY POD PODUCHY:laugh2:

reklama
Dziewuszki, ja chyba spadam, FiFi śpi, więc się położe, bo mam ambitny plan :-pwstać jutro o 8 rano i go obudzić,żeby jakoś poprzestawiać mu te pory spania:-)

MIŁEJ NOCY STRAŻNICZKI:-D:tak:;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ale my jednomyślne jesteśmy

Ja tu kochana pracuję.
Papierów do pisania mam co niemiara, a w dzień to sama wiesz jak bywa. Tu coś zrobić, spacer, zabawić młodą i już dzionek minie. Bycie samej z dzieckiem ma wiele plusów ale i ma minusy i jednym z nich jest wieczny brak czasu. A ja z dnia na dzień kocham tą swoją kwoczkę coraz bardziej i bardziej i czasami gapię się jak durna co ona kombinuje zamiast zająć się papierkową robotą.:-)

Dobranoc:tak:

Dzieńdoberek!

Uffffff......normalnie piszecie i piszecie!:tak:Dobrze, ze poczytałam Was troszke wczoraj bo dzis by mi zeszło do południa chyba.

Niestety znów nie pamietam co komu odpisać.
Pamietam, ze Willsonka pytała o wysypke po trzydniówce - u nas była wszedzie - na buźce tez, bardzo duzo drobnych, czerwonych plamek, czasem zlewajacych w duze plamy. Dopiero wczoraj całkiem zeszła.
Gustlicku- trzydniówka moze trwac do 5 dni, wiec mała niekoniecznie dzis musi dostac wysypki:tak:

Justysiu- podobrazia kupuje gotowe- najczesciej w Rossmanie robie sobie zapas, gdy sa, bo tam sa naprawde tanie. Pewnie jakosciowo gorsze, ale co tam- Dmuchawiec nie Matejko!:-D

Ewo- fajnie, ze niespodzianka dla meza sie udała:tak:

Ja nie dostałam na Walentynki nic:szok: ale mój maz bardzo był skruszony z tego powodu i tłumaczył sie brakiem czasu (niech mu bedzie):-D i tak jest kochany:tak:Upiekłam ciasto i mielismy spedzic miły wieczór, ogladajac filmy o miłosci, no ale nie mielismy szczescia bo komputer zaczał chodzic jak 3 traktory razem wziete i zrezygnowalismy, w dodatku podobnie jak Beatka -mam akurat @ wiec noc równiez nie była upojna. Poza tym nasza córcia urzadziła nam mała akcje- nie chciała w łózeczku spac, płakała wniebogłosy i chyba przez ten płacz zwymiotowała tak, ze musiałam ja wziać do nas, bo w łózeczku wszystko do wymiany:confused2: Oj....trudno jest wychowac dziecko:tak:

A co do mojego strugania - nie skonczyłam prezentu jezcze, wiec chyba bedzie na inna okazje:tak:

A w ogóle to cos Wam powiem...moja Zosia pokazuje gdzie co ma oko i nos :szok: Pisałam jakis czas temu, ze ona pokazuje rózne rzeczy paluszkiem wskazujacym, ale to raczej tak przypadkowo
(tak przynajmniej myslałam) . A w piatek zapytałam ja gdzie kotek na obrazku ma oko i pokazała. Obróciłam ja w moja strone, zeby pokazała gdzie mamusia ma oko, a ona mi wepchneła paluszek pod okulary i wycelowała w samo oko. Jestem w szoku:szok:

Z okazji skonczenia 7 miesiecy, jak zwykle robilismy sesje foto naszej Zosiulce, tym razem przebralismy Zosie za lekarza:-D
P1080940.jpg P1080950.jpg

Najlepsze życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które obchodziły mini-urodzinki ostatnio!!

Hejka laseczki!

U nas dzionek rozpoczął się spokojnie...
Noc nie była taka spokojna... ale też nie najgorsza... musze Wam powiedzieć, że jak Adaśkowi wypadnie jakiś posiłek, coś się przesunie to potem w nocy o 22/23 juz jest głodny. Brakuje mu tego, czego nie zdażył zjeśc w dzień :tak:

Zębów dalej nei widać, choć wydaje mi się, że jego prawa GÓRNA jedynka jest mocno napuchnięta... także pewnie jak już zaczną wychodzić to hurtem :tak:

Nocne marki i inne 'gadziny' wczoraj nie próżnowały ;-) a dzis po weekendzie to powinno ruszyc także w dzień :tak: Miłego dzionka dziewczyny!

Dzień dobry dziewczynki!

Nie nadążam za Wami :-:)-:)-(

dmuchawcu z Zosi lekarka, że hej! :) Fajny pomysł z tymi sesjami. Mój mąż kupił nam szampana na romantyczny wieczór, ale dzień wcześniej była imprezka, bo teściowa obchodziła urodziny i zabrakło alkoholu więc mężulek oddał naszego szampana... mógł co prawda kupić jeszcze w niedzielę, ale jakoś tak wyszło, że wreszcie zostaliśmy z niczym - to znaczy sami ze sobą ;)

maylah moja Natalcia też już by mi raz spadła z łóżka, więc teraz uważam strasznie i nie spuszczam jej z oczu nawet na sekundkę. Ja mam taką matę na podłogę, to często ją kładę żeby się poturlała i mam pewność, że nie spadnie...bardzo fajna jest taka mata - to są takie puzzle z literkami, cyferkami, zwierzątkami, pojazdami i jeszcze jakieś inne wzorki - do wyboru do koloru!

No i oczywiście już nie pamiętam komu mam co odpisać - ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny...........

i nadszedł ten dzień:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Adulka zasneła o 20 i spała do 3 az mnie zdziwiła ze nie wstała o 12... zrobiłam jej mleczko bo te moje cycki albo cycek to juz raczej marnosci.... wydudnila 120ml mleka i usneła bo oczy 0 3 miała jak pięć złoty:-)myslalam ze pospi do 7 ale gdzie tam co 1h wiercenie i podawanie smoka...ale nie bylo zle tym bardziej ze o 6:30 mialam wstac.......

teraz tez mój szkrabik zasnął........ wiec mam chwilke na bb......

o 12 przychodzi moja mama i zajmie sie Adulką ale ja nie wiem jak wytrzymam do 19:-(nie martwie sie bo wiem ze Adulek bedzie sie cieszył z towarzystwa....ale ... wlasnie ale zreszto same wiecie.......

oj kobiałki wy to macie dobrze że możecie sobie pozwolic na wychowawczy zazdroszcze wam!!!!!!!!

no nic.... ide sie szykowac póki aniołeczek śpi .........

trzymajcie sie dziołchy i serfujcie bo bb.....

miło mi było ale czyzby sie skończyło.........zobaczymy:sorry:

Do góry