reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A do tego jeszcze internet mi muli coś, :angry:nie no ale jestem zła:angry:, mały caly czas sie wierci, :wściekła/y:nie wiem co mu jest, jutro go o 8 obudzę chyba,:crazy: musze w koncu zakonczyc to nocne markowanie jego , bo juz mnie to denewruje,, przeciez juz prawie w pół do drugiej jest, to chyba juz cos nie teges:cool:

reklama
Oj uwazaj zeby ci sie Filip nie przestawil...a co do internetu to nic nie mow, przed chwila tak zamolil, ze juz chcialam lapka zestartowac...
Moze przez wiatr bo o 20 zaczela wiac niemilosiernie...​

No u Was z tymi wiatrami to nie zazdroszczę,:no:
a ja wlasnie wpadłam na to czemu on nie spi, bo zaczął ćmąkać, cała rączka w buzi, chyba go te dziasla tak swedza , dałam mu syropek, mam nadzieje, ze zasnie zaraz, bidulek mój, a nawet nie zapłakal, a ja sie denerwuje, teraz mam wyrzuty sumienia

Nie no ta reklama mnie dobija, nie dosć ze mi wolno dzis net chodzi, to jeszcze noc stop ta laska mi sie wlącza
:angry::angry::angry::angry::angry:

Madzia bo to freewolna laska hehe
nie martw sie ja tez sie czesto denerwuje, ale to dlatego juz wyprobuje wszystko a on dalej placze albo marudzi i nie wiem co mu jest...i bardziej jest to nerw na mnie niz na niego..

No ja tez nie moge wiec tutaj siedzie...ae za chwilke lece...bo tez trzeba cos pospac...

śpi Adulek czujnie jak zając w kapuście....:tak:...o 20,30 dałam jej czopka...i jeszcze temp nie rośnie...to chyba dobry znak:sorry:
Jak Fifi????

Ostatnia edycja:
Mój Fifi też zasnąl po tym syropku, prawie od razu, wiec chyba go bolało rzeczywiście, a ja wyrodna matka sie denrwowałam, a waidomo ze jak boli, to sie spac nie da:cool:

Jak już jej nie urosła, to super, a jutro ją ladnie wysypie, byle nie za dużo:rofl2:

Vercik, to niezle musi u Was wiac, to ten waitr o którym pisałaś,ze samochody nie moga jezdzic?

reklama
nie..troche slabszy..ale i tak wieje..czasem sie boje ze kiedys jakies drzewo wleci mi do domu:eek:
Oj cos mi sie wydaje, ze to bedzie ciezka noc, a P przeniusl sie do sypialni na dol co by sie wyspac przed praca

Do góry