reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

bo wiesz...Mała od piatku mi ciagle gorączkuje...żadnych innych objawów...kupki ładne...dziąsła bez zmian...więc może to tzrdniówka...jeśli tak to jutro powinno ją wysypac...jak Małgorzatkę i Marisskę (???):sorry:

reklama
No to życzę tej wsypki, co byś miała pewność.:-):-)
U nas dziasła nabrzmiałe jak cholera, a zęba jak nie było tak nie ma, za to marudniactwo opanowane do potegi.:cool:
Miłej nocy Asiu :-)

Moje dziecie sie wlasnie rozgadalo,
buaaa, ehhh, daaaa, deee

Ostatnia edycja:
Bartek za to ma faze buntu....jak cos nie po jego mysli to odwraca się na pięcie i tupie okropnie....ja się śmieje że chodzi jak kaczor <człap człap>...po panelach to sie niesie:-)

Musi wyglądać komicznie:-D:-D:-D
Boshe , jak on się rozgadał, sam sie rozbudza przez to paplanie,. a ja głupia sie cieszyłam ze o 22 juz spal:no:
Vercik, a Ty gdzie?:eek:

No ja tez nie hehe, wlasnie jak to sie odbywa

maylah i wykrakalas, bo ledwo przeczytalam ze Filipek sie obudzi, a ja u siebie z gory uslyszalam dochodzacy placz mojego skarba...
Dalam pic mam nadzieje, ze teraz zasnie..

komiczne to było na początku bo do tego dochodzą słowa "mam was dość,jesteście najgorsi " itp...:angry:
Maylah a Fifi sam zasypia...???
vercik Twój też????

ależ mnie cos suszy...

o szok...Jerzy Turek zmarł :(

Ostatnia edycja:
maylah i wykrakalas, bo ledwo przeczytalam ze Filipek sie obudzi, a ja u siebie z gory uslyszalam dochodzacy placz mojego skarba...
Dalam pic mam nadzieje, ze teraz zasnie..

Oj przepraszam nie chciałam, :sorry::sorry:ale oni sie chyba telepatycznie porozumiewają,:laugh2: tylko czemu nie chcą np a z Adaśkiem on Ewy, co o 20 juz spi??:sad:

reklama
No moj tez o 20 mojego czasu odjezdzam, o 19 kapiel, pozniej butla z kleikiem i na koniec troche kaszki. O 19.50 jest tarcie oczu i 20-lub kilka minut po zaczyna marudzic, ziewac i jeszcze bardzie trze oczy no to sru do lozka.

Gustlicek No sam zasypia od jakichs 3 miesiecy...a odkrylam przypadkiem, ze potrafi..:zawstydzona/y::-p

No chyba telepatia bo innego wytlumaczenie nie wiedze, nie moge sie doczekac jak juz nie bedzie sie budzil w nocy, chociaz i tak juz mi odeszlo nocne karmienie..:tak:

Do góry