reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku!

Kochane, zycze Wam jeszcze zdrowych Malenstw oraz szybkiego bezproblemowego rozwiazania!

Dlugo mnie nie bylo...ale myslami caly czas jestem z wami. Teraz mam troche wolnego, to moze uda mi sie czesciej tu zagladac.
We wtorek bylam u lekarza, wszystko w porzadku, dzidzie widzialam, serducho bije:-) Teraz musze troche badan w szpitalu zrobic, obawiam sie jednak, ze wyniki zwlaszcza z krwi nie beda rewelacyjne i znowu czeka mnie lykanie zelaza. waga mi spadla ale brzuszek jest i to spory, wiec to troche dziwne. Nadal bardzo malo jem, wczoraj pol nocy sie mordowalam po wigilijnym menu, wiec dzis jestem na diecie.
Mamy zlot rodzinki na obiedzie (tu dopiero 11.50), no i pewnie bede na tapecie, bo brzuszka juz nie da sie ukryc.
Trzymajcie sie cieplutko, nie przejadajcie sie:happy:

hej, u mnie przewidziane na 13 lipca. zobaczymy na ile trafnie ;)
to pierwsza ciąża.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mamusie po swiatecznym obrzarstwie
Ja musialam wszystko sama zrobic bo tesciowa...ahh skomentowala tylko ze nie jem miesa a moje krokiety wygladaja jak kupa;-)no coz
W wigilie jak wspominalam mielismy pierwsze USG Oboje sie poryczelismy ze szczescia a dzidzi skakalo w brzuchu jak na trampolinie:-)
Ohhh jaka jestem szczesliwa:tak:

Załączniki

• SDC10020.JPG
    SDC10020.JPG
    273,3 KB · Wyświetleń: 53
Heh... policzyłam sobie że 5 dni starsza od mojej a ja w poniedziałek też idę na USG więc moja powinna wyglądać podobnie ;-) Już nie mogę się doczekać, chociaż mam trochę stresa, ale to chyba jak każda z nas... :tak:

MOja dzidzia ma 12 tyg:-)oboje nastawiamy sie na chlopca (tzn tak mi zakodowano:-D) Moj bardzo chce miec chlopaka Ohh wiecie co To jest niesamowite tak pierwszy raz zobaczyc dzidzi w brzuchu Tak uswiadomisc sobie ze to prawdziwe ze on tam naprawde jest Ohhh to ze ja ryczalam to normalne ale ze Mojemu sie lezka zakrecila w oku hihihi Teraz czekamy na pierwsze kopniecia:-p

Tasior piękna dzidzia :-) Widzę, że mamy zaplanowany ten sam dzień porodu... Ciekawe co z tego wyjdzie:confused: Ja moje maleństwo widziałam 3 tygodnie temu ale następna wizyta już za 5 dni. Zaczynam odliczać bo już nie mogę się doczekać:tak::tak:

Ach, Mąż w Wigilie przyznał że nie da się ukryć już mojej ciąży!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny troche Wam już zazdroszcze tych brzuszków, moja dzidzia ma 10 i pół tygodnia a brzuch wydaje się taki sam jaki był:sorry2: co mnie już troche martwi:-( Następna wizyta dopiero 9 stycznia, więc jak tak dalej pójdzie to będzie nerwówka:szok:
Mam pytanie z innej bajki. Bo na Sylwestra wybieramy się w góry, a słyszałam od znajomej że jej lekarz w 1 trymestrze zabronił wyjeżdżać gdziekolwiek bo to zmiana ciśnienia. A co ze mną? Moja gin nic nie wspominała a ja nie pytałam i troche sie martwie. Inna sprawa to czy moge jeździć (dopiero sie ucze) na nartach?:szok: ehh duzo tych pytań

Do góry