reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

jutro Wigilia...

Życzę Wam
spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt,
odrobiny ciepła dzięki ludzkiej

życzliwości, odrobiny światła w
mroku dzięki szczeremu
uśmiechowi, radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości i nadziei
na lepsze jutro w chwilach
niepokoju

tree1.gif
tree1.gif
tree1.gif

reklama
Witam z rana, ja dziś ostatni dzień w pracy przed przerwą świąteczną.

Sylwia.m ja właśnie się pogubiłam, ale przysiadłam dziś i poczytałam o konflikcie. Ja w pierwszej ciąży nie dostałam żadnego zastrzyku i zastanawiałam się, czy daje się wtedy jak zostaną wykryte przeciwciała u matki, czy profilaktycznie. Znalazłam informację, że około 28 tygodnia ciąży podaje się ciężarnym 300 mikrogramów immunoglobuliny anty-D. Teraz tego przypilnuję.

Co do farbowania włosów to ja już podjęłam decyzję, dziś kupuję, jutro rano farbuję. Ja też używam Loreal Casting i zawsze byłam z niej zadowolona. Niby piszą, że to szampon, ale dla mnie to bardziej jak krem koloryzujący.

Olusia zdrówka życzę.

Calla u mnie odwrotnie, ciągle bym coś podjadała. To mi dobrze nie wróży. Dziś np. zjadłam przed 6 dwie kanapki i już czuję głód:zawstydzona/y:.

Cieszę się, że wieści z wizyt są dobre.

Witam Mamuśki
Ja też mam konflikt i przy pierwszej nie dostalam zadnego zastrzyku a moj gin sie nawet zdziwił robilam juz wyniki pod tym kątem i nie mam zadnych przeciw ciał.
WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA OBY MIKOŁAJ PRZYNIÓSŁ WAM DUŻO PREZENTÓW

Ja również chciałam Wam życzyć

Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz cudownego wejścia w nowy 2009 rok, no i oczywiście w tym nowym roku życze nam wszystkim pociechy z naszych lipcowych pociech :)

Nie wiem czy znajdę popołudniu czas, a jutro na pewno nie, w pracy mam luzik, więc dziś chciałabym wszystkim złożyć życzenia.

Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole, Mikołaja z pełnym workiem oraz smacznej rybki.

I bardzo dziękuję za wszystkie życzenia.

Witam
I ja również złożę dzis życzenia a więc:

Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, radości, miłości pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń. :-):-D:-):-D

Dziękuję za wszystkie życzenia :-D

Witajcie dziewczyny.....
Widzę, że na forum ruch świąteczno-życzeniowy się zaczął :-D pozwólcie że i ja złożę Wam wszystkim życzenia.....

Dziewczyny wiecie czego Wam życzę prawda.... Zdrowych, pogodnych Świąt w gronie najbliższych, worka pelnego prezentów no i oczywiście fantastycznego samopoczucia;-) co byśmy mogły chociaż w Święta trochę przy stole poszaleć i skorzystać... :-p
Wszystkiego dobrego moje drogie;-)

No i oczywiście podziękowania za wszystkie życzenia:-)

Witam Wszystkich po przerwie .Chciałabym wszystkim Lipcóweczkom złożyć moc życzeń świątecznych Zdrowych Pogodnych świat Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego (cudownego) 2009 roczku aby do lipca szybko i bezproblemowo zlecialo i szczęśliwego rozwiązania dla wszystkich:-)
A tak na marginesie to już sie nie moge doczekac jutrzejszej kolacji mniam:-p Ja dzisiaj i wczoraj cały dzień w kuchni i tylko podjadam:tak: Mam to szczęście że od szefa dostalismy 2 tyg wolnego i w pracy pojawie sie dopiero 5 stycznia :tak:Pozdrawiam wszystkich serdecznie;-)

Witam dziewczynki, poniewaz swiateczna bieganina w toku i brak czasu nie pozawala mi nic pisac, melduje ze przynajmniej stale podczytuje.:tak:
i oczywiscie chcialabym Wam wszytstkim złożyć najserdeczniejsze życzenia świateczne. Aby kazdej z Was spełniły się wszystkie marzenia i oczywiscie szczesliwego rozwiazania w lipcu, no niektórym mamusiom nawet w czerwcu...

reklama
santa-and-reindeer.gif

Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
Więc...
Życzę karpia smacznego,
Mikołaja bogatego,
Szczęścia i radości,
Prawdziwej miłości
I uśmiechu od ucha do ucha
Życzy Sylwia z rodzinką