reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

jutro Wigilia...

Życzę Wam
spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt,
odrobiny ciepła dzięki ludzkiej

życzliwości, odrobiny światła w
mroku dzięki szczeremu
uśmiechowi, radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości i nadziei
na lepsze jutro w chwilach
niepokoju

tree1.gif
tree1.gif
tree1.gif

reklama
Witam z rana, ja dziś ostatni dzień w pracy przed przerwą świąteczną.

Sylwia.m ja właśnie się pogubiłam, ale przysiadłam dziś i poczytałam o konflikcie. Ja w pierwszej ciąży nie dostałam żadnego zastrzyku i zastanawiałam się, czy daje się wtedy jak zostaną wykryte przeciwciała u matki, czy profilaktycznie. Znalazłam informację, że około 28 tygodnia ciąży podaje się ciężarnym 300 mikrogramów immunoglobuliny anty-D. Teraz tego przypilnuję.

Co do farbowania włosów to ja już podjęłam decyzję, dziś kupuję, jutro rano farbuję. Ja też używam Loreal Casting i zawsze byłam z niej zadowolona. Niby piszą, że to szampon, ale dla mnie to bardziej jak krem koloryzujący.

Olusia zdrówka życzę.

Calla u mnie odwrotnie, ciągle bym coś podjadała. To mi dobrze nie wróży. Dziś np. zjadłam przed 6 dwie kanapki i już czuję głód:zawstydzona/y:.

Cieszę się, że wieści z wizyt są dobre.

Witam Mamuśki
Ja też mam konflikt i przy pierwszej nie dostalam zadnego zastrzyku a moj gin sie nawet zdziwił robilam juz wyniki pod tym kątem i nie mam zadnych przeciw ciał.
WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA OBY MIKOŁAJ PRZYNIÓSŁ WAM DUŻO PREZENTÓW

Ja również chciałam Wam życzyć

Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz cudownego wejścia w nowy 2009 rok, no i oczywiście w tym nowym roku życze nam wszystkim pociechy z naszych lipcowych pociech :)

Nie wiem czy znajdę popołudniu czas, a jutro na pewno nie, w pracy mam luzik, więc dziś chciałabym wszystkim złożyć życzenia.

Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole, Mikołaja z pełnym workiem oraz smacznej rybki.

I bardzo dziękuję za wszystkie życzenia.

Witam
I ja również złożę dzis życzenia a więc:

Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, radości, miłości pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń. :-):-D:-):-D

Dziękuję za wszystkie życzenia :-D

Witajcie dziewczyny.....
Widzę, że na forum ruch świąteczno-życzeniowy się zaczął :-D pozwólcie że i ja złożę Wam wszystkim życzenia.....

Dziewczyny wiecie czego Wam życzę prawda.... Zdrowych, pogodnych Świąt w gronie najbliższych, worka pelnego prezentów no i oczywiście fantastycznego samopoczucia;-) co byśmy mogły chociaż w Święta trochę przy stole poszaleć i skorzystać... :-p
Wszystkiego dobrego moje drogie;-)

No i oczywiście podziękowania za wszystkie życzenia:-)

Witam Wszystkich po przerwie .Chciałabym wszystkim Lipcóweczkom złożyć moc życzeń świątecznych Zdrowych Pogodnych świat Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego (cudownego) 2009 roczku aby do lipca szybko i bezproblemowo zlecialo i szczęśliwego rozwiązania dla wszystkich:-)
A tak na marginesie to już sie nie moge doczekac jutrzejszej kolacji mniam:-p Ja dzisiaj i wczoraj cały dzień w kuchni i tylko podjadam:tak: Mam to szczęście że od szefa dostalismy 2 tyg wolnego i w pracy pojawie sie dopiero 5 stycznia :tak:Pozdrawiam wszystkich serdecznie;-)

Witam dziewczynki, poniewaz swiateczna bieganina w toku i brak czasu nie pozawala mi nic pisac, melduje ze przynajmniej stale podczytuje.:tak:
i oczywiscie chcialabym Wam wszytstkim złożyć najserdeczniejsze życzenia świateczne. Aby kazdej z Was spełniły się wszystkie marzenia i oczywiscie szczesliwego rozwiazania w lipcu, no niektórym mamusiom nawet w czerwcu...

reklama
santa-and-reindeer.gif

Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
Więc...
Życzę karpia smacznego,
Mikołaja bogatego,
Szczęścia i radości,
Prawdziwej miłości
I uśmiechu od ucha do ucha
Życzy Sylwia z rodzinką