reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzien doberek Moje Kochane mamuski :tak::tak::-):-)

No...ja tez sie nie udzielalam w weekend bo z mezusiem i jonathankiem spedzalismy razem czas :tak::tak: tylko tam skrobnelam wam chyba 2 posty i koniec.A ja nie moge sie doczekac do przyjazdu siostry ;-)kurcze tak i sie dluzy...wczoraj sie dowiedzialam ze bedzie na 2 tyg ferii a potem przyjada po nia rodzice wiec przedluzyy sie do 3 tyg!!:tak:
a co poza tym?? Dan wyszedl do pracy a ja biore sie za sprzatanko...
Nie wiem co mi jest ale strasznie bola mnie wszystkie stawy...juz tak ok tygodnia.malego na lapki nie moge nawet wziac a jak juz to z wieeeeelkim bolem...mialam cos takiego jak dojrzewalam ale potem jakos sie uspokoilo i znow...no ale teraz to chyba juz nie dojrzewam :-D:-D:szok::baffled::baffled:

musze z tym do lekarza bo mi wykreca lapy i w kolanach to samo(biodra,lokcie-wszystkie stawy) a do tego kregoslup...hmmm,nie wiem.
ide polozyc maluszka bo trze oczka i wpadne zaraz znow do was :tak::tak:
ide sobie kawuse zrobic...ktoras sie pisze na kawke??
Bardzo zapraszam:tak::tak: mam i ciacho

reklama
Agnieszka ja sie pisze na kawe i ciacho:-) Bo własnie nie mam w domu nic słodkiego i kaszke małej wyjadam:-D
Yyyyyyyyyyyyyyyy:szok: wiem ! Mam nutelle!:-D Hurrra!! Zaraz jej nie bedzie!

Agnieszka ja sie pisze na kawe i ciacho:-) Bo własnie nie mam w domu nic słodkiego i kaszke małej wyjadam:-D
Yyyyyyyyyyyyyyyy:szok: wiem ! Mam nutelle!:-D Hurrra!! Zaraz jej nie bedzie!

hehe...ja tez mam takie rozne kremy do buleczek!! nawet o smaku raffaello..mniam
ale niestety to nie dla mnie bo sie odchudzam :tak::tak:
a dan kupil prawie 40 czekolad Milka o roznych smakach bo jak siostra przyjedzie to ona je uwielbia :-D:-D moge ci jedna podrzucic a ty w locie lap :-D:-D:-D:happy2::happy2::blink:

A to dla WAS!!!!!!

Załączniki

• vcxbg.jpg
    vcxbg.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 25
i JAK tam ANULA ,czekolada doleciała!!!???
Pewnie mrożona heheehe!!:-D:-D:-D;-)

O tak nutella to jest to co JUstysia uwielbia,tylko jak pomyśle jaka to bomba to boższe wybacz!!!:szok::szok::blink:

Ja tez w życiu nie robiłam tego no ,jak mu tam szpinaku ,z głowy mi wyleciało jak on sie zwie!
Jak widze ten mrożony to normalnie nóż mi sie w kieszeni otwiera .
Z checia bym sprobowała świerzego ,ale na takowy jeszcze nie trafiłam!!:-:)-:)-(

Przeszliśmy sie kawałek ,KAROL Musiał drogi posypać swoim tratorem .
Bo oczywiście drogowcy zaskoczeni hehee:-D:-D.
No a teraz musi wziasc kąpiel , bo jest brudny:-p:cool:!!

reklama
Aniu szpinak fajnie smakuje czymś zabielony... możesz dodać mleka, ale wtedy troszke trzeba go odparować, żeby się nie rozpłynął po talerzu, albo śmietany :tak:

Do góry