reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ja lenia przegoniłam.. chyba.. obiadek właśnie małemu robie, nakarmie go i biore się za obiad dlamnie i męża. Dzisiaj pieczone ziemniaki z cebulką i boczkiem plus maslanka :-p

Ps. Sterta prania i prasowania też czeka :zawstydzona/y:

reklama
No własnie pranie miałam wstawic,dobrze ze przypomniałyscie :-DPrasowanko tez lezy i czeka.
Co do rozstepów,to też sie zawzinałam zeby ich nie miec,od 3 miesiaca sie namietnie smarowałam i udawało mi sie to do 9 miesiaca mimo wielgachnego brzucha,a w ostatnim tak mi wywaliło ze masakra a na cyckach też mam obrzydliwe,moja mama też rodziła spore dzieci ale rozstepka nawet jednego nie ma,a u mnie normalnie masakra:wściekła/y:

Witam , nie mam czasu na czytanie , melduje się tylko na chwilkę, u nas szpital domowy! Maks już lepszy , ja gorsza , Stasiu też! Na domiar złego odwiedziła mnie wczoraj sraczko-wymiotaczka, także jestem wypompowana całkowicie! Zmykam do łóżka razem z Maksem!

Kiedyś się nie smarowały i było dobrze a teraz się smarują a i tak rozstępy są. Te kremy chyba nie pomagają. Też miałam Perfecta Mama czy coś takiego i nic nie dało :no: Poprawka co do stopni, jest -11 i słoneczko świeci, a męża samochód nie odpalił, pojechał drugim a tam wózek mam no i może wróci za 2-3 dni :wściekła/y::wściekła/y: A ja teraz bez wózka ale za to z autem który i tak nie odpali :wściekła/y::wściekła/y:

Niutka zdrówka życzę dla Was, oby już wszystkie choróbska poszły tam gdzie nas nie ma

Czytałam gdzieś na poprednich stronach o pedofilii na NK i naprawdę nie wiedziałam że takie konta są, straszne to normalnie, powystrzelac tylko takich.

Ostatnia edycja:
Niutka dużo zdróweczka dla Was!

A mój leń nie dał się przegonić:no: i każe mi siedziec i nic nie robić:-( No i ja siedzę posłusznie.

Ja chce na spacerek!!!!!!!!!!!:wściekła/y:A tu ziąb jak nie wiem!

Maciemoże przepis jak dobrze przyprawic szpinak? Mąz sobie zażyczył, a ja w życiu nie robiłam:no:

JULA ma symulacje spaceru.
a w pokoju zimno brrrrrr....
Ide do sklepu cosik kupić ,ehhh znowu kase trzeba wydac,Karol ubrany,biore go ze sobą bo juz na dwór woła od dawna ,a takie mrozy ,że i on nie wychodzi.
Sklep za rogiem wiec git:-).

Oj, na baseniku nie poszaleje,a ja tak KOCHAM zjeżdżalnie teraz nie mogę:-:)baffled:.

Tak to jest:baffled: z tymi rozstępami:baffled:.
Duży brzuchol to i blizny są ,teraz też pewnie będe beczułką!!:szok::-D:-);-)
Najbardziej sie boję upałów.
Już drże ze strachu!!!:dry:

A Karol wczoraj dostał zadanie od taty,jutro na posterunku ma krzyczeć do księżyca ,żeby im sie odechciało:-D:-D:-D,heeheee.
Wezme go ze soba na komisariat, HA HA HA!!
lece papatki

a co do prasowania ja sobie już pare razy odpuściłam,złożyłam do szafki i już.Przez te dni marudzenia moich dzieci ,se ne dało.Wogóle to inni na mnie patrza jak na kosmitke ,że prasuje!!!:-D:tak::baffled:

Aniu ja do takiej jednej paczki mrożonego rozdrobnionego daję jeden serek topiony (złoty ementaler), sól, pieprz i ze 2-3 ząbki czosnku. I wsio! no i troszkę masła na początek :tak:

reklama
Kurde, a ja serka nie mam:wściekła/y: Zimno i sama jeste z małą.Szlag by to!:wściekła/y:;-):-D

To może zrobię bez serka?Z samym masłem, czosnkiem, solą i pierprzem-bo to akurat mam:-)Pieprzow nawet kilka rodzajów mam. W ogóle mam w kuchni ponad 40 słoiczków z różnymi przyprawami, bo ja kocham przyprawiać:tak:

I Ewa mam takie płytki w kuchni, jak Ty.:tak:

Moja Zosia też ma symulację spaceru. A ja siedzęw polarze i wełnianych skarpetkach od babci mojego męża.:-Dbo tak zimno w mieszkaniu.O dziwo śpi od 11.30 aż do teraz:szok: Wczoraj i przedwczoraj tez tak spała.

Do góry