Przeciez nie ma się czego wstydzić sama sobie takiego zycia nie zgotowala, tylko jej ojciec i to on powinien się wstydzić, u mnie tak samo ja się tego nie wstydze, bo to nie moja winna, nie każdy ma takie rózowe dziecinstwo, ja go na pewno nie mialam, chodz byly i dobre chwile, ale patrzac do tyłu zawsze widzi się te gorsze.
Alusia jesli jestes pewna,że Cie zdradza, to go zostaw, przeciez nie bedziesz się bawić "do 3 razy sztuka|"on robi z Ciebie wariatkę, i jak tylko zrobi ladne oczy to bedziesz na jego zawolanie, zobaczy,ze nie ma Ciebie nie ma Jasia,to zobaczy co stracił.. on się już nie zmieni, a Ty przynajmniej masz jeszcze szanse na kogos kto Cie pokocha i bedzie szanował, tylko musisz poczekac. Zarzą daj wysokich alimentów min.500zł na dziecko, juz beddziesz miala 2 tyś miesiecznie, złóż wniosek o mieszkanie, może akurat do 2-3 lat dostaniesz, maluchy dasz do przedszkola i jakos to bedzie, chodz wiadomo na poczatku bedzie ciężko. ale musisz dac rade bo masz dla kogo żyć
Beata-Valija ma racje nie liczy się ilość a jakość ! dasz rade i Tobie to na dobrze wyjdzie.