reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

annie22 Moja teściowa kupiła tą książkę pod choinkę wszystkim facetom w rodzinie :-D

Właśnie dzwoniła moja mama i zaprosiła nas na obiadek :) Co prawda mam już nastawioną zupkę i gotowe mięsko z sosikiem, ale będzie na jutro. Więc zaraz wieszam pranko i spadamy na spacerek do mamusi ;P Będę dopiero wieczorkiem, chyba, że dorwę się do kompa u rodziców. Ciekawa jestem jak wyniki badań Ani.

Miłego dnia dziewczyny i dużo zdrówka dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
Taaa... ale doszliśmy do wniosku, że jak czegoś się w końcu o nas-kobietach dowiedzą to mogą dopisać :tak:

Teściowa mówiła, że byłą jeszcze jedna książeczka pod tytułem "O czym myślą mężczyźni jak nie myślą o sexie" :D

jejku Aniu tak mi przykro, aż nie wiem co napisać.3maj sie, dobrze ze masz Zosienkę.
a my dzisiaj w domku, maly w nocy dostal katar, tak biedaczek się meczyl. a dzisiaj rano pobieglam do apteki i kupilam mu kropelki i masc amjerankowa. gardlo go chyba nie boli bo apetyt dopisuje.dziewczyny u dzieci odejmuje sie 0.5 stopnia prawda? bo maly mial rano 37,1, czyli nie ma goraczki? bo nie wiem czy mu dac paracetamol i do lekarza pojsc

U małych dzieci zbija się gorączkę chyba dopiero powyżej 38. A jaka temperatura jest normą to nie mam pojęcia :no:
Nie mierzę zbyt często temperatury. Dopiero gdy widzę, że dziecko faktycznie jest rozpalone.

Aniu kochana trzymaj sie dzielnie,bardzo mi przykro że tak sie stało.Jak to dobrze że masz Zosieńkę ona napewno daje Ci siłę,skarbeczek twój kochany.Ściskam Cie mocno.

cześć Kobietki!
Ja mam tylko chwilkę...
Napiszę tylko to co wiem o temperaturze u dzieciaczków.
0,5 'C odejmuje się przy mierzeniu w pupie. Gorączkę zbija się jak jest powyżej 38'C. A do lekarza powinno się iść jak jest powyżej 39'C albo temperatura się utrzymuje dłużej. Tak mi powiedziała lekarka. Jak Mati był chory i miał 38,5 już po odjęciu 0,5, to lekarka powiedziała, że to normalne i kazała doraźnie stosować nurofen, ale tylko jak będzie wysoka gorączka, czyli powyżej 38.

Ciekawe co tam u Ani?

Ja byłam dzisiaj na zapoznaniu się Mateuszka z nową opiekunką;-) Na początku trochę się krzywił jak go wzięła na ręce, ale już po chwili było ok. Jutro zostają sami na 3 godzinki, a ja idę na zakupy. I od przyszłego tygodnia dwa razy w tygodniu Mati będzie z nią zostawał. Oj, ale się boję...
Nie mam nawet humoru więcej pisać....
Uciekam, życzę Wam miłego popołudnia!

reklama
Patra z tego co pamietam pracujesz dla tv? tak?
to zrob z tego afere wlasnie w tv, niewiem napisz do jakiejs uwagi, ddtvn, czy coś moze ktos sie odezwie ? nie chodzi juz o powrot do pracy ale o to jak traktują kobiety majace dzieci......

Do góry