reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny tak z czystkej ciekawości to ile ten duphaston kosztuje??
Tutaj w UK leki i opieka dentystyczna jest całkowicie za darmo na okres ciąży i przez pierwszy rok życia dziecka ale co z tego jak lekarze nie wypisują żadnych leków poza paracetamolem:-D:-D a do dentysty jestem już 1,5 roku na liście oczekujących:-D:-D:-D

Tak wogole jak w poprzedniej ciąży plamiłam i poprosiłam lekarza o przepisanie duphastonu to powiedział mi, że w Anglii nie używa się tych tabletek już od 20 lat:szok: bo niby i tak nie pomagają:szok::baffled:
Taka ciakawostka przyrodnicza:-D:-D:-D

Ps. ale się dzisiaj rozpisałyście:szok::szok::szok: ale fajnie, że coś się na wątku dzieje:tak::-)

reklama
cholera dziewczyny probuje sobie wkeic suwaczek ze slubu ale kod ktory kopiuje na signiture nie che mi sie wkleic nie wiem czy mozna wkejac ile sie che obrazkow mam jedem ale nie wiem jak sobie poradzic pomozcie :confused:

Ja już nie mogę się doczekać wizyty w piątek nam usg i już się zastanawiam czy da się podejrzeć płeć:dry:. Mój brzuszek jest jeszcze tak mały a raczej wcale go niema ale że nie muszę zmieniać spodni;-). jak zarazie mnie nigdzie nie cisną ani nie uwierają a wręcz przeciwnie zaczęły spadać a to chyba z tego powodu ze waga moja od 2 tyg stoi w miejscu jak schudłam na początku tak do tej pory jeszcze nie przytyłam:baffled:. może i to dobrze bo w poprzedniej ciąży miałam na plusie 30 kilo:szok: więc teraz mam cichą nadzieję że nie utyje aż tak dużo.
Mnie tez boli czasami brzuch na dloe al to tylko wtedy jak sie mocno zdenerwuje czt wy tez tak macie :confused::dry:.
Dziś mam dzień objadania kupiłam sobie lody bo taką wielka ochotę mam od paru dni no i dostała premię na święta więc jutro muszę zrobić prezenty dla najbliższych ehhh chyba list
ę zrobie. A jak u was dziewczyny macie już prezęty :confused::confused2:

Witam:) Ja jak narazie do pracy chodzę chociaż marzę o zwolnieniu bo mdłości i senność mnie wykańczają. tylko że ja pracuję w księgowości i teraz mamy koniec roku i moja szefowa to mnie prawie na kolanach błaga żebym pracowała jak najdłużej no i nie mam serca ich teraz zostawiać. co do bóli brzucha to mi już przeszły no i okazało się że macica już mi się prawidłowo ułożyła (bo miałam tyłozgięcie) no i to napewno stąd brał się ten ból. Matko to dopiero 20.00 a ja już zasypiam. Zwykle robię sobie poobiednie drzemki to mogę wysiedzieć prawie do 22.00 a bez drzemki to zaraz idę spać bo aż mi się w glowie kręci jakby już po pólnocy przynajmniej było;-)

monia moze wklejasz nie ten kod? to ten kod bbc czy cos takiego i sprawdz czy wklejasz cały.
izabella mnie równiez brzuch najbardziej pobolewa jak sie zdenerwuje. powiedzialam to mojemu m i chodzi kolo mnie jak kolo jajeczka. taki grzeczny sie zrobil, zeby mnie tylko nie denerwowac.
prezenty mam juz prawie wszystkie. z moim m nie kupujemy sobie prezentów. jakos tak było od poczatku i tak zostało.

Dziewczyny tak z czystkej ciekawości to ile ten duphaston kosztuje??

U mnie też w zależności w jakiej aptece ale ostatnio zapłaciłam 36 zł. za opakowanie.

Prezenty na szczęście mam już kupione. Na raty mi to szło ale zaczęłam w tym roku już w październiku. No i nie ukrywam, że allegro mi dużo pomogło. :-)

reklama
Do góry