reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dmuchawcu trzymaj się cieplutko! Życzę wam szerokiej drogi i gumowych drzew :-D, oczywiście Wesołych Świąt w rodzinnym domku :tak:, żeby Zosieńka dobrze zniosła podróż i pobyt w nowym miejscu :-) no i wymarzonych prezentów pod choinką!!

reklama
ANIU WZAJEMNIE!!!
MY TEZ BEDZIEMY TESKNIĆ!!!
ŻYCZE BEZPROBLEMOWEJ JAZDY!!!!:tak::tak::tak:
A gdzie kupilas te farby na poduszke??
Moze mezowi cosik wymascie na imieninki!!

ojj widzę, że dziś straż nocna chyba śpi, no albo jeszcze za wcześnie na jej zmianę, bo jakoś pusto tu teraz,

Dziś u nas stała sie tragedia w rodzinie.
A zatem SZWAGROWI SPALIŁO SIE PÓŁ DOMU!!!:-:)-:)-(

ABUDZ :-D:-Djak byś nie napisała ,że przekrecam Twój nik to bym nie wiedziałą:no::no::no:.Chyba nie jesteś zła za to??
Ale teraz jak wiem to i tak bedziesz KOCHANA ABUDZ DLA MNIE!!!:-D:tak:;-)

Dziewczyny chciałam sie WAS zapytać ze strony konsumenckiej.
Czy sprzedadza sie klocki drewiane dla dzieci ?????
Z mężem poważnie o tym muślimy.
Justysia no to faktycznie szwagrowi się święta w tym roku niezbyt udały,:-:)-:)-( przykro mi, że taka tragedia go dopadła, ale na szczęście nikomu nic się nie stało, a to najważniejsze,:tak:
wracając do nicka to nie jestem zła, a nawet już się do tego przywyczaiłam, i jak już pisąłam wcześniej, jak widzę abudz to wiem, że to coś od ciebie, i tak moze dalej pozostać:tak::tak::tak:

a co do tych drewnianych klocków to myślę, że może wam się udać, będę trzymała kciuki
Czesc, kochane Skarby!
Wpadłam, zeby sie pozegac przed swietami:tak:Jutro z samego rańca wyjezdzamy, wracamy 27ego dopiero iprzez ten czas mnie z Wami nie bedzie niestety:-(Poradzicie sobie jakos?:-)

Nie byłam w domu rodzinnym 7 miesiecy wiec juz sie nie moge doczekac:tak:
Zyczcie nam bezpiecznej podrózy.

Zycze Wam naprawde radosnych, pełnych spokoju, ciepła i Miłosci swiat Bozego Narodzenia
No i badzcie tu jeszcze, gdy wróce. Bede tesknic:-(
dmuchawiec na pewno będziemy tu dalej po twoim powrocie,
tobie życzę przede wszystkim bezpiecznej podróży w jedną jak i w drugą stronę, mam nadzieje, że córcia zniesię ją bardzo dobrze, no i tobie i całej twojej rodzince również wszystkiego najlepszego na te święta, rodzinnej atmosfery, pełnego worka prezentów od mikołaja i uginającego się od pyszności stołu. I wracaj do nas jak najszybciej :-):-):-)

a pozostałym życzę dziś spokojnej nocki, jak najmniej pobudek, cudownych snów, no i przede wszystkim tego, aby jutro wszystkie mamuśki były wypoczęte i miały dalej siłę na zabawy ze swoimi maluszkami, :-):-):-)
do jutra:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziekuje KOCHANE,ja tez mam nadzieje,ze sie uda.:tak::tak::tak:
Własnie kupilismy pile do ciecia klocków,juz czym jest ciac drewko .
Leze w łózku z ława dosunieta i czytam WAS.
COS reszta strazy strajkuje:eek:.

Ja tez sie zaraz zanuzam w podusie:tak:,czekam az maly zasnie glebiej i go przeniose do łózeczka.:-)
Ciekawe jak noc dzis,hmm....?:eek:

Oj dobrze ,ze nic sie im nie stało.
Nawet nie chce myslec co by to bylo w nocy jakby spali.
:no::no::no::no:

ŻYCZE MIŁEJ NOCKI KOCHANIUTKIE!!!!!!

Witam się z samego rana :-):-):-)

nocka całkiem dobra, gdyby nie to, że moja mała budziła się parę razy w nocy z takim płaczem przeraźliwym, jakby się jej coś złego śniło i ciężko mi ją było uspokoić- czy wasze maleństwa też tak mają??

myślałam, że dziś będzie cieplej a tu :crazy::crazy::crazy: znowu o 7 było -15st, kurcze mogłaby ta temp trochę popuścić, bo chciałam wziąć w końcu małą na spacer, co by mogła śnieg z bliska zobaczyć a nie tylko przez okno, no ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy do wigilii z nią wyjdę.:crazy::crazy::crazy:

ojj coś widzę, ze straż nocna zrobiła sobie wczoraj wolne, czyżby mamuśki już tak świętami były pochłonięte??

idę zaraz zrobić sobie kawkę bo jakoś mi się wcześniej nie chciało robić, no ale teraz to już najwyższa pora, zajrzę do was jeszcze później, miłego dzionka

a wszystkim solenizantom dużo zdrówka, dużo uśmiechu i trochę cieplejszej temperstury za oknem aby spacerki mogły być przyjemniejsze

:rofl2:Czesc cioteczki :-) U nas nocka jak (prawie) zawsze czyli bez rewelacji .. Pobudka o 6 na mleczko i dalej w kimono. Teraz jestesmy juz po kaszce i maly buszuje na podlodze.
Wczoraj spotkalam sie z moja kuzynka z Irlandii, jest dla mnie jak siostra :tak:
Szalona nakupowala malemu tyle ubranek ze przez najblizsze miesiace nie musze mu nic kupowac. Narazie dostal "tylko":
spodnie x5
skarpetki x2 takie super świateczne
bluzki x7
bluzy x2
szlafrok :-D
Wszystko w rozmiarze 80-86
Szalona.. I podobno to jeszcze nie wszystko :eek:
No ale ponoc tam gacie idzie kupić już za 1 euro, dwupak bluzek za 4 :confused2: A ona ma stawke 10 euro za godzine i jak twierdzi to moze kupowac i kupowac.. Mąż musiał ją od wieszaków siłą odganiać :rofl2:
W tym tygodniu zrobimy małemu sesję zdjęciową, trzeba tylko znalezc czas miedzy porządkami :sorry:

Wczoraj bysmy mieli wypadek samochodowy :szok: jechalismy lewym pasem i wymijalismy auto jadace prawym pasem a gdy bylismy juz praktycznie na rowno to tamten rąbniety kierowca skrecil na nasz pas i S musiał szybko hamować i odbic zebysmy sie nie zderzyli :szok: A jecalismy z małym :wściekła/y: Jak sie okazalo tym kierowcą był mój kumpel :confused2: Oficjalnie mu powiedzialam z jakby malemu cos sie stalo to bym go zabiła :wściekła/y:

Wczoraj spotkalam sie z moja kuzynka z Irlandii, jest dla mnie jak siostra :tak:
Szalona nakupowala malemu tyle ubranek ze przez najblizsze miesiace nie musze mu nic kupowac.W tym tygodniu zrobimy małemu sesję zdjęciową, trzeba tylko znalezc czas miedzy porządkami :sorry:

Wczoraj bysmy mieli wypadek samochodowy :szok: :wściekła/y:

Witaj Patra a myślałam, ze dziś już nikt tu nie zawita, no ale w końcu doczekałam się towarzystwa,

to przynajmniej teraz nie będziesz musiała kupować małemu ubranek - fajnie jest mieć taką cioteczkę, a jak już zrobisz mu sesję zdjęciową to pochwal się jak przystojniaczek będzie wyglądał w nowych ciuszkach

ojj teraz na drodze trzeba bardzo uważać, bo nawet jak ty jedziesz bezpiecznie i spokojnie to właśnie obok może jechać jakiś "wariat" i o wypadek nie trudno, oczy do okoła głowy trzeba mieć

Witaj Patra a myślałam, ze dziś już nikt tu nie zawita, no ale w końcu doczekałam się towarzystwa,

Wszystkie cioteczki albo szaleją z miotłami i robią porządki świąteczne, albo odsypiają weekend, a lbo po prostu wyszły na spacer z maluszkami, bo nie ma już takiego mrozu :rofl2: Ja tez zaraz ubieram małego i zmykamy bo godzina 10 to u nas tradycyjny spacer. Jak go nie ma to jest marudny :confused2:

a lbo po prostu wyszły na spacer z maluszkami, bo nie ma już takiego mrozu :rofl2:

to tylko u mnie jest dalej zimno??:wściekła/y::wściekła/y: niby słoneczko zaczyna świecić, ale temp u nas to -13 st przynajmniej na razie może później się ociepli to może też byśmy chociaż na pół godzinki wyskoczyły:sorry::sorry::sorry:

Patrycja a tobie miłego i ciepłego spacerku życzę ;-);-);-)

reklama
Do góry