Dmuchawcu trzymaj się cieplutko! Życzę wam szerokiej drogi i gumowych drzew
, oczywiście Wesołych Świąt w rodzinnym domku
, żeby Zosieńka dobrze zniosła podróż i pobyt w nowym miejscu :-) no i wymarzonych prezentów pod choinką!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justysia no to faktycznie szwagrowi się święta w tym roku niezbyt udały,:-Dziś u nas stała sie tragedia w rodzinie.
A zatem SZWAGROWI SPALIŁO SIE PÓŁ DOMU!!!:--
-(
ABUDZjak byś nie napisała ,że przekrecam Twój nik to bym nie wiedziałą
.Chyba nie jesteś zła za to??
Ale teraz jak wiem to i tak bedziesz KOCHANA ABUDZ DLA MNIE!!!;-)
Dziewczyny chciałam sie WAS zapytać ze strony konsumenckiej.
Czy sprzedadza sie klocki drewiane dla dzieci ?????
Z mężem poważnie o tym muślimy.
dmuchawiec na pewno będziemy tu dalej po twoim powrocie,Czesc, kochane Skarby!
Wpadłam, zeby sie pozegac przed swietamiJutro z samego rańca wyjezdzamy, wracamy 27ego dopiero iprzez ten czas mnie z Wami nie bedzie niestety:-(Poradzicie sobie jakos?:-)
Nie byłam w domu rodzinnym 7 miesiecy wiec juz sie nie moge doczekac
Zyczcie nam bezpiecznej podrózy.
Zycze Wam naprawde radosnych, pełnych spokoju, ciepła i Miłosci swiat Bozego Narodzenia
No i badzcie tu jeszcze, gdy wróce. Bede tesknic:-(
Wczoraj spotkalam sie z moja kuzynka z Irlandii, jest dla mnie jak siostra
Szalona nakupowala malemu tyle ubranek ze przez najblizsze miesiace nie musze mu nic kupowac.W tym tygodniu zrobimy małemu sesję zdjęciową, trzeba tylko znalezc czas miedzy porządkami
Wczoraj bysmy mieli wypadek samochodowy![]()
![]()
Witaj Patra a myślałam, ze dziś już nikt tu nie zawita, no ale w końcu doczekałam się towarzystwa,
a lbo po prostu wyszły na spacer z maluszkami, bo nie ma już takiego mrozu![]()