reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Nie chce nikomu psuc humoru.. ale musze to napisac.

Przed chwila mama mi powiedziala, ze w radio mowili...
Jakis 40latek ZGWALCIL 13miesieczne dziecko.

Pocytajcie same... Zwyrodnialec gwałcił niemowlę. Nowe fakty >> eFakt.pl

Az mnie aa wymioty bierze jak o tym pomysle. Ryczec mi sie chce i nie umiem sobie z tymi myslami poradzic. T
o dla mnie niepojete jak mozna tak krzywdzic. Takie malenstwo w taki sposob......
Chyba nie moge w to uwierzyc.
Zabilam bym takiego skur... wlasnymi rekami.

Podobno uznano/uznaja go za niepoczytalnego. A sasiedzi sie dziwia, ze on tego by nie zrobil, bo bardzo lubil dzieci....

Nieee.. nie potrafie sobie tego wyobrazic....
Gdzie w takich chwilach jest Bog? JEstem osoba wierzaca/praktykujaca... ale w takich momentach moja wiara jest zachwiana....

To tyle. Sorka
ale jak????? dlaczego?????????????////// normalnie powiesic za jaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam was dziewczyny dawno mnie nie bylo, no ale wiadomo porzadki itd.juz nawet choinke ubralismy bo chcialam widziec reakcje Kacpra, a on pfff nic nie reaguje.chyba ze go poloze na brzuszku blisko niej to coś tam do niej pokrzyczy i tyle.Poza tym straszny mróz mamy, ja narazie z Kacprem nie wychodzę, dopiero jak bedzie przynajmniej -4/3, po tej chorobie jakos sie boje.
Alusia co u Ciebie jak się czujesz krwawienia ustały?

Kacperek juz ladnie spał i się obudził,chyba mu za cieplo bylo, dalam pić troche odkrylam i dalej spi, kurcze ja jestem taki zmarżluch,i mysle ze jak mi zimno to kacprowi pewnie tez :-p
Wkurzam się na te swieta wolalabym je spedzić z moja mamą a,że ona leci do tej anglli to bedziemyz tesciami, a ja jakos nie chce, już powiedzialam ze o 20 wracamy do domu,bo przeciez kacper musi się wykompac bo inaczej bedzie marudził,poza tym trzeba trzymac cieplo w domu hehehe, dobry pretekst to podstawa;-)

Nie chce nikomu psuc humoru.. ale musze to napisac.

Przed chwila mama mi powiedziala, ze w radio mowili...
Jakis 40latek ZGWALCIL 13miesieczne dziecko.

Pocytajcie same... Zwyrodnialec gwałcił niemowlę. Nowe fakty >> eFakt.pl

Az mnie aa wymioty bierze jak o tym pomysle. Ryczec mi sie chce i nie umiem sobie z tymi myslami poradzic. T
o dla mnie niepojete jak mozna tak krzywdzic. Takie malenstwo w taki sposob......
Chyba nie moge w to uwierzyc.
Zabilam bym takiego skur... wlasnymi rekami.

Podobno uznano/uznaja go za niepoczytalnego. A sasiedzi sie dziwia, ze on tego by nie zrobil, bo bardzo lubil dzieci....

Nieee.. nie potrafie sobie tego wyobrazic....
Gdzie w takich chwilach jest Bog? JEstem osoba wierzaca/praktykujaca... ale w takich momentach moja wiara jest zachwiana....

To tyle. Sorka

Ja tez o tym slyszalam,takiego sku.... to zabić, najpierw powinni mu konar drzewa do dupy wsadzić, potem odciac ch*.. a potem zabić żeby go bolało jak... ja jak o tym slyszalam to wylaczylam tv, po prostu nie moge tego słuchac.... jak tak można.... Boże... :crazy:

To to już za wiele!!! Na 2 lata do więzienia? :no::no: Szok poprostu!!!! Nie mam słów, jak to czytałam to łży mi leciały, też mam córkę i nawet sobie nie wyobrażąm co bym zrobiła gdyby ktoś.... :-:)-( Masakra jakaś poprostu.

adddaaa moi rodzice już w niedziele wylatują do Szkocji, a wracają 3 stycznia :-( Niestety pierwsze Święta córci spędze bez nich :-(

olcia85

Dziewczyny a jak Wam się kaszubski podoba? Na pewno też tu jakieś czarownice się znajdą, nawet ostatnio jedną spotkałam, wlokłam się z Małą z samochodu, ona zawinięta w koc, ja jedna torba przewieszona na sobie, druga w ręku no i tak idę pod klatkę, a jedna taka BabaJaga stała pod drzwiami, ktoś jej oteorzył domofonem, ona widziała że się wlekę pod klatkę C i co??? Weszła, puściła drzwi i się mi zamknęły przed nosem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zanim znalazłąm klucz to już nie zdążyłam zobaczyc gdzie weszła, to pewnie jakaś stara panna bezdzietna :wściekła/y::wściekła/y: A oto coś po kaszubsku, ja osobiście w tym języku nie GODOM :-D

Héj ma młodi – z Wendów rodu,
Chtërny móma dzérzczi chwat:
Ducha zreszmë! A w se dëszma
Wszãdną łeż, co dôł nóm brat!

Leno jurno, wespół wiérno
Stójma kòle stanicë
Czôrno-żôłti, Wendów sztôłtu,
Co sã mionem Grifa zwie!

Héj ma młodi – jakbë z lodu
Spik dzejowi na naj lãgł!
W òjców starë, tatków wdarë,
Z nich le jeden òstôł zbiég.

Ja też chcę włosy do ramion!!!! Ale mój M nie pozwała :wściekła/y: A ja mam z nimi same kłopoty :wściekła/y: Gdybym chciała miec do ramion to musiałabum ściąc jakieś 40 cm :-D No ale cóż, dalej będę się z nimi męczyc.

Ostatnia edycja:
GRATKI DLA PANI TYTUŁOWEJ!!!
ZDOLNIACHA Z CIEBIE!!!

Napisałam dłuuugiego posta po południu i sie w kur.....:angry::angry::angry:bo sie skasował ,przeciesz chyba da sie odzyskac takie cosik ,co ??!!Umie któraś??

dmuchawiec Dlatego SIWA bo mam jasne włosy ,a MAŁPA dlatego,że jestem wredna czasem,uparta i rozdarta.
Taki tytuł dostałam od ojca i mąż też czasem jak mi dokucza to tyułem mnie nazywa!!
Mam pytanko,a jak nie dostane lakieru w sprayu to moge takim z puszki pomalować,co??
Wczoraj byłam w jednym sklepie i :no:było ,może jeszcze znajde.Lepszy był by napewno sprey!
Przykro mi z powodu cioci.
Aż sie popłakłam ,jak zwykle .Ja też :no:umiem sobie wyobrazić ,żeby coś moim chłopcą sie stało.
Mi zmarł dziadek ,przeżyłam to barDZo ,był dla mnie jak tata.
Jego choroba wstrzasneła wszystkich ,miał glejaka mózgu.Najgorsze raczysko jakie może być,bardzo cierpiał.
pOWIEDZIŁĄŁ nam jak już było za pozno na jakie kolwiek leczenie,choć pewnie to nic by nie pomogło.To coś rozwijało mu sie przez lata w głowie.
Z jego odejsiem nie umiałam sie pogodzić,:no:uwierzyłam ,że go nie ma .Dopiero jak go zobaczyłam w trumnie.Jak ja zamkneli wyszłam z kaplicy ,serce mi pękało. Z tego wszystkiego sie rozchorowałam.
Ale tam napewno mu jest dobrze i już nic go nie boli!!

wilsonka WIERSZYK FAJNY!
Ja chodziłam do klasy z takimi co tak szwargocza po ślazku ,nawet mnie próbowały nauczyć ,ale akurat tego jezyka nie umiałam pojąć!!:-D
Męża wujek mieszka na śląsku w CHORZOWIE i jak przyjedzie to śmiesznie GODOJOM!!

kamlotka ,a tego języka to już całkiem nie kumam ,choć nie jestem żabą!!
Ale jestem bardzo zakochana w ŁEBIE ,byłam tam raz i sie zakochałam .Mam nadzieje ,że jezcze nie Raz tam pojade z moja kochana gromadką!!!

Ewa jak tam okna ??

Patra widze,że laptopik odpalony!!!

FELA ,KAROLA A WY GDZIE SIE PODZIAŁY????!!!

MAYLAH WITAJ!!!;-);-);-):-)
A musze Ci powiedzieć ,że w dłuższych włoskach Ci ładnie.
NIE to ,że w tych brzydko ,ale w dłłłługich ładniej!!!:tak::tak:

A mysmy robili dzis pierniczki z KALEM,troche pózno!!
ALE lepiej pózno niz wcale!!
Ciekawe jak noc dziś ???
Zjadłam surówke z kapusty kiszonej i coś sie zrywał,może po tym ,hmmmm...!!!??
Zjadł dziś cały mały słoik zypki jarzynowej z gerbera.Pewnie jakby było wiecej to by jeszcze jadł.Tak szamał,aż mi było szkoda jeszcze nie dać.I tak ot zjadł caly słoik .PEWNIE jutro bedzie miał korek w pupci!!

Przyszla mi dziś posciel JJULKA w Kubusia puchatka ,szybko ,a płaciłam w poniedziałek.A moje zakolanówki nie przyszłu jeszcze choc płacone były w sobote:wściekła/y::wściekła/y:!!
Ja też mam prezenty jeszcze w dupie,jak zwykle na koniec ,a co rok jak ABUDZ obiecuje ,że nie bede wiecej odkładac na ostatnia chwile.No i pewnie bedzie juz wszystko wykupione.ZAmówiłam tylko dla dziadków moich dzieciaczków te kule magiczna.
I czekam ....!!!

A CO DO TTEJ DZIEWCZYNKI TO BRAK SŁÓW.
POWINNI IM JAJA PO KAWAŁKU OBCINAĆ .
A W KICIU DUPSKO NON STOP POWINNI MIEĆ PRZEPYCHANE!!!
JAKBY GROZIŁO OBCIECIA PENISÓW TO NIKOMU BY NIE PRZYSZŁO DO GŁOWY GWAŁCIĆ I MOLESTOWAĆ!!
TO ZA KRADZIESZ WIECEJ DOSTAJĄ DO POSIEDZENIA !!

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie: podałam małej soczek z jabła i malin (po 4 m-cu) w środę i od tamtej pory mała robi kupki zielone czy to możliwe żeby po soku tak długo kupka była tego koloru?? zaznacze jeszcze, że nic przez te dni prócz mleka nie dostawała, i nie wiem czy czekać dalej czy powinnam już zacząć się martwić, bo nigdy wcześniej tak nie miała. najgorsze jest to że ten soczek piła już wcześniej ale nie dużo bo po ok 30-40 ml, i nie zauważyłam żadnych zmian w kupce, a w środę wytrąbiła ponad 100 ml, no i właśnie kupka już była zielona, i w sumie to nie wiem czy to po tym soczku czy to coś innego, jak sądzicie powinnam z tym iść do lekarza?? czy jeszcze poczekać?? za wszelkie info będę wdzięczna[/QUOTE]

ABUDZ nie masz czego sie martwić .
Na nowosci maluszki tak reagują ,Julek jak zje jabłko tez zdarza ze zrobi zielonkę.
A zreszta na cycku też robi ,wystarczy ,że ja cos zjem.
Nawet pare dni póznej strawia to co wydoi.

U nas też -13 dziś:szok:na dworku nie bylismy!!!
Nawet grzejnik w pokoju odkerciłam bo sie zrobiło18srtopni.

Kurde ubrałam czysta piżame i sie zrobił wyciek .Jak zawsze zreszta ,a jak mysle o małym to dopiero !!!:crazy:
I co dzien czysta pizama,ehhhh!!!!

Justysia , ja normalnie kocham Twoje posty!!!:tak::-D:-D:tak::tak::tak::tak:

DMUCHAWIEC KOCHA ZA BŁĘDY !
A TY MADZIU ZA CO???

Kurczaczek chyba sobie pecherz przeziębiłam,bo mnie kłuuuuuje!!
Ten urinal ,czy cóś można brać jak sie jest MLEKOWITĄ??:confused:
Moi chłopcy lulaja ,a jaa jak zwykle oglądam gale boksu!!!
Znowu mnie nawiedziło nocne sprzatanie ,ale tylko w szafie posprzątałam.Zreszta jak co tydz.:eek:!!

:-D:-D:-D
Kochane tylko Was poczytałam, ale rozpisywac sie nie mam juz siły -jutro napisze. Kolorowych snów!

A JUŻ MYSLAŁAM ,ŻE DOŁĄCZYSZ DO STRAŻY NOCNEJ!!!:tak::tak::tak:;-):-(
Zapomniałam napisać,że nie musisz na miotle śmigać.
\Przeciesz jesteśDMUCHAWCEM-LATAWCEM!!!:tak::tak:;-):-)

Mnie juz gały pieką ide spać!!
POLSAT SPORT TEŻ JUŻ ŚPI!!:-:)eek:
heehee,myślałam ,że tv mi sie zacięło ,a tu koniec programu!!:crazy:

Pewnie jak sie położe to mały bedzie stękał i zaś dydole bedę musiała wywalić,ehhh!!!
Ale lepiej to niż butle na śniąco robić ,jeszcze to nie to bym zrobiła ,ehhh!!!:eek:

JAK COS TO MIŁYCH SENKÓW ŻYCZĘ !!!

WSZYSTKIM MAMUŚKĄ I ICH RODZINKĄ!!!

A ZAPOMNIAŁAM ZŁOŻYĆ PIĄTKOWYM SOLENIZANTOM ŹYCZONEK !!!
NO TO SKŁADAM I TYM JUŻ SOBOTNIM TEŻŻ!!!:tak:
NO TO CHYBA TYLE ,JUŻ ŻYCZONKA MAM ZGŁOWY .
Co masz zrobić jutro to zrób dziś , a raczej w nocy!!:tak::tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sobotnio :-)

U nas w tej chwili -18st. brrrrrr... Adasiek już wstał, a reszta jeszcze śpi. Wzięłam Adama do łazienki... ale wchodzę pod prysznic, odkręcam wodę i co?? g**no! Woda w rurkach na strychu zamarzła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a już kolejny raz je ocieplaliśmy, żeby nie było tego problemu. Nie wiem już co mamy z nimi zrobić :confused2::no::wściekła/y:

Justysia Okna mam gdzieś przy takim mrozie! W święta gości nie mamy więc będą brudne. Trudno. Nie strzele sobie przecież w głowę z tego powodu :-p A wiecznie panujący półmrok w sypialni można przecież jakoś wykorzystać....

Idziemy dzisiaj na urodziny bratanicy męża. 5 lat kończy. Rany jak ten czas leci!! Małż najpierw na korepetycje, potem na szybciora jedziemy do sklepu. Mamy już dla niej upatrzony prezent, ale jakoś nie było kiedy kupić :cool: No a potem do szwagra, coś mu tam jeszcze pomóc, bo on nie żyje ze swoją już byłą żoną. Coś jej letko się pomieszało, a raczej jej tatusiowi. I teraz zamiast utrzymywać jako takie stosunki z ojcem swojego dziecka to miesza w kółko! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I wyraźnie odbija się to na dziecku :no::no::no:

No nic, kończę... Adam wzywa chyba cycucha.

Miłego weekendu życzę laseczki. Nie wiem czy znajdę chwilę coby cosik napisać, bo jutro mamy koncert świąteczny, w którym Tomcio bierze udział :tak::-D No i jeszcze te janioły z masy solnej trza zrobić. Okna mogę sobie darować, ale janioły? O nie! :-D:cool2::rofl2::laugh2::-p

Ostatnia edycja:
Do góry