reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witamy się wieczornie​

Dzisiaj był spacerek i zakupy :tak: Kupiłam super body po 1 zł z motercare, ale takie większe na ok 18 m-cy, bo tych mniejszych mamy sporo, teraz zbieram już większe rzeczy, jak coś fajnego się trafi to kupuje i chowam :tak::tak:
Wkońcu udało mi się kupic sukienke dla Mikołajki :-D:-D Wkleje zdjęcie na odpowiednim wątku, dodam resztę aukcji które obserwowałam, (jakby któraś chciała)

Jeśli chodzi o wzrost to ja do kurdupelków należę- jedyne 164cm. Mała nosi te z przedziałem 3-6 więc to chyba na ok 68 (???)

reklama
Kamlotka to Ciebie taki kurdupelek jak ze mnie tez 164 cm:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja też dziś cały dzien na allegro, licytuję spodnie, jedną aukcje jak narazie wygrałam a jedną przegrałam, normalnie jakaś migotka mnie przelicytowała w ostatniej sekundzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieje,że to nie jedna z Was:-D:-D

maylah To na pewno nie ja, ja migotka nie jestem :rofl2: Mi udało się wylicytowac tą sukienkę, trzecia byłam i ostatnia :-D:-D

No i gapa zapomniałam o najważniejszym :happy::happy::sorry::sorry: Przebił się nam ząbek pierwszy, ładnie stuka o łyżeczkę :tak::tak::-D:-D:-):-)

witam Was dziewczyny wieczorkiem, jakoś ostatnio czasu też nie mam, jutro z rana Was poczytam ;-)mały ostatnio marudny jest strasznie... za to wiecej spi w dzien, teraz już smacznie chrapie, a przy okazji jak kladziecie maluchy do spania na boku czy na plecach ? bo ja boję się,że jak połoze na plecy to mały zadławi się sliną... a osttanio bylo w dzien dobry tvn zeby wlasnie klasc dziecko na plecy.. niewiem już sama.
Jestem ostatnio też osłabiona i jakaś nerwowa, pewnie przez tą pogodę i przez to siedzenie w domu, nawet na spacer nie możemy wyjść... a do hipermaretu chetnie bym się z małym wybrała ale po tym zapaleniu oskrzeli sie teraz boję tymbardziej,że odpowrność po antybiotyku jest jaka jest, do tego panicznie boję się tej świnskiej grypy... nic pewnie wcisne mamie Kacperka , bo jutro wypłata to pojedziemy z moim zaszaleć i prezenty już pokupujemy :tak:tylko zastanawiam się co kupić babci mojego M ona ma 84lata ,może macie jakiś pomysł ? tylko ona z domu już nie wychodzi wiec do ubrania wszystko odpada, niewiem może jakiś biovital..
Nic lecę spać,by rano wstac:-DDOBRANOC!!
OLCIA=WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZI:tak:N!:tak::tak:

adddaaa Też widziałam ten program na tvn i moim zdaniem to żeby kłaśc na plecy jest trochę przesadzone, moja Mała śpi na boku, casami sama się przekręci na plecy ale główkę i tak kładzie na bok, a co do babci? To chyba nie pomogę, ale te biovitale i inne podobne to chyba dobry pomysł.

maylah a jak synuś? Śpi? Bo Oliwia tak, tylko ciekawe jak długo? Wczoraj po dwóch drzenkach (zaczęła przed 19) to zasnęła ok 22.30 :no:mam słow już na to :eek: A teraz tak czekam kiedy się przbudzi :confused2::confused2:

czesc kobitki:-)
my juz po wizycie u lekarza, wszystko ok, doktor mowi ze to moze potrwac pare dni ale to tylko katar i nic zlego sie nie dzieje. Powiem szczerze ze juz ciut lepiej, fakt ze przesypia cala noc znaczy ze ten katar ja az tak nie meczy.
Zmeczona dzis jestem a nic nie robilam:-D no wlasciwie tylko wyglupy z Mariska:sorry: alez to meczace:tak:
mala od dwoch dni nie dostala nic do jedzenia (oczywiscie poza mlekiem) bo ostatnio dostala banana z brzoskwinia i dopiero dzis przyszla kupa a raczej 3, troche sie zapchala i dlatego jej nie dawalam jesc, jutro dostanie jakies warzywko. Mama pytanie czy dajecie swoim dzieciom czasem codziennie cos innego? czy to samo kilka dni? i czy robicie czasem przerwy w stalych pokarmach? i kupa ciemno zielona:eek: wiem ze to pytanie nie na ten watek :rofl2: sorki Iwon:confused2:
ja tez naleze do "karlowatych" :-) jestem jak narazie najnisza z was bo zaledwie 162cm:-D za to moj mezulek 190cm, zobaczymy w kogo pojdzie corcia.
ja tez szaleje ostatnio na aukcjach, oj za duzo kaski wydalam w tym tyg:rofl2::cool2:
kupilam sobie i Marisce pidzamki z Hello Kitty:-D:-D bedziemy jak blizniaczki prawie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
u nas zabek prawie prawie, kropka jest i to taka srednia ale kiedy sie wreszcie przebije:confused2:
U nas mala spi tylko na pleckach, nie lubi zasypiac inaczej, no i z tylu ma wytarty placek i troszke plaska glowke:eek:, no ale przeciez nie mam jak temu zaradzic...tez tak macie?
Olcia jeszcze raz wszystkiego NAJ!
koncze posta bo jest mega dlugi

BeataZ A ta twoja piżamka to koszulka czy dwu częściowa? A dla Małęj to masz pajacyka? Kurcze fajne takie piżamki. Jak ostatnio patrzałam na ubranka z Hello Kitty to widziałam że są dosyc drogie, nawet za używane sobie ceną wysoko.

BeataZ A ta twoja piżamka to koszulka czy dwu częściowa? A dla Małęj to masz pajacyka? Kurcze fajne takie piżamki. Jak ostatnio patrzałam na ubranka z Hello Kitty to widziałam że są dosyc drogie, nawet za używane sobie ceną wysoko.
Moja pizamka jest dwu czesciowa, bialy top i spodenki a Mariski to jednoczesciowe biale spioszki. Jej kupilam uzywane, nie tak drogo a moje byly na wiek 16 lat :-Dktos sprzedawal z metka za pol ceny wiec super bo faktycznie nowe sa drogie:confused2:

reklama
mi zostaje ubrac sie podobnie bo Mariska z wygladu podobna do mnie wogole nie jest:no::no::no::no::no: ale pocieszam sie ze chlopczyk (jak sie uda zrobic go drugiego:-D:-D) bedzie wykapana mama:tak:;-)

Do góry