reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
jee dziewczyny co tu dzis tak cicho,
mały już spi wykąpany pachnacy,najedzony, ja wszystko juz porobilam i czekam na mojego aż z uczelni wróci,głodna jestem ale jeść mi się nie chce robić, :-p macie coś dobrego :-p?

Beatka taaaak wraca męzus wraca nad rankiem, ehhhh czekamy z utęsknieniem:-D:-D
Justysia, super że znalazłaś dowód, czasem ja też coś gdzieś włożę i za chiny nie pamiętam gdzie:rofl2::rofl2:
Adaaa ja bym sobie wiosenne kanapki zjadła, ale nie ma mi kto zrobić, a samej mi się nie chce:rofl2:
A ja mam manię i oglądam Friends'ów mam wszystkie 10 serii i juzz niektóre odcinki znam na pamięć, chyba sobie pooglądam, jak mały uśnie, Jeśli uśnie:rofl2:

addaaa u mnie nic bys dzis nie znalazla:no: pusta lodowka, ja chora wiec nie ma komu zakupow zrobic:wściekła/y: dzis na obiad byla jajecznica:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez jestem glodna, dobrze ze chcleb jest to chociaz kanapke sobie zrobie;-)

adddaaa Ja mam makrelę z ogóreczkami i jajkiem i majonezem, karton ptasiego mleczka i mikołajki truflowe :-D:-D:-D:-D Jem to ostatnie :tak::tak::tak: Kupiłam je między innymi na buta ale jak kilka zjem to nic się nie stanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kamlotka nie kus bo zaraz u Ciebie bede!:-D dobra ide cos zjesc bo kusicie przez tego neta kusicie....az mnie ssie:-D:-D:-D:-D

Ja mialam na obiad ryż z sosem słodko kwasnym i miesem, kurcze taką paste z makreli bym zjadla, w ogole to napisalam przepis Wam nowy taka mnie wena naszla przez ten głod :-D

reklama
kamlotka michalki:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam......
kurcze w tv tylko harry potter leci:wściekła/y: nic bede musiala poszukac jakiegos filmu na necie....mama nadz ze znajde jakis dobrej jakosci.

Do góry