reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A ja właśnie wróciłam od lekarza bo od wczoraj jakośc tak podejrzanie się czułam i okazało się że mam początki anginy! :szok: a w ogóle nic nie czułam żeby aż tak żle było - tylko trochę gardło mnie bolało i trochę "rozbita" byłam, temperatury nawet 37st nie mam...
Co do n-k to mój profil:
Logowanie do nasza-klasa.pl
zapraszam wszystkich serdecznie a sama zmykam do łóżeczka póki Agatka śpi...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Powysyłałam Wam zaproszenia- Aleksandra bez zdjęcia głównego to ja :-)

Patra- współczuje Ci problemów z pracą:-( Ja jestem w podobnej sytuacji. Czekam, bo w połowie grudnia mam dostać ostateczną odpowiedź co ze mną będzie. Ci szefowie są bez serca, jak można młodą matkę w ten sposób potraktować:wściekła/y: Zamiast zapewnić poczucie bezpieczeństwa...
U mnie wchodzi w grę zmiana stanowiska (a to odpada ze względu na późne godziny pracy) albo sama będę musiała się zwolnić. Chyba że wezmą mnie na starym moim stanowisku ale na 1/2 etatu. I to by mi najbardziej odpowiadało. Zobaczymy :-(
Człowiek się stara, daje z siebie wszystko w pracy, a oni tak się odwdzięczają. Ja mam ogromny żal, że tak zrobili...:-(

Wczoraj byłam w żłobku pytać, czy będzie dla nas miejsce od stycznia. :no: Niestety, ale nie. A czekamy na liście już kilka miesięcy. Powiedzieli, że może od września 2010 się uda:szok: I jestem w kropca, co zrobić jeśli wrócę do pracy...

Super te ubranka mikołajkowe. Muszę poszukać na allegro, może się skuszę :-)

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA MALUTKICH SOLENIZANTÓW!!! I DLA KAMLOTKI!!!! :-)

no i prezenty do konca zrobione..hehe, oj ale maly cos marudzi, chyba jutro przejde sie z nim do lekarza, bo nie wiem co mu jest, moze zabki..ale tez co chwile kaszle i moze cos innego..ehh mam nadzieje ze to tylko zabki bo przed wyjazdem jestemy...

Antkowa duzo zdrowka...

Olcia, ja zaproszenie przyjęłam,:-):-):-) a co do pracodawców do szkoda gadać, ja nie widzę tej polityki prorodzinnej, dają tysiąc złotych becikowego,zamiast gwarancji możliwości powrotu do pracy.:no: Ja np, pracuje w banku, i moja managerka nie jest w stanie mi powiedzieć, czy jak będę chciała we wrześniu wrócić, czy będzie dla mnie m-ce. To zależy jak będzie sie rozwijać bank, poza tym na moje m-ce zatrudnili inna dziewczynę, a w naszej placówce mogą tylko 4 pracować, więc nie wiem, co zrobią, jak bym wróciła, przecież 5 nas nie moze pracować, mogą mnie wysłąć do innego miasta, ale to mi za bardzo nie odpowiada, bo dłuzej bym była bez małego. :no:Ja tez pytałam u nas o żłobek i u nas przyjmują dzieci do złobka, jak skonczą 15 m-cy, prędzej nie:crazy: ja wzięłam podanie i złożę, ale czy nas przyjmą to nie wiem, bo tylko jeden żłobek w m-cie. Ehhh trudne życie młodych mam:crazy:

Ewa, ale Twój Tomcio się zmienił aż miło popatzreć a jaki macie super ogród i Ty jeśteś taka sympatyczna z twarzy:tak::tak:
Antkowa- pozazdrościć urody,a jąką miałas super suknie ślubną,
Olcia śliczny uśmiech :-D:tak:w ogóle jestes śliczna :)
Willsonka - super opalenizna i figura :-Da Małgorzata
Alusia - mm jaki tatuaż :tak:a Jasiek jaki jest duży już!!! inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale super wygladałaś w sukni ślubnej powinnas na codzien tak chodzić, pasuję Ci biały :)
Beata- Marrisska jest po prostu przesliczna!! oczywiscie po mamusi!!!!
Maylah- ale się zmieniłas przez te 10 lat :-Dsuper :) a Filipek przypomina mi czasem mojego Kacperka.
Daisy- Twoja córeczka to czysta mamusia :tak::tak:nie można się na nią napatrzeć
jak ja bym chciala mieć dziewczynke:rofl2:

witam,
widzę, że dziś na BB to raczej NK króluje:-):-):-)
u nas dzionek jakoś zleciał, teraz mój M. się położył, ale jak on to mówi "tylko na 15min" a już chyba z godzinkę drzemie, malutką też właśnie położyłam, pewnie pośpi z pół godzinki i wtedy do 21.30 będziemy się bawić.

skoro poznajemy się na NK to i ja swoje konto umieszczam:
...................http://nasza-klasa.pl/profile/3451256
:-):-):-)
dziewczynom które swoje konta umieściły to zaproszenie wysłałam :)
Cześć Dziewczyny!
Powysyłałam Wam zaproszenia- Aleksandra bez zdjęcia głównego to ja :-)
:-)
olcia tobie niestety nie mogę bo nie zostawiłaś swojego profilu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry