reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!!!!!
Trochę w kuchni siedziałam, obiadek, zapiekanka..... Mamusia przyjechała i Małą pilnuje.
Widzę że NK w temacie :tak:

reklama
Daisy swietny ten pajac:tak: ja kupilam malej stroj pani mikolajowej:-D musze zrobic jej zdjecie to wam pokaze:-) tez kupilam na aukcji, uzywane ale wyglada jak nowe:tak:
ostatnio kupilam szklane kule ze sniezkiem i gwiazdeczkami w srodku, a do srodka wklada sie zdjecie i mam taki zamiar zrobic malej zdjecie w stroju mikolajowej i wlozyc do tej kuli i bedzie super prezent dla dziadkow:-)
Photo Snow Globe - Boots

Kamlotka fajne te pajacyki ale moja niunia nie znosi jak sa zatrzaski z tylu:wściekła/y::no: i takich kupic nie moge:wściekła/y: a wlasciwie swiateczne sa prawie wszystkie z zapieciem z tylu bo z przodu maja mikolaja lub cos fajnego wyszytego
do mnie wreszcie dzis przyszedl niedzwiadek polarny - maskotka z firmy ktorej mleczko pije Mariska:) zarejestrowalam sie i mamy slodkiego malego misia
a i zamowilam taka ala szczoteczke do masowania niunce dziaselek (bez wloskow, jest gumowa), fajna i mozna nalozyc zel i wmasowywac, tylko ciekawe czy mala da cos se do buzi wlozyc

Ostatnia edycja:
Tak sobie oglądam te pajacyki i chyba też jakiegoś kupię dla Filipka, tylko ja muszę na 74 cm albo na 80, zależy jak wypadną :-) Niektóre ciuszki kuouję na 9-12 mc i są ok, ale rozmiarówka jest rożna.

reklama
Willsonka a ja się właśnie zastanawiałam, jaka Ania, bo fotek nie masz,:rofl2:Oczywiście zaproszonko przyjęte:-)
właśnie dojrzałam zdjęcia, ślepok ze mnie, ale wybacz mam -8 dioptrii

Do góry