reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cioteczki a powiedzcie mi jedna rzecz. U sąsiadki, pietro nizej, trójka dzieci ma ospę. Czy jest mozliwe ze mały mi sie zarazi skoro sąsiadka brała go na ręce? Wydaje mi sie, że nie no ale..

Mały pcha sie do klawiatury, chyba chce wam napisac wiadomosc :-D:-D:-D

Oto jego dzieło:
"on iojk mnf5fgvfb yb7 ghsdjklbb97"

mam nadzieje że zrozumiałyście o co mu chodzi :rofl2: Bo ja ani trochę :-D

reklama
Witam Was;-)
Moj Kacper to sie chyba dziś wsciekł, caly dzien płacze, nie daj Boże go położyć na łozku czy gdzie kolwiek... nie dość,że chory,zaszczyki,syropy,kaszlisko, to jeszcze te zęby wrrr:wściekła/y: marudzi i marudzi... przed chwilą usnął a już widzę,że się wierci tzn zaraz wstanie... dziąsełka też ma białe ito trzy w trech miejscach .. te głupie żele nic nie pomagają teraz mam dentinox n wczesniej bobodent, a mały tylko je zlizuje..
aa noc tak samo do d..y mały jak się obudził o 3 to tak wył masakra.. najgorsze jest to,że on jest głodny a nie umie jeść przez ten kaszel:-:)-( ehhh
a co do mody zagranicą pamietam jak w lutym bylam w angli dokladnie w londynie u siostry i wtedy bylo tak,że po raz pierwszy w tak duzych ilosciach spadł tam snieg nawet szkoly pozamykali itd. i ogolnie bylo bardzo zimno a ludzie ubrani jakby była conajmniej ciepla wiosna deziewczyny mini i to bez żadnych rajstop, sandały kolesie w japonkach a mi tak zimno bylo .. ogolnie tam się kazdy ubiera byle by być jak najbardziej orginalnym,czasami smiać mi sie chciało ale oni tam wszyscy się już do tego przyzwyczaili taki naród, w ogole tam caly czas siedzą w pubach czesciej niż w domu, i ogolnie jedzenie jest bardzo tanie nawet w restauracjach im czesto sie nie oplaca gotowwac w domu,
moja siostra jest z takim czystym anglikiem w angli jest on tam znany bo kiedyś byl pilkarzem,ale miał jakas tam kontuzje i on n.p codziennie rano szedł do jakiejs knajpy po sniadanko to samo z obiadem itd, w ogole oni rzzadko gotują, ja na mojej siostry miejscu z nudów bym gotowala bo ona tam studiuje zaocznie wiec ma duzo czasu dla siebie a jej facet czesto jest na wyjazdach bo jest menagerem fullamu london,Kiedys ja tez bardzo chcialam się tam wyprowadzic a teraz jak tam bylam to zmienilam zdanie...
kurde piszę długo tego posta bo maly sie obudzil i mam go na kolanach i w kilku miejscach stracilam wątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiec nie gniewajcie się ze jest taki bezsensu:-p

Patra bo to jest tak, że dzieci na pewno się rozumieją więc to odpowiedz od mojej Małej

az]['KIKJ , IJ ,.ąn sssssssssssssssssssssss

No i ynowu namiesyala w klawiaturye+ yresyta widac ye literz jakos popryestawiala :-D:-D

JUSTYNKO W dniu Twych imienin kwiatki się śmieją, słońce nawet mocniej grzeje. Nawet największy smutas w ten dzień się śmieje.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się po weekendzie :)
u nas na razie po mału do przodu, a dziś moja też jest trochę bardziej marudna niż zazwyczj i chyba ta pogoda tak na nią wpływa, bo ja też jakaś taka zmęczona się czujęa nic dzis jeszcze nie zrobiłam i chyba nie zrobię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że obiadek mam już gotowy, przynajmniej to z głowy:-p:-p:-p

Justynko wszystkiego naj naj z okazji imieninek
no i oczywiście wszystkiego naj dla wszystkich dzieciaczków które miały w weekend albo mają dzisiaj mini urodzinki no i dla tych które urodziły się 31 lipca też wszsytkiego naj bo im mini urodzinki w tym miesiącu jakoś przepadną,

jutro już 1.12 i pora po mału myśleć o świętach, u nas w tym roku wigilia przypada u moich rodziców, no i dziadkowie bardzo się cieszą bo w ciągu tego roku przybyło im aż dwoje wnucząt (i chłopak i dziewczynka) i teraz będzie kto już mniał bombki z choinki zwalać :rofl2::rofl2::rofl2:

jak ten czas leci, wpominałyście o początkach ciąży ja o swojej fasolce dowiedziałam się z testu 24 listopada a tu już mała ma ponad 4 m-ce skończone :szok::szok::szok:

zmykam bo mała znowu coś marudzi, spróbuję ją położyć, może sobie zaśnie

miłego dzionka

Oliwcia wszystkiego najlepszego
Justysia równiez wszystkiego naj z okazji imienin
Patra- dobrze ze tesciowa troche Ci odpuscila, ale wiem ze zal zawsze pozostaje chociaz nie wiem jak by sie starala
BeataZ- to to chyba jakies country jest co?

a my dzisiaj znow po nieprzespanej nocy jestesmy, juz sie przyzywczailam ze nie musze wstawac w nocy a tu od 3 dni masakra. nawet kawa nie pomoga, chociaz troche cisnienie mi moj podniosl bo oznajmil mi ze tesciowa jutro przyjezdza w odwiedziny do wniusia tj. z tesciem do lekarza no i po felgi, ona raczej bezinteresownie nigdy nie przyjezdza ale jakos to przezyje.

mam pytanko czy jeszcze wozicie wasze malenstwa w gondoli?

Witam
Widze ze nasze dzieciaczki telepatycznie uruchomiły syrene.U nas noc jako tako,ale dzien katastrofa,zel nie pomaga,czopek nie bardzo,jesc maluszek nie chce za specjalnie,a dziasełełka jak chciałam pomasowac to walnoł w ryk:no:,tylko u mamy na rekach jest w miare,tylko te rece jeszcze musza sie przemieszczac po mieszkaniu,.cos nie bardzo nam sie udały te mini urodzinki:confused2:bo
dzis konczymy 4 miesiaczki:-)
co do mody to ja nie musze nigdzie wyjezdzac,zeby cudaków ogladac,wystarczy ze siostra do mnie przyjdzie:-)jak ona cos na siebie załozy to łooo matkooo :rofl2:.
Chodzi do liceum do Wa wy,do klasy teatralnej,i co na kims cos zobaczy to tez to musi miec,takie ma cudne te szmaty ze w zyciu nic od niej nie pozyczyłam.Stoi na przystanku rozczochrana bo sadzi ze sie nie zdażyła poczesac i przy ludziach na stojaka makijaz sobie robi,albo sie czochra,dobrze ze nigdzie z nia pksem nie jezdze bo bym sie ze wstydu spaliła za Nia.
Ja tez pare lat jezdziłam do wawy do szkoły ,pracy i takich cudaków wiele nie widziałam.Ona sadzi ze jest modna niech jej bedzie,:-)
A ile dymu było co ma siebie załozyc na chrzest małego[jest chestna]bo chciała isc w leginsach i jakiejs szmacie,ale wkoncu załozyła sukienke.
Moje biedactwo sobie spi,ale widac ze go nawet przez sen meczy.:no:
JUSTYSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry