reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No DMUCHAWCU moje kondynencje nadrabiania po tygodniu.:-D:-D;-)

MY po godz. spacerku,wcale miło sie nie chodziło bo wietrznie.
Mały nie bija swoja malutka 4 miesieczna raczka:-D:-D:-D.Jak mu sie machanie włonczy to pół dnia macha jedna raczka.
JUz mu sie znudziło u mAMUSI NA KOLANKU:-D.
I mruczy !!!!

DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA !!!

p.s
ja też musze zapisywać sobie ,bo już zapomniałam co mam napisać!!!
Mam mnustwo prania do prasowania o tyle:)szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:)i jeszcze więcej!!;-)

reklama
Dmuchawiec- właśnie posłuchałam tej piosenki, śliczna:tak: Ja kiedyś lubiłam posłuchać SDM, a jeszcze bardziej WGB:-) Oj, miłe mam wspomnienia związane z tą muzyczką.

Justysia- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULCIA!!!

Tak, nadrabianie na BB to już u mnie norma :tak::tak::tak: No ale cóż, przecież trzeba wiedziec co u kogo słychac :-D

A moja Mała strasznie marudna, cyca nie chce, troche soczku piła i koperkowej :-( Już nie wiem jak ją zabawiac, mąż nosi, ja zagaduje, już nawet bez oieluchy leżała bo lubi, ale dzisiaj to nie skutkuje, no i na spodnie mamusi nasiusiała :eek:

No ja zakończyłam te okropne prasowanie i sprzatanie po nim,uffff...!

Mojego Karola''zabił maciek'' ciekawe o ktorej wstanie!!!:cool2::eek:
Julek zreszta też ,ale on pół godz. i pewnie w nocy sobie znowu dzień zrobi,ehhh!!:eek:

Oglądałyscie wiadomości,matka 24letnia zostawiła w domu bez opieki trzy malutkie dzieci i sie zaczadziły.
Trzy latka ,dwa, i piec miesięcy !!!:no::no::no::szok::szok::szok:
Takie małe zostawić same w glowie sie nie mieści:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::szok::szok::szok:!!!

Ja sie boje z kimś zostawić ,a co dopiero same,nigdy w życiu bym sie :no::no:odwarzyła.
CO za MATKA???!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:
Czwarta dziewczynka 4 latka przezyła ,bo była w tym czasie u babci!!!

A TO MOJA ULUBIONA KOŁYSANKA.
[video=youtube;6AGMDrU8fNE]http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE[/video]
Dedykowana była dla synka, który zmarł Sewerynowi a ja dedykuje ją wszystkim Naszym aniołkom, którym nie dano było się narodzić i Naszym cudownym dzieciaczkom!!!

Czyli zostaje mi tylko czekać cierpliwie te 2 tygodnie i zapierdzielać do lekarza :tak:
U innych ginów to kolejki nawet miesięczne są :wściekła/y:

Właśnie miałam się zbierać z małym na zakupy, patrzę za okno a tu słoneczka już nie ma tylko czarne chmurzyska... Jak się pogoda nie poprawi to mężulowi nie zostanie nic innego jak zjeśc wczorajszą fasolke po bretońsku :-D

A własnie cioteczki. Kiedy macie zamiar nauczyć maluszki pić z kubka- niekapka? Może niektóre z was juz z niego korzystają?

Ja już próbuje powoli tzn. nałożyłam dziubek z niekapka do butelki z aventu i na razie mały nie możne zajarzyć o co mi chodzi , ale on cycusiowy jest więc to pewnie potrwa!

witam się ponownie wieczorową porą :-):-):-)
myślałam, ze znowu będzie sporo do nadrobienia, no ale tak źle nie było;-);-), chyba weny dzisiaj nie miałyście:-p:-p:-p, no ja na pewno nie mam bo niezbyt fajnie się czuję,:-:)-:)-( a na dodatek wczoraj jeszcze dostałam okres,:wściekła/y::wściekła/y: w ogóle jakoś szybko bo przed ciążą miałam co 32-33 dni a teraz o tydzień szybciej :growl::growl::growl: a na dodatek to jeszcze tak mnie wszystko boli, że :szok::szok::szok: normalnie tragedia, nawet tabletki przeciwbólowe nie pomagają, normalnie zwijam się z bólu w kłębek, a jeszcze jakby tego było mało to M. nie może się zająć małą bo coraz bardziej chory jest i mnie też coraz mocniej przeziębienie bierze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Justysia oglądałam te informacje o tej trójeczce dzieciaczków i też nie wiem jak można zostawić takie małe dzieci same w domu, a ponoć matka była gdzieś na posesji i też mnie to zdziwiło, ze nie zauważyła żadnego dymu nic:szok::szok::szok:
przykre, ze takie tragedie się dzieciaczkom trafiają, no ale cóż począć, tylko modlić się o to, żeby takich tragedii więcej nie było
miłego wieczorku życzę

willsonka Dokładnie te samą kołysankę polecałam gdzieś na początku wątku Jestem na świecie..... Nawet nie wiedziałam że zmarł mu synek, piękna ale smutna :-( To także dla mojego Aniołka :-(

reklama
Ale sie poplakalam przy tej pieknej kolysance.

A co do wiadomosci o tej rodzinie to matka tych dzieci jest jakas nienormalna moim zdaniem, jak mozna tak zostawiac dzieci bez opieki. Kiedys mialam taka sasiadke. Rozwiodla sie z mezem, jeden synek mial 4 latka a drugi roczek. Wysylala tego starszego do sklepupo zakupy:eek::szok:. Wogole sie nimi nie interesowala, jak starszy wrocil ze szkoly to caly dzien na dworzu siedzial. Wkoncu ktoregos pieknego dnia uciekl z kolega z domu, a matka nawet policji nie wezwala i tak sluch o nich zaginal. A tego mlodszego jej nie odebrali. To jest dopiero skandal:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry