reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Willsonka!! wlansie ogladnelam teraz filmik o kamilce-poryczalam sie...czy pieniazki sa juz zebrane?? bo chcialabym cos tam wyslac ale ze mieszkam za granica to potrzebuje iban i swift....

reklama
Cześć Lipcóweczki!
Nie wiem czy mnie jeszcze tu ktoś pamięta...:-( Oj, dawno się nie odzywałam... Ostatnio po urodzeniu synka. A częściej tu bywałam jeszcze na końcówce ciąży :-) Widzę, że dalej w większości te same osoby można tu spotkać:-D Jak fajnie.
Czasem tak Was podczytywałam, ale brak weny i czasu.... No i w końcu się zmobilizowałam, żeby coś napisać. Przyjmiecie mnie spowrotem???
Tak jak się Was czyta, to aż miło na sercu się robi. Bardzo fajną atmosferę tu macie :tak:
dmuchawiec- dziękuję za to co napisałaś... chyba tempa jestem. Dopiero sobie uświadomiłam, że ja wiecznie krytykuję i poprawiam mojego męża... A rzadko mu dziękuję i chwalę. Od dzisiaj zamierzam się poprawić. Jestem pewna, że gdybym inaczej się do niego odnosiła, to nie byłoby tylu nieporozumień między nami.

Muszę Wam powiedzieć, że to forum, to skarbnica wiedzy:-D Można się naprawdę wiele od Was dowiedzieć:-)

My spacer zaliczyliśmy dziś!!

moja wredna lurencjo;-):-Dpiszesz prawde i tylko prawde ,ja męza co dzień chwale praktycznie,a on mnie!!!:tak:
I codzień są miłe smski!!

COŚ jeszcze miałam napisać i zapomniałam!!!ehhhh...
ACH,przypomniałam sobie!!

olcia witamy,witamy!!!

melahya bardzo CI wspólczuje KOchana!!!

A ja nie mam problemu z blondem!!!A zawsze chciałm być czarna!!!heehee!!

Ostatnia edycja:
A ja biore sie za pakowanie rzeczy do pudel bo przeprowadzka nas czeka:-:)-(
Ciezko bo D w pracy:-:)-( a tu jeszcze maly nie spi.Dobrze ze chociaz grzecznie sie bawi...

Kupilismy dom,taki wymarzony z tarasem duzym ogrodem 2 pietrowy(5 pokoi)... i za tydz przeprowadzka
zbieram sie do roboty,ale bede tu zagladac:tak::tak::tak:

Pozdrawiam i sle moc buziakow dla naszych malenstw ;-);-);-);-)[/QUOTE]

AGUŚ GRATULLUJE DOMKU!!!
kiedy my bedziemy w swoich murkach siedzieć,ehhh:-:)-:)-:)-(

A tak na marginesie. Ciotki pamietajcie że jak bierzecie w pracy urlop to doliczcie sobie jeszcze jeden dzień za 25 grudnia. Święto wypada w sobotę, więc ustawowo nalezy się dzień wolny :tak: Pewnie o tym wiecie, ale warto przypomnieć :-D

Małe sprostowanie - dzień wolny należy się za 26 grudnia. :-):-)

KURCZACZEK zmierzyłam KAROLKOWI temp.bo coś mnie podkusiło!!!
No i ....37,5 !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SIET ,SIET,SIET :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!
Ale nic mu po za tym :no:jest,ani kataru,ani kaszlu i sie bawi !!!

KUR..... PO CO TA GORĄCZKA !!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry:

Dziękuję dziewczynki kochane za ciepłe słowa:-) Z Wami to od razu się lżej robi, i wszystko się wydaje łatwiejsze :-)
My dziś byliśmy na spacerku, Filipek trochę pospał, potem dałam mu papkę z ziemniaczka, bo ostatnio po tym kremie marchewkowym go wysypało, ale wydaje mi sie, ze to tak jak Antkowa chyba pisała, ze to od selera, ale jeszcze poczekam.
Potem sprzątanko wielkie, Filipek na macie 2 godziny wytrzymał,:-)
Bo jutro jedziemy do Wrocławia do mojej psiapsiółki, więc mnie nie będzie na BB,
Aha, dmuchawiec, Ty normalnie zostaniesz naszą terapeutka od małżeństw, :-):-):-):-):-), dobrze że jesteś, :tak::tak::tak::tak::tak:
i że nam przypominasz, ze trzeba o siebie dbać, bo czasem , wiadomo jak to w życiu bywa, pogoń , dzień za dniem i zapomina sie o sprawach ważnych
Agnieszka, ale Ci zazdroszczę domu, jejku ja tak marzę, o swoim M. mam plan do 30-tki mieć chociaż mury postawione, zobaczymy, jeszcze niecałe 4 lata:rofl2::rofl2:
A miałam wam pisać, ze jak byłam u pediatry, to mi kazała już przejsć na nutramigen 2, dla dzieci powyzej 4 miesiąca, i odziwo, to mleczko, ma teraz nowy smak, bardziej mleczny, Filip na początk się krzywił,ale już jest ok:-):-)
A co do urlopu, to ja byłam wczoraj i faktycznie , jeden dzien dodatkowo nam się zależy, za to że świeto w niedziele przypada, nie wiem jak Wam , ale mi urlop za 2009 kończy się 11 stycznie ( jeszczde 2 dni opieki za maluszka) noo i ja chciałam od razu wziąc wychowawczy, ale managerka mi kazała zadzwonić do kadr do Wrocławia, i się upewnić, co i jak, no i się okazało, ze jak nie wezmę w styczniu urlopu za 2010 a pójdę na wychowawczy, a potem wrócę we wrześniu ( taki mam zamiar) , to za każdy m-c na wychowawczym, zabierają mi 1/12 urlopu, czyli w moim wypadku 3 dni, więć kadrowa mi poleciła,że bym odrazu sobie cały urolop 26 dni wybrała w styczni i w lutym i potem na wychowawczy, ;-) Zawsze to jeden m-c dłuzej będzie wypłata:laugh2::laugh2: tak więc prawie do połowy lutego będę na urlopie:-), a jeśli nawet wrócę we wrześniu, to jeszcze mam dwa dni opieki, no i w razie co chorobowe:-p:-p zwłąszcza że my pracujemy, po 9 godzin dziennie, a w soboty 7 ,wiec zawsze w tyg. jakiś dzien wolnego jest:-):-):-)
Ufff, ale się rozpisałam:laugh2::laugh2:
Zaraz lecę na wspólną kąpiel z męzulkiem, mały śpi, niania włączona, ehhhh nie wiem kiedy wrócę......:-p:-p:-p
Buźka Kochane moje :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Justysia 37,5 to jeszcze nie gorączka, zmierz za godzinkę, czy rośnie, u Maluszków to podobno troszkę inaczej działa, jak będzie rosnąc, to daj czopek, albo zimne okłady, Ja daję czopek ( raz narazie) ja temperatura była 38,5

reklama
Dziękuję Wam Olciu i Maylah!
Czyli wychodzi na to, ze nie macie dość moich wywodów??
To fajnie:tak:
Ale jakby co, to w kazdej chwili można zdmuchnać dmuchawca :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i przestane sie wymadrzać, ok? No! To lece do gosci bo odwiedziła mnie kolezanka ze studiów z mezem i zostaja na noc:tak:
pa!!!

Do góry