reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

justysia85 no jak przyjedzie to swiat dla mnie nie bedzie :-( Na wstrzymanie nie da bo nigdy nie dawal jedyna szansa to ta ze moze nie przyjedzie.:-( ale dzieki za pocieszenie, i przepraszam ze wam smece ale nie mam sie komu wyzalic i posmecic a dla mnie to mala tragedia:-(
i zycze spokojnwj nocki, ja sie jeszcze bawie z mlodym bo sobie zrobil drzemke do 21:30 a teaz harcuje :) a myslalam ze zje i pojdzie spac dalej

a zeby wam przedstawic co mam na mysli to moj tesc w zeszlym roku tak skladal zyczenia przy oplatku: 'w to poganskie swieto przesilenia zimowego...' i inne zlote mysli, potem grymaszenie przy stole i dogadywanie wszystkim lub opowiesci ze kademu karp w gardle stawal :(

Ostatnia edycja:
reklama
aniee bedzie dobrze:tak::tak::tak:
To WIDILIA,więc może da na wstrzymanie!!!
no i pociesz sie ze to tylk dwa dni.
Aczkolwiek mogło by ich niee być !!!

A może nie przyjedzie!!!;-)

troche marne pocieszenie nie??!!!
Moi chłopcy zasnęli ,prawie bo Julek mlaska i patrzy w sufit,a już myślałam ,żę śpi ehhh!!!
ja siedze przed laptokiem,musze isc śniadanko mężusiowi do pracy zrobić i się umyć.Ciekawe czy dziś też bede latać po łóżkach pół nocki!!!:-p:cool2:

MIAŁA BYĆ WIGILLIA!!!
taki ZONK ,ehhhh!!!! :zawstydzona/y::-p:-p

ALE KOMU MIAŁABYS SIĘ WYRZALAĆ JAK NIE NAM!!!
PO TO SĄ CIOTKI BEBY BOOMOWE;-):tak:!!!
ABY POMÓC,POCIESZYĆ I SIĘ POŚMIAĆ!!!

A teść rzeczywiście w deche :szok:,i to z gwożdziem w deche !!!:-(

Więc już CI złoże ŻYCZONKO na ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA,ale tylko jedne , bo reszte pózniej, w grudniu;-)!!!
WIĘC ŻYCZĘ CI :
ABY TE ŚWIĘTA BYŁY TWOIMI WYMARZONYMI !!!:tak::tak::tak:

Jeszcze nie spie;-) Czekam na mezusia bo za jakies pol godzinki z pracy wroci :tak::tak: a jutro ma wolne to sobie troche posiedzimy razem i skorzystamy dopluki maluszek spi :)

AGUŚ korzystajcie ,korzystajcie!!!
ILE SIĘ DA!!!:tak::tak::tak:

Mój cały rodzaj męski śpi!!!
ciekawe kiedy ten najmłodszy się obudzi do cyckania.Jadł około 23.00,może pośpi do rana:-p:eek:!!!??

reklama
DZIEWCZYNY ma włączony polsat.
I jest gra na tel. i pytanie,co znajduje sie w mieszkaniu na K.??
a jeden gościu się dodzwonił i mówi'' JESTEŚ KURWĄ ZŁODZIEJKO''.heehee!!!:szok::szok::szok::szok::rofl2:

przepraszam za słownictwo ,ale to cytat.

A ona mówi,że musi sobie w domku posprzatć , bo napewno ma brudno :-D:-D:-D!!!

Trzeba iśc spać, chyba!!!
Tylko gdzie,Karol zajął mi moje miejsce koło TATYSIA :rofl2:!!!
Chyba do niego sie przeniose na łoooże!!!:cool:

Do góry