reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
a mysmy na chrzest dostali super kombinezon rozmiar 74 z cocodrillo, narazie jest jeszcze troche za duzy, wieć mamy do tego czasu kombinezon z reala;-)

Dziewczyny, czy któras z Was stosowała metode objawowo -termiczna? Ja tak, około 4 lata przed ciaza i byłam z niej bardzo zadowolona. A teraz troche sie gubie co i jak. Pomyślałam, ze moze któras z Was jest bardziej doswiadczona, albo, jesli nie bardziej to mogłybysmy sobie wzajemnie pomóc, wymienic sie spostrzezeniami.Bo chyba nie zrezygnuje z metody, ale kolejnego dzidziusia planuje max za rok, wczesniej bym nie chciala:-). Z góry dzieki za odpowiedzi:blink:.

Już po... zdałam... mam to za sobą... Dziękuje za trzymanie kciuków!
Mąż ma atak kolki nerkowej i bardzo go boli :no: Chyba skończy się na szpitalu :-(

GRATULACJE EWA!!!
Ja już dwa lata po obronie, ale pamiętam ten okropny streeeeessssss i nie chciałabym tego drugi raz przechodzic ,
A na jakim kierunku byłaś?
Mam nadzieje, ze maż do szpitala nie trafi i bedzie wszystko om :-)
A co do kombinezonów, to my mamy narazie jeden z allegro oczywiście, na rozmiar 74, lady bird, biały , taki misiowaty ale raczej całej zimy w nim nie przechodzimy, bo mój Filip dwa tyg. temu miał 70 cm:szok::szok:

A mnie dziś głowa cały dzin boli :-( Wrociłam właśnie do domu i nic ,mi sie nie chce, a Filipek chce sie bawić :-) Teraz leży na macie, ale jak długo?
Choć widzę ze ostatnio i tak dlużej w niej leży niz kiedys, no i lubi na brzuszku w niej leżeć, czasem mu sie uda na plecki przewrócić i jest w szoku:szok::szok::szok:
Pozdrowionka

Dmuchawiec, ja stosowałam, ale zeby zajść w ciąże, i odrazu mi się nie udalo, ale dzięki temu zauważyłam że mam za krótką fazę lutealną i brałam castagnus na jej wydłużenie, i w trzecim cyklu brania zaciążyłam.
Teraz narazie nie mam czasu na mierzenie temperatur, bo o różnych porach wstaje, no i jak mały placze , to lecę odrazu do niego, a tempka musi być mierzona przed wstaniem,
tabletek nie chce narazie brac, wiec chyba nam gumeczki zostaną:-):-)

reklama
Ewa- gratulacje! Oj pamięta się ten stres. Przyznam, ze bardziej balam się obrony licencjata niż magistra...

A mój maluch zasnął właśnie teraz jak miałam go kąpać. Znowu zaczął mnie straszyc i pokasływać:( czsem mam wrażenie, ze ten mały cwaniaczek robi to specjalnie bo wie, że mamusia odrazu staje na baczność przy kołysce:)...

oj...własnie się obudziłam...spadam..pa

Do góry