reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Klamotka, Kaciuszka, wszystkiego naj naj dla maluszków:-):happy2:
wilsonka no to super:-), fajnie, że zdał sobie sprawę:tak:

A my dziś i wczoraj byliśmy na cmentarzu, ja myłam groby, a mały sobie gadał ciekawe z kim, bo jeszcze w wózku nie gadał:confused:
Słyszałyście, że nie można szczepić podczas ząbkowania? Bo mi się coś obiło o uszy, a wydaje mi się, że drugi ząbek będzie małemu szedł bo podobnie wygląda jak pierwszy wcześniej - choć nie wiem czy to możliwe tak szybko.

reklama
[QUOTE

co do prezentów, to od kwiatków po porodzie i sukienki na chrzciny... nic nie dostałam... ;-([/QUOTE]
He ja to po urodzeniu pierwszego dziecka też nawet kwiatów nie dostała, bo niby nie wiedział, no ale teraz kwiaty były!
A tak po za tym to mój M jest bardzo mało romantyczny ,na inne okazje zawsze kupuje bombonierki , które później sam zjada!

witam i czytam od samego początku ,jetem prawie na bieżąco.Mimo to ze jestem matka juz 3 raz pewne rady mi sie przydaja.Każde dziecko jest inne.I sprawdziło sie to po raz kolejny.
Tak jak i wy siedze z synkiem w domu ,dziewczynki w szkole.I mój świat to pieluchy zakupy ,obiadki itd.:wściekła/y:

Mój mąż mi powiedział że to moja wina że się zrobił egoistyczny. Bo ja mu dogadzałam i poczuł wygodę i tak zostało...Ja mu teraz zrobię!!!!:wściekła/y:[/QUOTE
Wilsonka znowu teoria się sprawdziła , mężczyźni są jak dzieci! Daj im palec a wezmą całą rękę. Szkoda tylko ,że nikt jeszcze nie wymyślił dla nich "super niani"

Co do prezentów to ja po porodzie z dwa tyg. dostałam złoty pierścionek,śliczny:-p:-p:-)!Myślałam,że zapomniał,ale pamietał jak zawsze.Sam powiedział ,że nic mi nie dał nawet kwiatów bo niebyło jak!!!
I zaraz po porodzie powiedział''DZIĘKUJE CI ŻONO ZA TAK WSPANIAŁYCH SYNKÓW'':-D.Zresztą c:tak:zęsto mi to powtarza:tak: ,miłe to jest mmmmm..!!!:blink:
Właśnie mi oznajmił,że jutro jedziemy kupić płaszcz i kozaczki ,co bym w starym nie szła w niedziele:-):-p!!!
I co do opieki nad dzicmi to nie mogę mu zarzucić nic,ma więcej cierpliwości odemnie.Mnie już nieraz dawno szlak by trafił ,a on :no:,cierpliwy.Właśnie teraz siedzi z Karolem ,a raczej przy Karolu i robią kupke:-D:-D:-D!!!

niutka z tą nianią to trafiłaś :-D:-D:-D,może ktoś kiedyś wymysli heehee!!!

A TYM BOBASOM CO MAJĄ DZIŚ MINI MINI URODZINKI DUŻO ZDRÓWKA I 100LATEK!!!

i ja się dołaczam do zyczeń dla małych solennizantów. Mały spi, a ja zamiast spać razen z nim to siedze przy kompie a potem znowu będę chodziła jak ząbi po pobudkach co 1 h. Mój małżon tez czasem coś sprezentuje..po urodzeniu 1 syna dostałam zegarek a teraz pierścionek. Wprawdzie musiał iść go wymienić bo był za duży,ale liczą sie intencje...no i za każdym razem jak dowiadywał się, że zostanie tatusiem dostawałam 9 róż...na każdy miesiąc po jednej..tylko za drugim razem to okazało się, że wystarczyło by 8:)

reklama
i ja się dołaczam do zyczeń dla małych solennizantów. Mały spi, a ja zamiast spać razen z nim to siedze przy kompie a potem znowu będę chodziła jak ząbi po pobudkach co 1 h. Mój małżon tez czasem coś sprezentuje..po urodzeniu 1 syna dostałam zegarek a teraz pierścionek. Wprawdzie musiał iść go wymienić bo był za duży,ale liczą sie intencje...no i za każdym razem jak dowiadywał się, że zostanie tatusiem dostawałam 9 róż...na każdy miesiąc po jednej..tylko za drugim razem to okazało się, że wystarczyło by 8:)

MÓJ zawsze trafiał w rozmiar!!!:-D

FELA TĄ DZIĘWIĄTĄ MASZ NA ZAŚ!!:-p:-p:-p...jedną już do przodu jest:-p:-p:-p;-)!!!

Do góry