daisy26
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja kupilam dzisiaj obiadek delikatna marchewke z bobovity dla niuni ale napisane ze niby od 4 miesiaca jak myslicie moge juz podac dla dzidzi mimo ze nie zaczela jeszcze 4 miesiecy :-):-):-) pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny ja kupilam dzisiaj obiadek delikatna marchewke z bobovity dla niuni ale napisane ze niby od 4 miesiaca jak myslicie moge juz podac dla dzidzi mimo ze nie zaczela jeszcze 4 miesiecy :-):-):-) pozdrawiam
Karola pełen szacun, ze godzisz pracę z wychowaniem dwójki dzieci, ja to chyba jakoś niezorganizowana jestem :-(
Taki żywot, że muszę sobie jakoś radzić:-)Witaj KAROLCIU!!
Jak tam w pracy,a z karmieniem dajesz rade????
Wiecie, co????? Mam straszne problemy z włosami, dosłownie mi wychodzą :--
no:
Wczoraj podczas czesania wypadło mi mase, cała wielka garśc, fakt, mam długie i przez to wydaje się ich dużo, ale tak czegoś to jeszcze nie miałam w życiu. Każde czesanie to pełna szczotka.Wiedziałam że tak robi po porodzie, ale w takich ilościach ?????
Kupic jakieś specjalne witaminy? Czy iśc z tym do lekarza? Bo łysa będę
W ciąży nie wypadały wcale, dlatego pewnie teraz wypadają te co nie wypadły, ale to chyba ąż za dużo![]()
Z tymi wlosami to ponoc jest tak,ze jak sie karmi piersia to w pewnym momencie zaczynaja strasznie wychodzic... Kolezanki-mamuski mnie juz dopytuja czy mi wlosy zaczely wychodzic i nawet fryzjer!!! I jeszcze trzeba uwazac na zeby, bo moga zaczac sie sypac (tzn. psuc :-)) Mozna ratowac sie wiaminami, pewnie pomoga, ale cudu nie bedzie...
Ja też z tych lysiejącychi ja sie dołączam do łysiejących mamusiek. Nie marwtie sie za bardzo bo po 1 dziecku też tak miałam. Co przybyło w ciązy to wypadło po. Bardziej sie boje że mały połknie przez przypadek jakiś, bo jak i Wasze maluchy, ciągle piąstki trzyma w buzi.
mój małżon odciągał mnie ostatnio siłą od półki ze słoiczkami...bo jeszcze nie czas. Musze sytać naszego lekarza czy musimy liczyć czas rzeczywisty małemu czy skorygować o te kilka tygodni.
Mój młody jak wczorj zrobił 6 kup to dziś ani jednej...oj ciężka nock się szykuje.