reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

a mi dokładnie od 2 tygodni włosy wypadają. Mam farbowane na blond więc jest to wkurzające bo je mało co widać i znajduje je dosłownie wszedzie...łacznie z pampersem Małgorzatki....:zawstydzona/y:Ja biore feminatal 400...i też nic z tego

reklama
Z tymi wlosami to ponoc jest tak,ze jak sie karmi piersia to w pewnym momencie zaczynaja strasznie wychodzic... Kolezanki-mamuski mnie juz dopytuja czy mi wlosy zaczely wychodzic i nawet fryzjer!!! I jeszcze trzeba uwazac na zeby, bo moga zaczac sie sypac (tzn. psuc :-)) Mozna ratowac sie wiaminami, pewnie pomoga, ale cudu nie bedzie...

a mi dokładnie od 2 tygodni włosy wypadają. Mam farbowane na blond więc jest to wkurzające bo je mało co widać i znajduje je dosłownie wszedzie...łacznie z pampersem Małgorzatki....:zawstydzona/y:Ja biore feminatal 400...i też nic z tego

u mnie jest podobnie, też włosy garściami wyłażą, ja co prawda włosów nie farbuję, ale też znajduję je wszędzie, no ale w pampersie jeszcze chyba nie było :-D:-D:-D ja cały czas gdzieś od 3 mca ciąży łykam prenatal classic i faktycznie w ciąży włoski wyglądały fajnie a teraz to tragedia normalnie

i ja sie dołączam do łysiejących mamusiek. Nie marwtie sie za bardzo bo po 1 dziecku też tak miałam. Co przybyło w ciązy to wypadło po. Bardziej sie boje że mały połknie przez przypadek jakiś, bo jak i Wasze maluchy, ciągle piąstki trzyma w buzi.
Dziś sie najadłam strachu. o ile ostanio robił kupke raz dziennie to dziś zrobił 6! i w dodatku w ostatniej chyba było troche krwi. Małżon twierdzi, że nic tam nie było, ale ja oglądam każdą kupke i żadna tak nie wyglądała. Nie była to "Zywa" krew ale takie podbarwienie. Wystaszyłam sie okropnie, bo nie jadłam nic czego nie jadłam w przeszłości. Jedyna nowośc to Prenatal DHA, który zjadłam wczoraj po raz pierwszy. Wcześniej łykałam classic, ale poniewaz mały zaczął zezowac jedym oczkiem pomyślałam, że będę brała z DHA. Teraz się martwie co z tą kupką i chyba nocke będę miała w plecy z nerwów. No a poza tym mały śpi sobie u tatusia na klacie i jestem ciekawa kiedy dzisiaj pójdzie spać jak sie teraz wyśpi. Cóż, tatuś tuli, tatuś będzie nosił w nocy:)

No a poza tym mały śpi sobie u tatusia na klacie i jestem ciekawa kiedy dzisiaj pójdzie spać jak sie teraz wyśpi. Cóż, tatuś tuli, tatuś będzie nosił w nocy:)

Moja mała też właśnie razem z tatusiem oglądała wiadomości i też zasnęła no i zastanawiam się czy dać jej spać czy ją budzić żeby w nocy pospała, bo jak jej nie obudzę to pewnie do północy się wyśpi a jak ja będę chciała iść spać to ona zacznie wariować.

No ja w pampersie też znalazłam, ale i z buzki też już wyciągałam, a raz wyciągałam i chyba nie wyciagnęłam i nie wiem co się z nim stało :-( Może połknęła :eek:

Dobrej nocy życzę i spokojnej :tak::tak::tak::tak:

Witam się i meduje ,że juz nie śpimy.Wczorajszy dzień po szczepienny minął w spokoju.
Musze się wam pochwalić ,że mój synek tylko raz sie obudził w nocy i wstał o 8.00:szok:.To się wyspałam!!;-)
Co prawda poszedł spac pózno bo chyba 23.00 była,zasnął jak zgasiłam światła.Wcześniej po kąpieli zasnał,czyli po 20.00ale na krótko po 15min. sie obudził gadał do rączek,bo nieustannie przez dwie godz. je pożerał:-D.Aż krzyczał do nich:szok::-D:-D:-D:-D:szok:!!!
Co do pogody to znowu do d...!!szaro...buro...i...ponuro!!
Te prognnozy coś im się nie spełniają:no::no::no:

Witam się i meduje ,że juz nie śpimy.Wczorajszy dzień po szczepienny minął w spokoju.
Musze się wam pochwalić ,że mój synek tylko raz sie obudził w nocy i wstał o 8.00:szok:.To się wyspałam!!;-)
Co prawda poszedł spac pózno bo chyba 23.00 była,zasnął jak zgasiłam światła.Wcześniej po kąpieli zasnał,czyli po 20.00ale na krótko po 15min. sie obudził gadał do rączek,bo nieustannie przez dwie godz. je pożerał:-D.Aż krzyczał do nich:szok::-D:-D:-D:-D:szok:!!!

A I ŻYCZĘ MIŁEGO ,SPOKOJNEGO ,SŁONECZNEGO DZIONKA!!!:cool:
P.s choć z tym trzecim będzie gorzej!!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
.Wcześniej po kąpieli zasnał,czyli po 20.00ale na krótko po 15min. sie obudził gadał do rączek,bo nieustannie przez dwie godz. je pożerał:-D.Aż krzyczał do nich:szok::-D:-D:-D:-D:szok:!!!

a dzien dobry w piatek :-) moja Nati wlasnie tez tak chwilke temu zajadala swoje lapki :) slodkie to jest strasznie :) milego weekendu wszystkim i oby ladna pogoda byla :-)

reklama
witam sie i ja dzis. Niunka najedzona teraz lezy i usypia opatulona pieluszkami i misiami wokol glowki, bo tylko tak lubi no i ze smoczkiem w buzce, wyglada tak slodko ahh chcialoby sie ja zjesc:-D:-D:-D
mnie troszke reka pobolewa bo wczorajszym wszczepieniu implantu ale to norma, zreszta non stop nosze corcie na tej raczce.
spiaca dzis jestem choc spalam do 8 i w nocy tylko maz wstawal robic mleczko.
nic dzis mi sie nie chce, mam lenia i chyba bedziemy caly dzien siedzialy w domku.
Hej tak se mysle a moze przydalby sie nam watek tylko o naszych zainteresowaniach, fajnie by bylo sie dowiedziec jakie mamy hobby, co lubimy oprocz naszych pociech:-)....??????????

Do góry