Witam sie i ja w piątkowy wieczór:-) w końcu upragniony piątek:-)
Ja dzisiaj w dobrym nastroju, byłam na wizycie u gina, wszystko ok. Zbadał mnie wzdłuż i wszerz
, dał badania, założył karte ciąży. No i zrobił usg, czego sie nie spodziewałam bo byłam na wizycie, ale juz przez brzuch i serduszko pięknie bije
Poza tym mdłości, mdłości ale co tam;-)Tyle u mnie.
Witam oczywiście wszystkie
nowe dziewczyny
Magduska popieram ideę wątku, tutaj rzeczywiście trzeba strony już przerzucac żeby coś znaleźć a tam bedzie dobre miejsce żebyśmy mogły wszystkie pisac info o swoich wynikach itd. O Cliffordzie sie nie wypowiadam - chyba za mało z dziecmi przebywam
- bo takowy mi nie znany... hihi
Tomtom super że masz rodzinę pod ręką, to zawsze pomoce, a jeszcze jeśli mówisz że "nie wchodzą Wam w drogę" i szanują prywatność, to tylko pozazdrościć. Ja co prawda tez na moją teściową narzekać nie mogę, jest dyskretna i nie wchodzi nam z butami w zycie... ale mieszka 100 km od nas....
Iwon3004 ja dzisiaj też miałam przygotowaną karteczkę z pytaniami, ale zapomniałam ją wyjąć... tak się zakreciłam na tej wizycie.. ale najważniejsze ze jestem spokojna...
Wógole tak sobie pomyślałam ze nawet jesli któras z nas o cos zapomni zapytac na swojej wizycie to może wpisujmy wtedy to pytanie na forum, a ta która akurat bedzie szła do gina zawsze może o to dopytać...... jesli oczywiście nie dotyczy to konkretnie danej osoby w sensie przypadku, tylko jest to jakies ogólne pytanie....
Sam bigos.... ja juz nie moge czytać o pysznościach, bo kończy sie tak ze potem produkuje w kuchni........ i wcinam...
Jutro wogóle jade na cały dzień do teściowej, wiec pewnie wróce objedzona za wszystkie czasy.... a co tam....
Czytałam że sporo dziewczyn ma w najblizszych dniach wizyty.... trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze i zobaczycie swoje małe sliczności;-)
pozdrowionka i miłego wieczoru