reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ufff! udało mi się:-) też dołączyłam do grona techników:-) poszłam ze strachem, bo nie wiedziałam czy tym razem mi się udało, a jednak:-D i następna pani technik w rodzinie, ale tym razem hotelarstwa, więc narazie jedyna w swoim rodzaju:-) ah! urosłam o 2cm:-D

a przy okazji byłam podpisać papiery na 2gi filar ubezpieczenia i tak się jakos zgadałm z panią i się okazało, że jesczze dodatkowe pieniążki na Szymka dostanę;-) eh... może powoli wyjdziemy z tego doła finansowego:baffled:

reklama
No kobitki, GRATULACJE ZDANYCH EGZAMINKÓW :-):tak:
Widzę, że humory dopisują. No w sumie taka ładna pogoda, słonko świeci i nie jest zbyt duszno. Ja zmykam trochę podziałać z fotkami, bo mi się miejsce na karcie kończy. Miłego popołudnia i wieczorku:tak:

witam
Mala ma dzis zly dzien:( ciagle marudzi, jesc i jesc, potem jej sie ulewa i znow chce od nowa, biore ja na wstrzymanie ale ona nie chce czekac, robi sie purpurowa i tak szybo macha glowa z otwarta buzka za cycem ze boje sie ze jej kiedys ta sliczna glowka odpadnie:-D ciezko ja utrzymac, ja to nazywam faza zolwika bo tak wyciaga szyjke otwiera swe usteczka w dziubek i wyglada niczym zolwik, taki slodziak moj:-)

cześć ja tak na szybko, bo akurat chwila wolnego

beata mój synek tak się zachowywał plus do tego wrzask był i problemy z pierdzeniem - wczoraj wieczorem zaczęłam dawać sab simplex i dziś już je normalnie [po 15-20 minut] ładnie zasypia i nie ma takich problemów z kupą i bąkami - nie wspominając o tym, że dziś pospaliśmy z przerwami na karmienie spokojnie do 7 a wczoraj wrzask był od 5 rano

witam:-D
Ja po porannej toalecie stwierdziłam,że jestem conajmniej nieatrakcyjna:baffled:...rozstępy, celulit...widok normalny w ciąży...niby po ciąży też...ale...ja się sobie nie podobam...a w dodatku te piersi...masakra...nie dość ze małe jak rodzynki to z rozstępami...:baffled:...i odrosty na głowie...Dziewczynki orientujecie się ile po porodzie można zacząć farbowac włosy:confused:

Ja po porannej toalecie stwierdziłam,że jestem conajmniej nieatrakcyjna:baffled:...rozstępy, celulit...widok normalny w ciąży...niby po ciąży też...ale...ja się sobie nie podobam...a w dodatku te piersi...masakra...nie dość ze małe jak rodzynki to z rozstępami...:baffled:...i odrosty na głowie...Dziewczynki orientujecie się ile po porodzie można zacząć farbowac włosy:confused:
a czmeunie wolno forabowac włosy? ja w czasie ciazy farbwalam naormlanie i kuzynka to samo, ona urodizla w terminie, i kamri piersia i regularnie raz w miesiacu farbuje sie na blond

reklama

JA MAM TO SAMO,ALE ZAPISALAM SIE JUZ NA MALOWANIE MYSLE ZE NIE MA PROBLEMU Z MALOWANIEM NAWET JAK SIE KARMI.... NAJGORSZE SA TE ROZSTEPY NA CYCACH...NAJGORSZE ZE JA JEDEN CYC MAM WIEKSZY A DRUGI MALUTKI:no: JESTEM NIEWYMIAROWA......

DZIS JEDZIEMY NA WESELE ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE Z MALUTKA ADUŚKA JAK ONA LUBI O 17 MARUDZIĆ...

POZDRAWIAM

Do góry