reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

gustlicek a co to za egzamin miałaś? kciuki mocno zacisnięte, bo a propos egzaminów, to ja też się musze pofatygować po wyniki... w czerwcu pisalam egzamin zawodowy (niestety drugie podejscie) i mam nadzieje, ze tym razem się udało, bo nie usmiecha mi sie 3raz wkuwac tego samego:no:

...no właśnie wyniki z egzaminu zawodowego:baffled:

reklama
witam wszystkie mamusie :) Moj Kacperek wkoncu usnał meczą go w nocy kolki na szczescie lekarstwa pomagaja.
Wczoraj dzownila ciotka z przykra wiadomoscią, ze kuzynki polroczna coreczka, w nocy miala bezdech :szok::szok::szok::szok: najdziwniejsze jest to ze to byl okaz zdrowia, jeszcze o 4 kuzynka ja nakarmila, wszystko okej, a o 7 zauwazyla ze mala nieoddycha juz. No i lekaze stwerdzili ze tobyl wlasnie bezdech, ja myslalam ze to wystpuje niewiem w 1 miesiacu zycia. Dzis w nocy w ogole nie spalam caly czas pilnowalam malucha, normalnie mialam takie okropne mysli, a jak na chwilke zasnelam mialam koszmary i obudzilam sie z krzykiem, Wzielam malego do siebie do lozka i tak jakos drzemalam tylko....

poza tym jestem wsciekla bo moj pojechal na delegacje, na ktora wcale nie musial jechac.. na 3 dni, a ja oczywiscie sama, pewnie sie cieszy bo sie wyspi, a teraz przy kolce malego to zawsze mi ktos jest potrzebny bo nawet do wc nie moge wyjsc :angry::angry::angry::angry::angry:

oj adddaaa...naprawdę przykre wieści...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,że mogłabym tak stracić swoje maleństwo...czytając Twojego posta aż łzy mi pociekły...:-(

Trzymaj się Kochana...bądź silna i dzielna...kiedyś te kolki muszą minąć...

Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze egzaminy :tak: No teraz to już musicie mieć to zaliczone:tak: A swoją drogą to już bym nie chciała chodzić do jakiejkolwiek szkoły.... Mam chyba niechęć do nauki od dłuższego czasu i współczuję dzieciakom że muszą już za tydzień do szkoły.
adddaaa wspólczuję tych kolek. A mnie się zawsze wydawało że bezdech występuje do 3mies.

Gabi gdzieś przeoczyłam Twoje urodzinki!! :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
Wszystkiego Najlepszego. Cudownych następnych min.30:-):-):-):-) Szczęścia i radości z pociechy:-):-)

O losie ale tu produkcja idzie mimo wszystko :szok::szok::szok:....spadam Was poczytac a tym czasem Gabi rowniez spoznione ale szczere zyczonka!!!!!!!!

moje dzieciaczki kimaja wiec zagladam na chwilke,stronek tyle przybylo :szok:

pozdrawiam :-)

witam sie z rana:-)
gabiaz również ślę życzonka spóźnione:zawstydzona/y: trzeba było się głośno chwalić!:tak:
daisy proszę jak ten czas leci! pociechy z malutkiej damy;-)

a mój szymuś narazie wyjątkowo spokojnie leży w łóżeczku, ale chyba długo tak nie wytrzyma, więc lecę podczytać, bo później to bedzie kaplica:-D
o! już ryczy:crazy:

Hej Dziewczęta :)
...a oto cos na miły początek dnia...ja się wzruszyłam i Wam też życzę wzruszeń:-D

"Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić ...
Więc któregoś dnia zapytało Boga:
* Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tak żyć skoro jestem takie małe i bezbronne ??"
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę dla Ciebie jednego. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą.
* Ale powiedz mi Boże, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym ??
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia ... I będziesz czuł jego anielska miłość i będziesz szczęśliwy.
* A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówili, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie ??
- Twój anioł powie Ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
* A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą, Boże ??
- Twój anioł złoży Twoje rączki i nauczy Cię jak się modlić.
* Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni ??
- Twój anioł będzie cię chronił nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
* Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Ciebie, Boże więcej widział ...
- Twój anioł będzie wciąż mówił Tobie o Mnie i nauczy Cię jak do Mnie wrócić. Chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie ...
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
* Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć, powiedz mi proszę imię mojego anioła ...
- Imię Twojego anioła nie ma znaczenia,
będziesz do niego wołał :
MAMUSIU..."

reklama
no właśnie, przy narodzinach dziecka musisz pamiętać o wielu sprawach... ja też pamiętam jak podczas zakupów zawsze o czymś zapomniałam a moim mężu to nie wspomnę :) ale znalazłam w końcu sposób! koleżanka podczas zakupów chodziła z telefonem gdzie okazało się miała specjalny program do robienia takich list zakupów.. to jakaś aplikacja (więcej nie powiem bo się kompletnie na tym nie znam) nazywa się "listonic"... polecam wszystkim mamom takim jak ja które MUSZĄ mieć listę bo są po prostu roztrzepane :) pozdrawiam serdecznie mamuśki

Do góry