reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
Najsampierw SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH MAMUSIEK I ZDRÓWECZKA DLA ICH BEBISIĄTEK :-):-):-)

Witajcie kochane mamusie :-):-):-) Nareszcie i my już w domku :-):-):-) Roxanka czuje się super jej mama też już lepiej :tak: Narazie szybka wizytka i na czytanko czasu brak, bo ciężko mi się jeszcze z tym wszystkim połapać ;-) wszystko jest takie inne i nowe :-)
Mam szybciutkie pytanko :
czy po jedzonku z cycucha też podnosimy dzidziunię do odbicia ???

A tu prezentujemy się przed wyjsciem do domeczku :-):-):-)

Buziaczki kochane :-):-):-)

gabiaz ogromne gratulacje :-) doczekalas sie :-)

beata1973 jejku jaka sliczna niunia i jak sie cieszy na wyjscie do domku :-) i zdecydowanie podnosimy, nam na poczatku malo kiedy wyszlo, ale teraz to juz mamy takiego bekusia ze hoho :-D

a ja dalej w dwupaku :-D
dziś w nocy miałam skurcze, ale jak zwykle rozeszło się po kościach
chociaż po przytulankach z mężem nieźle się zapowiadało, ale uparciuszek dalej nie chce wyjść...

Witam się po pierwszej nocy w domku:-) Początkowo było dosyć ciężko bo mała tylko przy cycu albo na żabkę u mnie na piersi, ale powoli się prtzyzwyczai do nowego otoczenia.
Wczoraj z wrażenia zapomniałam:
Wszystkim rozpakowanym mamusiom GRATULUJĘ!!!
Fioletowa w końcu musi wyjść Twój skarbeniek.:tak: Moja wyszła niespodziewanie.... Ja obstawiałam dopiero ten tydzień i wywoływanie, a tu w piątek niespodzianka.
Beatko na pierwszy rzut oka mamy podobne dzieciaczki:tak:
Zmykam zabrać małą na cyca, bo nie mogę przegapiać godzinek i muszę ją wybudzać na jedzonko. Niestety trochę niska masa urodzeniowa i szybki spadek wagi i o mały włos a jeszcze byśmy w szpitalu siedziały przez to. Ale walczymy. Mleko modyfikowane stoi w pogotowiu a ja walczę o kazdą kroplę swojego i jakoś daję radę. :tak:;-)

Witam wszystkich, :-):-):-)
spokojniutko tu na forum ostatnio, ale z jednej strony się nie dziwię,
mamusie ze swoimi pociechami pewnie na spacerkach - o ile pogoda dopisuje, i nie mają czasu tu zaglądać, u nas jest podobnie.

a ja dalej w dwupaku :-)

Fioletowa tobie wiele cierpliwości życzę, i mam nadzieję, że już niebawem pochwalisz się nam swoim skarbem,

Wszystkim noworozpakowanym mamuśkom, którym jeszcze nie gratulowałam życzę wszystkiego najlepszego dla nich i wiele zdrówka dla ich dzieciaczków :-):-):-)

pozdrawiam serdecznie

ja sobie myślę, że młody to czeka na przeprowadzkę, bo w końcu całą ciążę mówiłam, że chcę się przeprowadzać z młodym w brzuchu... ale przeprowadzka się przesuwa na połowę września, więc nic z tego ;-)

reklama
Witam wszystkie lipcóweczki i ich dzieciaczki po tygodniowej przerwie :-)
gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom i cierpliwosci dla tych kture jeszcze niestety czekaja:happy2:
Mój syneczek po wielu trudach przyszedł na świat 30 lipca o 13,50,przez cesarskie ciecie. Alanek ważył 4500g. z miara 57 cm.
Z moim klopsikiem cieszymy sie od wczoraj powrotem do domu,niuniek niezle daje popalic ale nikt nie obiecywał ze bedzie lekko,:-)
iwon poprosze o dopisanie mnie do listy rozpakowanych:-)
zmykam do mojego słoneczka jak sie zaklimatyzujemy to oczywiscie napisze cos wiecej.

Do góry