reklama
Niczkuś
Zaciekawiona BB
Witam po przerwie,
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś, dużo zdrowka dla nich i maluszków.
Fioletowa, dla Ciebie cierpliwości i szybciutkiego porodu
U mnie sytuacja wygląda tak, że Mały w nocy śpi (oczywiście z przerwami na jedzonko), ale w dzień to pręży się i nie może spać. Piję plantex, ale nic nie pomaga :-( Jednak najbardziej dokucza mi ból krocza, nie mogę stać, a o chodzeniu, to nie mam co marzyć. Także ze spacerków z Małym nici
Czy ktoś mi powie ile to krocze może jeszcze boleć!? Fakt, że byłam rozcinana i szyta, ale minęły już 2 tygodnie.
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś, dużo zdrowka dla nich i maluszków.
Fioletowa, dla Ciebie cierpliwości i szybciutkiego porodu
U mnie sytuacja wygląda tak, że Mały w nocy śpi (oczywiście z przerwami na jedzonko), ale w dzień to pręży się i nie może spać. Piję plantex, ale nic nie pomaga :-( Jednak najbardziej dokucza mi ból krocza, nie mogę stać, a o chodzeniu, to nie mam co marzyć. Także ze spacerków z Małym nici
Czy ktoś mi powie ile to krocze może jeszcze boleć!? Fakt, że byłam rozcinana i szyta, ale minęły już 2 tygodnie.
Kasiurek1983
Fanka BB :)
hihi dobre to :]
marlena gratulacje
za beatkę trzymam kciuki i można jej donieść, że są jeszcze spóźnialskie ;-)
synek mi się zabarykadował i kopie tunel przez pępek ;-) stwierdził że wyjdzie na własnych zasadach :-) :-)
daisy26
hej dziewczyny
Moja niuńka spi i spi az nie wiem czy ja budzic i cyca na sile wpychac,co dzien to inaczej sie zachowuje,dobrze ze nie musze jej lulac na rekach,alez pocieszna....
widze ze pustki na forach ale nie dziwie sie przy dzieciaczku mogla bym siedziec i siedziec.....pewnie tak jak inne mamuśki:-):-):-)
pozdrawiam gorąco......
Moja niuńka spi i spi az nie wiem czy ja budzic i cyca na sile wpychac,co dzien to inaczej sie zachowuje,dobrze ze nie musze jej lulac na rekach,alez pocieszna....
widze ze pustki na forach ale nie dziwie sie przy dzieciaczku mogla bym siedziec i siedziec.....pewnie tak jak inne mamuśki:-):-):-)
pozdrawiam gorąco......
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mam chwileczke wiec sie WITAM :-):-):-)
Wyszlam na zakupy a tu deszczyk pada i wrocilam bo zostawilam folie na wozek w domu...ale nie chce mi sie juz drugi raz wychodzic poczekam na M...a mlody zaczerpnal swiezego powietrza i ladnie sobie kima ;-)...wrocilam wczoraj z dzialki po 4 dniach i nie moge sie odnalezc w tych murach a duszno mi ...
Fioletowa trzymam kciuki,duuuuzzzoooo cierpliwosci ;-)..cos kiepsko synek ten tunel kopie ...
Pozdrawiam i milego dzionka :-):-):-)
Wyszlam na zakupy a tu deszczyk pada i wrocilam bo zostawilam folie na wozek w domu...ale nie chce mi sie juz drugi raz wychodzic poczekam na M...a mlody zaczerpnal swiezego powietrza i ladnie sobie kima ;-)...wrocilam wczoraj z dzialki po 4 dniach i nie moge sie odnalezc w tych murach a duszno mi ...
Fioletowa trzymam kciuki,duuuuzzzoooo cierpliwosci ;-)..cos kiepsko synek ten tunel kopie ...
Pozdrawiam i milego dzionka :-):-):-)
Niczkuś zalewaj krocze Tamtum Rosa. Rozpuść sobie 2 saszetki w 0,5 litra chłodnej wody. Polecam butelkę z dziubkiem.... Ból powinien szybko ustąpić.
U mnie takie pół litra starczało na jeden dzień. Ale warto było!!! Za przeproszeniem krocze wygląda jak nie ruszone;-)
U mnie takie pół litra starczało na jeden dzień. Ale warto było!!! Za przeproszeniem krocze wygląda jak nie ruszone;-)
M
MALENSTWO 33
Gość
My z Zuzia po spacerku musiałyśmy wyjść chociaż pochmurno i deszczyk przelotny ale trzeba było pójść po zaproszenia na chrzest (16 sierpnia)
reklama
gabiaz
Witam się po kilku dniach nieobecności;-)
Udało się ostatniego dnia lipca;-)
Moja Karolinka przyszła na świat 31.07 SN 3140g i 53cm
Poród opiszę na odpowiednim wątku
Udało się ostatniego dnia lipca;-)
Moja Karolinka przyszła na świat 31.07 SN 3140g i 53cm
Poród opiszę na odpowiednim wątku