reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Cześć Dziewczynki :))
Cisza na tym forum straszna ;P no ale co sie dziwic jak prawie wszystkie mamy już malueństwa przy sobie które zabierają nam 100% czasu :)) ale to minie ... mam nadzieje że będziemy mogły plotkować znowu na forum jak dawniej ...

Dziewczyny nierozpakowane musicie przeprowadzić poważne rozmowy z tym skarbami w brzuszku :)) i napewno posłuchają swoich mamusiek ..

No a co u mnie ?
Wczoraj nasz Jasiek miał 4 tygodnie a w niedziele świętujemy i moje urodzinki i jego miesiąc :D:)) Tatusiek zaplanował nam niespodzianke ... nie moge się doczekać :p
Mały je coraz więcej i śpi coraz mniej ... dzisiaj w nocy spał aż dwie godziny :D ale ja już powoli ucze się jego trybu życia więc nie jest źle..

Trzymajcie się dziewczynki !!
Aaaa na kolki NAJLEPSZY (jak dla nas) jest Sab Simplex :) cudo ! :)

reklama
a ja jestem po badaniu:)miła położna przy badaniu pozbyła się czopu sluzowego a teraz mam uplawy z krwia, czyli mam nadzieje ze to juz niedlugo:Djak w weekend nie urodze to w poniedzialek mam sie zglosic:)na ktg skurcze minimalne:/

witam wszystkich w ten sobotni poranek :-):-):-)

ja dziś po dosyć ciężkiej nocce, mojej malutkiej ciężko było dziś spać.:-:)-:)-(
ona po 5.00 zasnęła ale ja niestety już nie mogłam i mamy 8.15 i już zmęczona jestem :szok::szok::szok:
po mału jednak zaczynamy sobie ustawiać harmonogram dnia, i uczymy się siebie nawzajem.

Życzę miłego dnia i całego weekendu.:cool2::cool2::cool2:

PS. mamy już sierpień ;-);-);-) ciekawe ile lipcóweczek jeszcze czeka na ''rozpakowanie''?? jeżeli jeszcze jakieś zostały to życzę im szybkiego rozwiązania i małobolesnych porodów.

pozdrawiam:-):-):-)

I tak zostałam sierpniowa jeszcze nierozpakowana mama:)wczoraj bylam na pokazie motocykli, dzis znow uplawy z krwia wiec moze wreszcie dzis urodze:D

Witam.
Ja po wizycie u gina. Wszystko dobrze. Mogę w drugą ciążę zachodzić:-D:-D:-D
Dzisiaj spadamy na imprezkę. Zabieramy małą a potem ja przywieziemy, wykapiemy i babcia zostaję. Nie będę pić jakoś mi się poprzestawiało i nie wyobrażam sobie być wypita lub cokolwiek w tym stylu.
Mam dziecko i muszę być odpowiedzialna:-):-):-)
A w ogóle to co taka cisza? Mi dziecię padło to trochę luzu mam:-):-):-)

Hejka, żonka poprosiła mnie abym napisał Wam że wczoraj przyszedł na świat długo oczekiwany przez Nas Filipek :D
Ok 08:00 podłączyli kroplówkę i coś koło 13:00 maluszek, cały i zdrowy zobaczył światło dzienne. Dostał 10pkt, ważył 3700 i miał 54cm - piszę w czasie przeszłym bo pewnie już jest większy hihi.
Lekko nie było ale Filipek jest kochany i Wszyscy są szczęśliwi.
To tyle, idę pić dalej :-p
Pozdro all

reklama
Do góry