Witajcie kochane :-):-):-) TŻ poleciał w krótką traskę i zostawił lapka więc szybciutko muszę Was ponadrabiać, bo wiedzma wróci i znów będzie przy nim dumał
Z mojm lapkiem nie mam jak pojechać bo brzunio zablisko kierownicy i ciężko drajwerować
Byłam dziś na stosie badań przed cc i fartem udało mi się wcisnąć na USG ;-) termin zapisany miałam na 21
Roxanka waży +- 3339 jest pulchniutka i długonoga kość udowa wedle pomiaru na 39.9 tyg. Wachnięcie terminowe wedle terminu om a usg to jeden dzień czyli żadne
do porodu narazie się chyba szykować sama nie ma zamiaru i chwała jej za to :-).
Co do fatum ciężarówkowego pod sam koniec to standardowo cosik musi iść stale po górę ... Przyszli wczoraj panowie montować ramy i drzwi ... palant który robił nam ściamy tak zp....ił robotę , że trzeba robić pół ściany odnowa
jak tak dalej pójdzie to może za miesiąc dopiero sprowadzimy się do mieszkanka ... a w tej naszej zawalonej dotychczasowej klitce łóżeczko postawię chyba na suficie ... Wczoraj przyszedł mi wózek i wiecie co zrobiłam ;-) uprałam go :-) tak strasznie śmierdział jakaś chemią, że aż mnie skręcało i decyzja była błyskawiczna
teraz pachnie płynem do płukania i słoneczkiem :-)
No dobra teraz lecę Was choć troszkę podczytać , bo sporo naprodukowałyście :-):-):-)
stopi69 kochanie maxik zdróweczka dla Ciebie i Leneczki :-) Zmartwiła mnie ta cała Wasza sytuacja ... co niektórych lekarzy powinno się wy.......ć na bruk przez takich idiotów dochodzi do niebezpiecznych sytuacji dla dzidziuniów ... Mam cichutką nadzieję, że choć pójdą po rozum do głowy i jak sytuacja się powtórzy zrobią Ci szybciutkie CC i Leneczka cała i zdrowa przywita się z ciociami na forum :-):-):-)
BeataZ dobrze słoneczko, że nic poważnego Wam się nie stało ... aż strach pomyśleć co by było gdyby ... Maxik zdróweczka dla Waszego dwupaczka i nie rozbijaj się już w ogródku
:-) Beatko dla Twojej mamy też maxik zdróweczka :-):-):-)
Sysia_waw słoneczko Ty już napewno po :-):-):-) Pozostaje życzyć Wam zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-):-):-)
makro10 kochanie to pozostaje życzyć Ci szybkiego rozwiązanka i pociechy z sunieczki :-):-):-)
daisy26 udanej zabawy na weselisku i szybciutkiego i łatwego porodziku zaraz po :-):-):-)
Gustlicek super wieści z mamusią :-):-):-) dużo zdrówka dla niej :-):-):-)
kinga12 Jo-anna annie22 gratulacje kochane dla Was i maxik zdróweczka dla bebisiątek :-):-):-)
Iwon kochanie zdróweczka dla Ciebie i Dominisia :-):-):-) Wszystko będzie dobrze :-):-):-)
Dla Wszystkich rozpakowanych już mamusiek i ich dzieciątek ZDRÓWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA :-):-):-)
Uff udało się :-):-):-) Nasza kochana STOPI chyba w szpitalku została bo cosik nas nie odwiedza ... Lecę teraz szybciutko pooglądać inne wątki i porywam psiaczki na spacerek bo troszkę chłodniej się zrobiło :-):-):-)
Buziaczki :-):-):-)