reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Kochane, ja tylko na chwile by sie pochwalic ze 3 lipca przyszedl na swiat moj maly krasnal :) Ciagle trwaja debaty nad imieniem wiec niech na razie bedzie Junior ;) Maly mial 54 cm, 3300g, 10 w skali Apgar, urodzony w 38tc, cesarka zaplanowana "na zyczenie". Wszystko poszlo super, wszystkim laeseczkom ktore beda mialy cesarke mowie - uszy do gory, malego przynosili na karmienie a drugiego dnia po cc juz mialam sie nim opiekowac sama 24 na dobe. Dzis jest 6 dzien po cc i jest ok i jestem samodzielna mamuska pelna geba :)

Gratulacje dla wszystkich mamus, podczytam jak juz sie naucze jezyka mojego szkraba - na razie nie jest zle, noce spokojnie przesypia a jak wyje to jakos zawsze ma to sens- albo mega kupsko, albo mu smutno samemu albo glodny...

Oki, zmykam buziaki papa

witam się czwartkowo :-):-)

ej dziewczynki, od jutr mnie może nie być chwilowo na forum, bo właśnie wody mi odeszły:-) zbieramy się pomału do szpitala, więc trzymajcie kciuki;-)

kochana kciukasy zaciśnięte oczywiście :tak::tak::tak:
może masz już maleństwo ze sobą :-p:-p:-p

Valija serdeczne gratulacje
niech Junior chowa się jak najlepiej :tak::tak::tak:

miłego dzionka życzę wszystkim :-D :-D

:-)
kobitki która ma ochotę wypić kawkę, ja właśnie idę sobie zrobić a sama pić nie lubię, może któraś się przyłączy ????
:-)

Witam w czwartkowy poranek...noc koszmarna...choć mąż unieruchomiony to jedna część ciała (która mi akurat teraz jest potrzebna) jest sprawna...przez całą ciążę mi się nie chciało...ale teraz mam w tym CEL:-D...i skończyło się na skurczach mniej więcej co 8 min...ale krótkich...a od godz. 1ej słabły a później to tylko się budzilam co jakiś czas...a małżonek przeszczęśliwy,że żonka nabrała w końcu ochoty:-D...a dziś pozostał tępy ból krzyża i brzucha...
...ale raz nie pomoże...:baffled:

karola - choć już pewnie po wszystkim...ale kciuki trzymane i bądź dzielna

valija serdecznie gratuluję!!!!!

Ostatnia edycja:
Valija- gratuluje!!!!!!!!!

adudz82- chętnie się przyłączę do picia kawy, chociaż Ty już pewnie zdążyłaś dawno ją wypić ;-)

A mi zaczął odchodzić dzisiaj czop... I dziwnie się czuję. Wszystko mnie boli. Czy któraś z Was tak miała? Bolą mnie nawet żebra, mięśnie pleców itp- tak jakbym wczoraj uprawiała jakąś gimnastykę:confused: A nic wczoraj męczącego nie robiłam. No bo ciężko samej nałożyć buty, a co dopiero o jakiś innych wyczynach:-D Może to przez to, że coraz ciężej wygodnie się ułożyć do spania (?).

Olcia-mi wczoraj zaczął odchodzić czopek...i też czułam bóle, najbardziej plecy a wieczorem nawet zaczęły się skurcze-nieregularne i bardzo silne(ale tu akurat nie wiem czy to przez pomoc małżonka):baffled:

reklama
dziendobry laseczki:-)
karola mam nadzieje ze juz jestes po i masz ze soba swojego dzidziusia:-)
Valija gratulacje!!! duzo zdrowka dla was obojga!
Gustlicek widze ze i u ciebie cos sie rozkreca, jednak do czegos maz sie przydal;-)trzymam kciuki za rozwoj akcji

Do góry