gabiaz
Fanka BB :)
Stopi ja trzymam w takim razie kciuki za wizytkę piątkową Twoją. Wszystko będzie ok, a ten gin który Cię tyle stresu kosztował dostanie od nas po głowie No i oczywiście gratulki awansiku forumowego:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
adaaa moje znajome ktore rodzily przed porodem wlasnie meczyla biegunka, brak apetytu ....moze to juz blisko i wlasnie to wody sie sacza....cierpliwosci napewno sie cos rozkreci;-)a brzuszek ja tez mam twardy i mi polozna powiedziala ze jak puszcza co jakis czas i nie mam boli to nic zlego sie nie dzieje. trzymam kciuki by cos sie ruszylo:-)witam i ja wieczorem, dzis nie mialam prawie caly dzien po wczorajszej burzy netam, potem bylam u tesciów,
a do szpitala wczoraj nie pojechalam mimo ze nie przeszlo mi i brzuch dalej jak kamien, ale jutro zapisalam sie na wizyte, bo gdybym pojechala to musialabym zotsac juz do terminu ..
w ogole od wczoraj walcze z biegunka
poza tym maluch tylko sie przeciaga nie jest juz taki aktywny,skurcze od wczoraj sie uspokoily, w ogole nie mam na nic apetytu, tylko pić mi sie caly czas chce
poza tym podejrzewam ze sacza mi się wody, ale nie jestem pewna, na wkladce mialam taka plame wodnistą niewiem a moze to uplawy
poza tym zas wyskoczyly mi hemroidya ostatnio jakos przeszly,
To sie trzymaj Kochana,czekamy na wiesci po powrocie:-)ej dziewczynki, od jutr mnie może nie być chwilowo na forum, bo właśnie wody mi odeszły:-) zbieramy się pomału do szpitala, więc trzymajcie kciuki;-)