stopi nie przejmuj się lekarzem, dzisiaj moja mama miała w szpitalu usg (bo ma mieć operacje) i lekarz jajnika nie mógł znaleść... wiadomo maszyna maszyną ale trezeba ją umieć obsługiwać co nie każdemu wychodzi, a Twoja niunia napewno jest w pełni wymiarowa
reklama
adudz82
Lipcowa mamusia :)
A teraz usprawiedliwienie mojej nieobecności:
27 czerwca urodziłam moje Małe-Wielkie Szczęście :-):-):-). Mikołajek w dniu narodzin ważył 3140g i mierzył 54cm . Dostał 10 pkt Apgar :-).
MamusiaM serdeczne gratulacje
zdrówka dla małego życzę, no i oczywiście dla ciebie
daisy26
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny na was zawsze można polegać.....:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Mamusia M, wielkie gratulacje:-):-):-) Zdrówka życzę
Anika również ogromne gratulacje:-):-):-) Chyba największy maluszek jak do tej pory
Iza również gratuluje udanej obrony
Gustlicek no to trzeba mieć pecha, w końcu w domu, a tu noga w gipsie To przyspieszanie porodu już nie będzie takie łatwe;-) Oby szybko wrócił do zdrowia.
Beata1973 witaj z powrotem i współczucia jeśli chodzi o osuszanie, jeszcze na koniec ciąży takie urwanie głowy
A ja dziś walczyłam 30 min z krwią z nosa, za nic nie chciała przestać lecieć, okłady zimne z czasem jakoś pomogły, później kręciło mi się w głowie i zasnęłam w sekundę. Teraz już lepiej, ale cos słaba dalej niestety jestem...
Anika również ogromne gratulacje:-):-):-) Chyba największy maluszek jak do tej pory
Iza również gratuluje udanej obrony
Gustlicek no to trzeba mieć pecha, w końcu w domu, a tu noga w gipsie To przyspieszanie porodu już nie będzie takie łatwe;-) Oby szybko wrócił do zdrowia.
Beata1973 witaj z powrotem i współczucia jeśli chodzi o osuszanie, jeszcze na koniec ciąży takie urwanie głowy
A ja dziś walczyłam 30 min z krwią z nosa, za nic nie chciała przestać lecieć, okłady zimne z czasem jakoś pomogły, później kręciło mi się w głowie i zasnęłam w sekundę. Teraz już lepiej, ale cos słaba dalej niestety jestem...
Dziewczynki zapisalm sie na usg na piatek . Wole zrobic jescze raz i miec spokoj.
Wierze w to, ze to byl blad pomiaru!! a jak bedzie cos nie tak (tfu tfu) to nie recze za siebie, bo caly czas gadalam lekarzom, ze nie tyje prawie,a teraz schudlam.. ze ten moj brzuch to taki bardzo maly (bo co to jest 90cm na wysokosci pepka w 9msc przy wzroscie 176cm)
No, alebedzie wszystko dobrze wierze w to :-) :-)
SYSIA - ups to Twoja mama tez maila niezle przejscie!!
MAMUSIAM - gratulacje!!
GUSTLICEK - zdrowka dla mezulka!! p.s. ale teraz bedziesz miec fajnie, ze bedziesz miec go przy sobie caly czas :-)
Wierze w to, ze to byl blad pomiaru!! a jak bedzie cos nie tak (tfu tfu) to nie recze za siebie, bo caly czas gadalam lekarzom, ze nie tyje prawie,a teraz schudlam.. ze ten moj brzuch to taki bardzo maly (bo co to jest 90cm na wysokosci pepka w 9msc przy wzroscie 176cm)
No, alebedzie wszystko dobrze wierze w to :-) :-)
SYSIA - ups to Twoja mama tez maila niezle przejscie!!
MAMUSIAM - gratulacje!!
GUSTLICEK - zdrowka dla mezulka!! p.s. ale teraz bedziesz miec fajnie, ze bedziesz miec go przy sobie caly czas :-)
Ostatnia edycja:
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
:-):-):-) ANIKA,MAMUSIA M WIELKIE GRATULACJE :-):-):-)...
....a reszta nadal czeka i ja tez ;-)...
....a reszta nadal czeka i ja tez ;-)...
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
ANIKA ,MAMUSIA M gratulacje i zdrówka życzę dla syneczków:-):-):-):-):-)
iza gratuluje obrony:-)
stopi gratuleczki również dla Ciebie za awans na forum,superowo:-)
beata dobrze ze wróciłas już do nas i współczuje tych zmartwien przed porodem
gustlicek oj to faktycznie bedziesz miała troje dzieci
miłego wieczoru
iza gratuluje obrony:-)
stopi gratuleczki również dla Ciebie za awans na forum,superowo:-)
beata dobrze ze wróciłas już do nas i współczuje tych zmartwien przed porodem
gustlicek oj to faktycznie bedziesz miała troje dzieci
miłego wieczoru
reklama
Stopi dobrze zrobilas ze idziesz jeszcze raz na usg, bedziesz spokojniejsza. my wszystkie wierzymy ze napewno wszystko z Twoja dzidzia jest ok nie martw sie bedzie dobrze, pomysl ze juz niedlugo bedziesz tulic sie do swojego skarbenka:-)
Gustlicek no dopiero sie zacznie....bo faceci jak im cos dolega to gorzej niz dzieci, nie zazdroszcze, niech szybko wraca do formy;-)
Gustlicek no dopiero sie zacznie....bo faceci jak im cos dolega to gorzej niz dzieci, nie zazdroszcze, niech szybko wraca do formy;-)