reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam i ja z raneczka,nocka znów bardzo cieżka,jakaś połamana byłam i spac nie mogłam.Aż mi sie juluszka przysniła że powiedziała do mnie że marnie wygladam i już niedługo urodze ,bo na jej oko to mnie powoli bierze:-D:-D:-D.mam nadzieje że cos w tym jest.

hm no to nieźle... zobaczymy jak sie sprawdzi i co ze mnie za wróżka ;-)
życzę Ci,zebym sie nie myliła!!!

Kamlotka i Marleno, córeczki sa prześliczne!!!!!

ja dziś miałam tak zabiegany dzień i pracowity,ze teraz już na oczy nie widze i na twarz padam, wiec spadam do łóżeczka!!!!

miłej nocki...

reklama
Ja oczywiscie nie spie:-)
Dziewczyny mam do Was pytanko:przejzalam caly watek WYPRAWKA w tej sprawie,ale tam nie znalazlam,wiec to pewnie na glownym ktoras z Was pisala,chodzi mi o masc czy krem czy zel(juz tez dokladnie nie pamietam)do smarowania krocza po porodzie,wiem,ze nazywalo sie to jakos na litere S i ktoras z dziewczyn to polecala.Bede bardzo wdzieczna,jezeli ktoras z Was wie o co mi chodzi i moze podac mi pelna nazwe.Sprobuje jeszcze poszperac troszke tu na glownym,moze akurat:-)
Acha i jeszcze jedno:monitor oddechu dla dziecka.Wiem,ze byl poruszony ten temat na WYPRAWCE,ale czy ktoras z Was takie cos posiada?Bo ja sie caly czas zastanawiam i nie wiem czy kupic czy nie.czekam na Wasze rady:-)
Milej nocki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja...z ranka:-D

Małżonek pojechał na ryby...całe 2 tygodni czekał na ten dzień i cieszył się jak dziecko...i jakby coś zaczęłoby się dziać to nie wiem czy bym się do niego dodzwoniła,bo tam na rzece już sie łapie ruską sieć;-)...

Kamlotka,Marlena córcie boskie...pewnie uroda po mamusi:-D

Do góry