reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam :-)
U mnie dalej skwar.
No ale właśnie zadzwoniły panie z dziekanatu z informacją że wyznaczono mi termin obrony na 8.07. Więc szansa jest że się wyrobie :DD A 7 na wizytę hehe
Stresik mnie zaczyna łapań ale jakoś trzeba dać radę.

Pozdrawiam

reklama
A ja sie gotuje, u nas pelne slonce, niech je ktos wylaczy :-D

AsiaJan ogromne gratulacje! Szybciutkiego powrotu do domku (i oczywiscie sprawozdanka dla nas ;))

aniszka chyba sie razem bedziemy podnosic na duchu :-D chyba ze nas cos tak z 'nienacka' wezmie :-D

ja własnie sie wykąpałam
i lepiej sie czuję, o wiele
u nas chyba kolejna burza nadciąga, z resztą czytałam na wp.pl,ze nad Dolnym Śląskiem maja być kolejne niebezpieczne burze,które mogą pogorszyć jeszcze bardziej stan i poziom wód w Odrze i innych rzekach...

Ale fajnie,ze mamy kolejne mamuśki i juz lipcowe!!! Asieńko i Kpjm jeszcze raz gratulacje i dużo zdrówka i pociechy z maluszków

nie mam sił dzisiaj... moze przed burza psa wyprowadzić,ale jak sił nie ma... ehhh...

wrzucam cos co mnie rozsmieszylo, moze was tez, chyba ze to widzialyscie
Poradnik dla kobiet w ciąży - Joe Monster
Instrukcja obsługi dziecka - Joe Monster

:-D:-D:-D zwlaszcza instrukcja obsługi dziecka jest fajna:tak:

Ale fajnie!ASIA OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!
No to teraz czekamy dalej na nastepne:-)Ja skromnie ustawiam sie z przodu tej kolejki:-)

ja się ustawiam równolegle z Tobą, albo zaraz za Tobą:tak::cool2:

U mnie właśnie wali piorunami z każdej strony! Łaaaaaa!!! Słychać jakby się domy waliły.

a u nas kolejny dzień skwaru, ale dzisiaj już nie jest tak duszno:-)

Witam :-)
U mnie dalej skwar.
No ale właśnie zadzwoniły panie z dziekanatu z informacją że wyznaczono mi termin obrony na 8.07. Więc szansa jest że się wyrobie :DD A 7 na wizytę hehe
Stresik mnie zaczyna łapań ale jakoś trzeba dać radę.

Pozdrawiam

no to powodzenia na obronie:tak: ja 7go ide na ktg, ale to raczej bezstresowe;-)

a własnie mój małż zadzwonił, żebyśmy się z curóchną szykowały i jedziemy nad wodę:-) znowu muszę ratować kostki, a Natka już chce wychodzić:baffled: a jeszcze musi z pół godziny zaczekać aż D wróci... i jak tu takiej przegadać i wytłumaczyć że "za pół godziny"?

Kpjm i AsiaJan gratuluję dzieciaczków!!!!

Makro podobno jak się dziecko wychowuje razem z psem bardzo dobrze to na nie działa. My też byśmy chcieli, tylko brakuje nam domu :-) W mieszkaniu nie chcę pieska trzymać. Powodzenia w podjęciu decyzji.

Ostatnia edycja:
no i prosze, pojechalismy nad wodę i pogoda się popsuła:-( słonko za chmurkami i wiatr się nieprzyjkemny zrobił, więc już jestesmy spowrotem:tak:, ale widze, że narazie pustki tutaj...:baffled:

No to na początek...
AsiaJan GRATULUJĘ....:-D:-D:-D:-D:-D
Alusia...trzymam kciuki...jak my wszystkie:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie wróciłam od fryzjera...skoro sąsiadki stwierdziły,że do soboty urodzę to postanowiłam "CoŚ" ze sobą zrobić...a że uległam...więc stałam się blondynką...:szok::szok::szok::szok:...całe życie byłam "ta Czarna Madzia"...grunt że mąż był zszokowany i baaaardzo mu się podoba...

...ide się pomoczyć w chłodnej wodzie,bo ledwo dyszę...

miłego wieczorka:-D

reklama
ale dzisiaj pustki,chyba przez ten upał nikomu nie chce sie pisac.ja byłam u mamy nad stawikiem,nogi pomoczyłam w kijankach.
Alusia chyba jednak została w szpitalu bo by pewnie nam już dała znac.
gustlicek to fajnie że mężowi sie podobało,ja też miałam sie wybrac na farbowanie ale niestety nie ma już miejsc do konca tyg.a póżniej zamykaja zakład na 2 tyg.A gdzie indziej iśc jakos nie mam odwagi.:-(
miłego wieczora

Do góry