reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajcie, jednego ranka mnie nie ma a tu dwie nowe mamuśki już są:-):-):-)

AsiaJan, Kpmj ogromne gratulacje!!!!!!!!!:-):-) Dużo zdrówka:tak:

Dziś trochę wiaterku na dworze i się milej chodzi choć upał. A ja byłam po wyniki z moczu i przeciwciał i wszystko ok.
Dziś trzeci raz mi krew z nosa leci i już nie wiem czy to normalne, dobrze że zaraz ta wizyta u lekarza.

Teraz pojawił się u nas mały problem , bo w firmie męża chcą się pozbyć przesłodkiego pieska 1,5 rocznego, bo ucieka przez 2 metrowe ogrodzenie i dwa razy spowodowała lekkie uszkodzenie samochodu na ulicy (wpadając pod samochód). Ale to wszystko robi jak jest sama. Tak to się słucha i jest potulna. Firma zgodziła sie nam nawet klatkę kupić dużą na podwórko dla psa. Chcieliśmy mieć w przyszłości psa, ale teraz taki głupi okres, dziecko ma przyjść na świat, ale psa też szkoda żeby np. uśpili. Ciężki orzech do zgryzienia:confused:

Alusia trzymam kciuki!!

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaJan gratuluję córeńki !!!!:-)
BeataZ mnie się też coś takiego robi od czasu do czasu. Ale zazwyczaj jak użyję nie tego antyperspirantu. A tak swoją drogą to czasami warto też zmienić metodę pozbywania się kłaczków... np. na depilację( cholernie boli kilka pierwszych razy) lub pozbywanie się kremem do depilacji. :tak:
Niczkuś to będziesz miała nową rybkę:-)
Fajnie mają te już rozpakowane, ale ja sie nie spieszę chwilowo, bo dawno się tak rewelacyjnie nie czułam.

BeataZ mnie się też coś takiego robi od czasu do czasu. Ale zazwyczaj jak użyję nie tego antyperspirantu. A tak swoją drogą to czasami warto też zmienić metodę pozbywania się kłaczków... np. na depilację( cholernie boli kilka pierwszych razy) lub pozbywanie się kremem do depilacji. :tak:
.
a wiesz ze o tym nie pomyslalam, hmmm mam krem do depilacji ale raczej stoi w kacie, teraz jak bede pozbywac sie tego buszu co zapuszczam to uzyje kremu, bo jesli chodzi o depilator to bron boze, nie tam bo potem przed nastepne 2 tyg mam uczulenie i wogole masakra.
niczkus szkoda ze zdechla ci rybka ale za to bedziesz mogla kupic "swieza"hi hi
makro macie wielkie serce ze chcecie przygarnac tego pieska bo ja bym nie mogla nawet gdybym wiedziala ze go uspia, po prostu nie nawidze psow i zreszta wredna malpa ze mnie bez serca:tak::tak::tak:

Witam
u mnie właśnie przechodzi burza mieszkanko posprzątane jeszcze muszę spakować swoją torbę do szpitala bo dla dzidziusia już uszykowane i mogę jechać rodzić położyła bym się na krótką drzemkę ale Wiktoria ma już wakacje i jest w domku muszę ją chyba wysłać do któreś babci na parę dni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AsiaJan gratulacje córeczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry