reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

też się tak pocieszam... narazie mówimy na niego Junior;) poczekamy, zobaczymy... najwyżej urządzę dzisiaj gwałt psychiczny na D , to może zacznie myśleć?:)

reklama
beata ja kiedyś miałam guzka na węźle chłonnym pod pachą, szczerze mówiąc nie pamiętam czy bolało, ale był wyczuwalny
poszłam do lekarki, obmacała mnie i stwierdziła że to od golenia i powinien się wchłonąć... i faktycznie się wchłonął... od tego czasu robię sobie co jakiś czas okres bez golenia i dezodorantu... trzeba częściej pod prysznic, ale wolę to niż potem martwić się czy to rak czy nie rak

moj M tez tak twierdzi ze mam zrobic sobie przerwe od golenia i deo i dlatego narazie zarastam i brzydko pachne:-D:-D:-D ale juz czuje ze jest lepiej bo moge podniesc do gory reke bez bolu, wiec moze to to. swoja droga myje sie co chwila bo w taki upal to ....

KPJM serdeczne gratulacje z okazji narodzin synka

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

AsiaJan serdeczne gratulacje z okazji narodzin córeczki

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

kpjm i asia jan gratuluje lipcowych dzieciaczków:-)

witam sie i ja,jak zwykle duchota i nic sie nie chce robic,nocka ok.Teraz sie nudze bo mój odsypia nocke,a jak wstanie to tyle z niego porzytku co obiad ze mna zje i znów pojedzie na noc.
To teraz czekamy na wieści od marleny i ciekawe co tam u alusi.
Karola to tylko sie cieszyc ze mąż sie poprawił na lepsze,tak trzymac:-)
miłego dzionka lipcówki:-)

Gratulacje dla dziewczyn.... czekam z niecierpliwością na opis porodów:-):-):-)

U mnie od wczoraj niby nic się nie zmieniło nadal mam śluz z lekką krwia.... ale nic mnie nie boli i odpoczywam wiec raczej to jeszcze nie to(tym bardziej że wczoraj byłam u lekarza i pewnie to on po badaniu spowodował te lekkie krwawienie).
Ja też dziewczyny dopisuje się do listy rodzących pod koniec miesiąca.....(23 lipiec).
Tak zaniedbac sie w czytaniu to pózniej ciężko was dogonic.....ale siadam i czytam

Pozdrawiam:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
AsiaJan, Gratulacje!!

Właśnie zobaczyłam, że moja ulubiona rybka mi zdechła :-(. Miałam ją 3 lata, więc jak na rybkę to sporo.
Mąż powiedział, że w weekend kupimy nową :-) i zajmiemy się naszym akwarium, bo ostatnio trochę zaniedbane.

Miałam zaraz jechać na szkołę rodzenia, ale jakieś burze szaleją dookoła i raczej zostanę w domu.

Do góry