Fajnie jest zrobić ze zdjęciami taką płytkę i wyświetlić na projektorze, np po obiedzie. Zrobić podkład muzyczny ( jakaś piosenka sentymentalna dla nich z młodych lat, czerwone gitary lub coś podobnego) i tam zamieścić zdjęcia ich pojedynczo jak byli młodzi potem ich wspólne zdjęcia jak się poznali , zdjęcia za ślubu następnie kolejne zdjęcia jak się dzieci rodziły, z jakiś wczasów itp. Zdjęcia mogą być przeplatane jakimiś powiedzonkami i na końcu zrobić im ładą dedykację. Fajna też taka pamiątka
reklama
Tosika, moi Rodzice też w tym roku maja 35 rocznicę. Nie mam pojęcia co wymyślę, ale będzie to jakaś drobnostka. Wszystko zależy od tego co Rodzice lubią. Moja mama z wyjazdu do SPA ucieszyłaby się, a Tato ... niekoniecznie - straszny z Niego domator. Ale jeżeli Rodzice lubia takie "kliamty", to na pewno będzie to świetny pomysł. Uroczysta kolacja w gronie rodziny/znajomych - fajna sprawa - moi byliby zachwyceni. Prezent praktyczny zawsze jest fajny...
No to pomogłam
Kate, super, że z Antosiem wszystko w porządku. A ty się jazdą nie stresuj, tylko prowadź kiedy się da. Trzeba przeżyć różne sytuacje na drodze ;-)
Fredka, wszystkiego najlepszego dla Starszaka!
U nas tez było dzis cieplutko, tylko bardzo mocno powiewało - a tego nie lubię
No to pomogłam
Kate, super, że z Antosiem wszystko w porządku. A ty się jazdą nie stresuj, tylko prowadź kiedy się da. Trzeba przeżyć różne sytuacje na drodze ;-)
Fredka, wszystkiego najlepszego dla Starszaka!
U nas tez było dzis cieplutko, tylko bardzo mocno powiewało - a tego nie lubię
Witam wieczorkiem
Mały jeszcze się plata pod nogami, ale za chwile idzie sie kapać
Tosika 11 kiloja tez tylko 3 ale mysle ze to i tak dużo jak na 2 tygodnie
Kasia u nas tez wiatr
Fredka sto lat dla Sylwii
Post musiałas niezły lifting tej jabłonce zrobic
KATe super że z Antosiem jest już ok
spokojnej nocki
Mały jeszcze się plata pod nogami, ale za chwile idzie sie kapać
Tosika 11 kiloja tez tylko 3 ale mysle ze to i tak dużo jak na 2 tygodnie
Kasia u nas tez wiatr
Fredka sto lat dla Sylwii
Post musiałas niezły lifting tej jabłonce zrobic
KATe super że z Antosiem jest już ok
spokojnej nocki
dziewczyny jesteście boskie!! normalnie kocham Was:-)
zaraz lecę na stronkę dr Eris ile kosztuje taki romantyczny wypad;-) no i pomysł Post, Kamu ze zdjeciami rewelka może to i dobrze, że dopiero w maju będzie ten obiad, bo teraz jak na święta pojadę to zwinę im zdjęcia i coś wykombinuje szczególnie, ze mamy caly sprzęt do wyświetlania (oj dobrze, ze mam męża wykładowcę) już się nakręciłam
Kic bo my kobiety chudniemy wolniej ale dokladniej
Post mi się już marzy coś w ogródku porobić tylko na moich przyszłych "hektarach" to tylko trawka będziewięc zaopatrzę się w kosę i wio na pole
Kasia moje jedno śpi też -normalnie reeelakssss
Kate każdy popełnia błędy nie przejmuj się i broń boże nie zaprzestawaj jazdy kurcze wiesz jakie ja babole popełnialam np. potrafiłam na drodze krajowej zjechać na pobocze, po wcześniejszym ostrym hamowaniu i bez kierunkowskazu, gdzie na tylku miałam samochód wyprzedzający no po prostu za cicho za mną jechał i go nie zauważyłam albo zostawić samochod na środku skrzyżowania, bo się spsuł (a jeździłam na sławtnych fiatach 126 p) i se poszłam ...po tatę i ruch na pół godziny byl zablokowany;-) a jakie moje zdziwienie bylo jak przysżłam i policja była? i co? później byłam w gazecie ekspertem samochodowym dlatego luzik kochana;-) i super, ze Antoś już zdrowy
wiecie co napaliłam się dzisiaj na buciki dla Tosi:-) wszystko fajnie, tylko, że już jej wiosenne kupilam a te są takie śliczne, normalnie rozczulające czerwone w kwiatuszki:-) i są praktycznie na taką już ciepłą wiosenkę, bo z dziurkami;-) tylko główkowalam jak przekonac M, że są niezbędne, bo to bezsensu wedle niego (co poniekąd ma racje, ale są takie bajeczne) i wykombinowałam, powiedziałam, ze będzie zajączek i po co jakieś zabawki kupować, kiedy dziewczyna uwielbia buty!! (serio jej najlepsza zabawą są buty nieważne czy małe, czy duże, ważne, ze jest to but wyobraźcie sobie, ze ona nie odpusci żadnemu obuwniczemu po drodze, a jak tam wejdzie, to my byśmy mogli iśc na kawę, za 30 min wrócić, a ona by dalej tam była) dobrze wykombinowałam co?
zaraz lecę na stronkę dr Eris ile kosztuje taki romantyczny wypad;-) no i pomysł Post, Kamu ze zdjeciami rewelka może to i dobrze, że dopiero w maju będzie ten obiad, bo teraz jak na święta pojadę to zwinę im zdjęcia i coś wykombinuje szczególnie, ze mamy caly sprzęt do wyświetlania (oj dobrze, ze mam męża wykładowcę) już się nakręciłam
Kic bo my kobiety chudniemy wolniej ale dokladniej
Post mi się już marzy coś w ogródku porobić tylko na moich przyszłych "hektarach" to tylko trawka będziewięc zaopatrzę się w kosę i wio na pole
Kasia moje jedno śpi też -normalnie reeelakssss
Kate każdy popełnia błędy nie przejmuj się i broń boże nie zaprzestawaj jazdy kurcze wiesz jakie ja babole popełnialam np. potrafiłam na drodze krajowej zjechać na pobocze, po wcześniejszym ostrym hamowaniu i bez kierunkowskazu, gdzie na tylku miałam samochód wyprzedzający no po prostu za cicho za mną jechał i go nie zauważyłam albo zostawić samochod na środku skrzyżowania, bo się spsuł (a jeździłam na sławtnych fiatach 126 p) i se poszłam ...po tatę i ruch na pół godziny byl zablokowany;-) a jakie moje zdziwienie bylo jak przysżłam i policja była? i co? później byłam w gazecie ekspertem samochodowym dlatego luzik kochana;-) i super, ze Antoś już zdrowy
wiecie co napaliłam się dzisiaj na buciki dla Tosi:-) wszystko fajnie, tylko, że już jej wiosenne kupilam a te są takie śliczne, normalnie rozczulające czerwone w kwiatuszki:-) i są praktycznie na taką już ciepłą wiosenkę, bo z dziurkami;-) tylko główkowalam jak przekonac M, że są niezbędne, bo to bezsensu wedle niego (co poniekąd ma racje, ale są takie bajeczne) i wykombinowałam, powiedziałam, ze będzie zajączek i po co jakieś zabawki kupować, kiedy dziewczyna uwielbia buty!! (serio jej najlepsza zabawą są buty nieważne czy małe, czy duże, ważne, ze jest to but wyobraźcie sobie, ze ona nie odpusci żadnemu obuwniczemu po drodze, a jak tam wejdzie, to my byśmy mogli iśc na kawę, za 30 min wrócić, a ona by dalej tam była) dobrze wykombinowałam co?
Moje juz też spi
Tosika oj widzę że ty też masz "świra" na punkcie butówmy tez mamy takie z dziurkami, a teraz mu kupilam takie za kostkę pełne na rzepy z Bartka,ale cudne są no i u mnie jeszcze wózki dochodzą;-)
spokojnej nocki!
Tosika oj widzę że ty też masz "świra" na punkcie butówmy tez mamy takie z dziurkami, a teraz mu kupilam takie za kostkę pełne na rzepy z Bartka,ale cudne są no i u mnie jeszcze wózki dochodzą;-)
spokojnej nocki!
Przypominamy się, pozdrawiamy i ślemy wszystkim moc buziaków. U nas wszystko ok, Jula rośnie jak na drożdżach, jest zdrowa i cudna, a po Świętach wysyłamy ją do żłobka. Oj, będzie się działo!!! Trzymajcie za nas kciuki Dam znać, co i jak
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Tosika..u nas niestety nie ma Zajączka Ika też uwielbia buty i na sezon mamy już kilka //ojciec tylko wzdycha jak widzi nową parę no ale Panu idealnemu nie wypada inaczej nie????
Idę lulu..postukałam drutami, sprułam ogromny szal zakupiony za grosze w lumpexie...będzie na następną zimę dzierganie bo wełna cudna
dobranoc
Wszelki duch...Magdzik???
Idę lulu..postukałam drutami, sprułam ogromny szal zakupiony za grosze w lumpexie...będzie na następną zimę dzierganie bo wełna cudna
dobranoc
Wszelki duch...Magdzik???
reklama
Witam!
W imieniu córci dziękuję BB ciotkom za życzenia
niby wiek poważny a wszystkie prezenty na noc ulokowały się przy łóżku
My dziś wcześniej od skowronków 5.35!uhh
Tosika będzie fajowa imprezka,świetny pomysł ze zdjęciami
Kate absolutnie się nie zrażaj błędami tylko wsiadaj i wsiadaj,nikt od razu nie jest idealnym kierowcą
Kic ja mam słabość do czapek dla dziewczyn no i jest w czym wybierać
a na M teraz mam swój sposób nawet jak nowe to mówie że po Sylwii
Kasia moi też bardziej ucieszyliby się z praktycznego giftu np zmywarka się mojej mamie marzy
Miłego dnia!
W imieniu córci dziękuję BB ciotkom za życzenia
niby wiek poważny a wszystkie prezenty na noc ulokowały się przy łóżku
My dziś wcześniej od skowronków 5.35!uhh
Tosika będzie fajowa imprezka,świetny pomysł ze zdjęciami
Kate absolutnie się nie zrażaj błędami tylko wsiadaj i wsiadaj,nikt od razu nie jest idealnym kierowcą
Kic ja mam słabość do czapek dla dziewczyn no i jest w czym wybierać
a na M teraz mam swój sposób nawet jak nowe to mówie że po Sylwii
Kasia moi też bardziej ucieszyliby się z praktycznego giftu np zmywarka się mojej mamie marzy
Miłego dnia!
Ostatnia edycja: