reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witajcie dziś u nas pochmurno, szkoda. Ale dobrze że i tak nie ma zimy.
Magdzik zaglądaj częściej!!!! Powodzenia w żłobku, oby Julci się spodobało.
Fredka to chyba normalne , że do pewnego wieku przeenty się bardzo przeżywa. Jeśli chodzi o zmywarkę to teściowa moja sobie zażyczyła na 60 -te urodziny i trzeba będzie zrobić zrzutkę z bratem D i teściem , może uda się kupić coś sensownego. Chociaż nie wiem jak nasz budżet. A ciekawa jestem co teście kupią D na 30-tkę, bardzo lubię moich teściów ale jeślu chodzi o jakieś imieniny czy urodziny nasze to nigdy od nich nic nie dostajemy, a od moich rodziców zawsze. Teraz teściowa sama wyskoczyła , że chce na te urodziny zmywarkę, ja chyba muszę powiedzieć że na 30 urodziny chcę aby dołożyli nam do naprawy auta;-):-D Oczywiście żartuje ( ale fajnie by było)

reklama
My oczywiście też od bardzo dawna na nogach. Ale tragicznie nie było ;-) U nas jeszcze nie pada, ale wiszą ołowiane chmury :-/

Hej!
no u nas znów pobudka o 5.15,ale sie nie dałam,młody troche powył w łóżeczku i jakoś do 6 jeszcze później pospał.A ja do 8:-D:-D:-D,a co od czego jest tata?
Tosika eeee kochana,słonecznik to bardzo kaloryczne tworzywo,aczkolwiek wciągające-wiem z autopsji:sorry2::-p,a i jeszcze tak na noc...Lepiej bierz druty,bo to ci wychodzi kapitalnie:tak:Co do prezentu to obiad i masza super pomysł i te zdjęcia na projektorze:tak::tak:A co do SPA to zależy co kto lubi,bo u nas by to nie przeszło-mój tata by nie pojechał:no:"a na co mi to" by było,natomista z praktycznej pralki by się ucieszyli:tak:,albo z jakiegoś weekendu w górach czy nad morzem,bo macie blisko:tak:
kamu coś nie teges ta twoja teściowa,sama sobie prezent zażyczyła,a wam to już nigdy nie kupi:confused:A może wy nie macie eraz kasy na takie wypasione prezenty:confused: ,ale tak to teraz nie wypada jej cokolwiek powiedzieć,no chyba ,że delkitanie,wspomnieć,że macie dużo wydatków i na prezent dla nie wam nie starczy:sorry2:

Dobra kochane ,zmykam,bo właśnie warzywa na zupę kroję,a zupa mi zaraz górą wyleci:sorry2:.
U nas pada buuuuuuuuu:-:)-:)-:)baffled::baffled:

U nas wstawanie i owszem tragicznie...5.40...do tego R mnie tak paskudnie wkurzył od rana, że zaraz jak pozew machnę... w związku z tym odezwę się wieczorem:)

Też mnie wczoraj ten.... wkurzył. Nie mam zamiaru dzisiaj z nim gadać, jeszcze chyba nie widzi, że powinien przeprosić.
Nie mam zamiaru się do niego odzywać, obiadu też nie będzie, dobrze, że już poszedł a humor spitolony.

Hejka.Misia nie spala wczoraj w dzien i dzis wstala 8.45:szok:
Tosika super te pomysly dziewczyny Ci podaly:tak: My za duzo nie karzemy Sebie pilnowac malej. Czasami go prosze zeby posprzatal zabawki po niej lub wyrzucil pampersa i tyle.:tak:
Survi oby R chumor sie poprawil:tak:
Kamu ale macie kosmiczna cene ze naprawe:-( I tesciowa niezly prezent sobie zazyczyla:tak:
Madzia u nas tez pada i wieje zimny wiatr:-(
OOOO Magdzik witaj! Zagladaj czesciej:tak:
Fredka spoznione zyczenia dla Sylwi:tak: Pamietam moje 7 urodziny, bo wtedy dostalam najwiecej prezentow, mialam je poukladane w rzadku na podlodze:-D
Kic jak pomysle ile butow chce kupiv Misi to glowa mnie boli. Jedne do spodniczki, adidasy, balerinki itp.:-D
Przez ta pogode juz mi sie nic nie chce:baffled:Wczoraj rozpierala mnie energia a dzis:wściekła/y: Coz od srody ma sie znowu ocieplic:tak:
Misia wola ze chce kupe ale jak chce taka normalna kupe, bo jak ma rozwolnienie to robi i nic nie mowi:no: Wczoraj chodzila chyba z godzine bez pieluchy i nie zsikala sie:tak: Mamy maly sukces ale pewnie jeszcze dluga droga:tak:
No nic milego dnia zycze:tak:

hej
u nas pada
jestem rozmemlana, dzieci tez; chca sie bawic ciagle a mi sie nie chce; i mam tyle na glowie dzisiaj
buuu
spadam, bo nie chce smecic

No też mnie zbiła z tropu z tą zmywarką , ale ja to mam generalnie gdzieś, powiemy teściowi że możemy dać 200-250 zł i koniec na więcej nas nie stać, resztę niech dokładają D brat ( oni z kasą super stoją bo oboje bardzo dobrze zarabiają) i teściu . Nie zmienia to jednak faktu , że mam fajną teściową , pierwszy raz tak wyskoczyła.
Surv i haszi szybkiego pogodzenia.:-)
A ja w pracy siedzę, a przed wyjściem rano poprzestawiałam meble w dużym pokoju, jak D przyjdzie to się zdziwi. Ale podoba mi się i to bardziej niż wcześniej było.

Dorka super postepy bez pieluchy.Zazdrościmy:tak:
Widzę,że dzisiaj nie tylko pogoda zepsuła humory,ale co poniektóre osobniki w domu również:sorry2:
Mój narazie w porząsiu,dzieckiem się zajął,poodkurzal,poszukał czegoś o co prosiłam przez dwa tygonie:baffled:ale wiecie....,cobym nie zapeszyła.
Jedyne co,to zamiast się z dzieckiem na tyle bawić co by nie usnęło za szybko,to siadł i mu bajki czytał,no i młody usnął na amen:sorry2:A miał zupkę zjeść i mieliśmy iść się przespać na spacerze.A w sumie to i dobrze wyszło,bo jeszcze 5 minut temu słonko świeciło,a teraz znów pada,to i tak nici ze spaceru.Ledwo co zdążyłam pranie wywiesić na dworze i za chwilę je zbierałam,a rozochocona pogodą wstawiłam nawet kolejne i nie wiem gdzie je teraz powieszę:confused::baffled:
Dobra zjadłam Maciusiową zupkę to się może kimnę razem z nim:tak:

reklama
witajcie z rana:-)
a u nas co by rownowaga była, to Tosia wstala o 24tej i stwierdziła, że już jej starczy spania:baffled: i buszowala z mamą do 3ciej:sorry2: i nic nie dalo zgaszone swiatlo:no: a że w naszym łóżko łajza mała byla, to uskuteczniała zabawy przy rurze, zabieranie poduszek, wkladanie paluszkow to do nosów(oczywiście naszych:dry:) i tak mi bylo ogolnie milo:sorry2: a nad ranem też zrobila niespodziankę, bo wtala o 8mej:baffled: ale wtedy tatuś przejał paleczkę i mamusia pospała do 11tej:-D ależ mi bylo dobrze:-) mniam...
Kic to piąteczka:-D:-D:-D:-D:-D ja mam dosłownie bzika na punkcie butów i szczerze nie przyznam się ile ich tak naprawdę mam:zawstydzona/y: ogólnie mogę nie być u gory przyodziana ale buty ladne muszą być:-p no i proszę dziewczynka chyba mój chcarakter odziedziczyla:baffled::-D
Surv, Haszi trzymajcie się kochane:tak: pogoda jest również niesprzyjająca :no:
Kamu oj dziwna ta Twoja teściowa:sorry2: jeśli chodzi o prezenty, taka roszczeniowa:no: ale ja zauważylam, że moja mama jest podobna:sorry2: ona sobie zawsze zażyczy jakiś prezent i to też taki, że aż za portfel łapie:dry: tylko, że ona nam kupuje tyż, ale nie zawsze takie wypasione jak sobie wymyśli:nerd: i ja też lubie przemebelki:-p
Dorka no gratki dla Misi:tak: zuch dziewczynka!!
Fredka a wiesz, ze mój mały nastolatek do tej pory potrafi z prezentami zasypiać:-D:-D:-D:-D i ja też potarfię mydlić M oczy, typu jak zobaczy nową rzecz to ja na to: No wiesz przecież to już daaaaawno (czyt. wczoraj:-p) kupilam:wściekła/y::wściekła/y: Ty nigdy nie patrzysz na mnie i się nie zachwycasz:wściekła/y: itd....:-D:-D:-D:-D:-D
Magdzik bedziemy, będziemy trzymac:-)
Madzia a teściowa Wam nie gotuje? bo ja bym pewnie wykorzystaywala sytuację pomieszkiwania pod wspolnym dachem:-D

a my zaraz lecimy do teściowej;-) a u nas normalnie prawie wichura:szok:

Do góry