reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Fajnie jest zrobić ze zdjęciami taką płytkę i wyświetlić na projektorze, np po obiedzie. Zrobić podkład muzyczny ( jakaś piosenka sentymentalna dla nich z młodych lat, czerwone gitary lub coś podobnego) i tam zamieścić zdjęcia ich pojedynczo jak byli młodzi potem ich wspólne zdjęcia jak się poznali , zdjęcia za ślubu następnie kolejne zdjęcia jak się dzieci rodziły, z jakiś wczasów itp. Zdjęcia mogą być przeplatane jakimiś powiedzonkami i na końcu zrobić im ładą dedykację. Fajna też taka pamiątka

reklama
Tosika, moi Rodzice też w tym roku maja 35 rocznicę. Nie mam pojęcia co wymyślę, ale będzie to jakaś drobnostka. Wszystko zależy od tego co Rodzice lubią. Moja mama z wyjazdu do SPA ucieszyłaby się, a Tato ... niekoniecznie - straszny z Niego domator. Ale jeżeli Rodzice lubia takie "kliamty", to na pewno będzie to świetny pomysł. Uroczysta kolacja w gronie rodziny/znajomych - fajna sprawa - moi byliby zachwyceni. Prezent praktyczny zawsze jest fajny...
No to pomogłam:-p
Kate, super, że z Antosiem wszystko w porządku. A ty się jazdą nie stresuj, tylko prowadź kiedy się da. Trzeba przeżyć różne sytuacje na drodze ;-)
Fredka, wszystkiego najlepszego dla Starszaka!

U nas tez było dzis cieplutko, tylko bardzo mocno powiewało - a tego nie lubię:no:

Witam wieczorkiem:happy2:
Mały jeszcze się plata pod nogami, ale za chwile idzie sie kapać:-p
Tosika 11 kilo:szok:ja tez tylko 3 ale mysle ze to i tak dużo jak na 2 tygodnie:-p
Kasia u nas tez wiatr:dry:
Fredka sto lat dla Sylwii:tak:
Post musiałas niezły lifting tej jabłonce zrobic:-p:-D
KATe super że z Antosiem jest już ok:tak:
spokojnej nocki

dziewczyny jesteście boskie!! normalnie kocham Was:-)
zaraz lecę na stronkę dr Eris ile kosztuje taki romantyczny wypad;-) no i pomysł Post, Kamu ze zdjeciami rewelka:tak: może to i dobrze, że dopiero w maju będzie ten obiad, bo teraz jak na święta pojadę to zwinę im zdjęcia i coś wykombinuje:tak: szczególnie, ze mamy caly sprzęt do wyświetlania (oj dobrze, ze mam męża wykładowcę:-p:-p:-p) już się nakręciłam:-D:-D:-D:-D
Kic bo my kobiety chudniemy wolniej ale dokladniej:-p
Post mi się już marzy coś w ogródku porobić:-p tylko na moich przyszłych "hektarach" to tylko trawka będzie:sorry2::-pwięc zaopatrzę się w kosę i wio na pole:-D
Kasia moje jedno śpi też -normalnie reeelakssss:-p
Kate każdy popełnia błędy:tak: nie przejmuj się i broń boże nie zaprzestawaj jazdy:no: kurcze wiesz jakie ja babole popełnialam:szok: np. potrafiłam na drodze krajowej zjechać na pobocze, po wcześniejszym ostrym hamowaniu i bez kierunkowskazu, gdzie na tylku miałam samochód wyprzedzający:-p:sorry2: no po prostu za cicho za mną jechał i go nie zauważyłam:-p:-p:-p:-p albo zostawić samochod na środku skrzyżowania, bo się spsuł (a jeździłam na sławtnych fiatach 126 p) i se poszłam:sorry2::baffled::cool2: ...po tatę:-p i ruch na pół godziny byl zablokowany;-) a jakie moje zdziwienie bylo jak przysżłam i policja była?:confused::dry::-p i co? później byłam w gazecie ekspertem samochodowym:-p dlatego luzik kochana;-) i super, ze Antoś już zdrowy:tak:

wiecie co napaliłam się dzisiaj na buciki dla Tosi:-) wszystko fajnie, tylko, że już jej wiosenne kupilam:sorry2: a te są takie śliczne, normalnie rozczulające:-p czerwone w kwiatuszki:-) i są praktycznie na taką już ciepłą wiosenkę, bo z dziurkami;-) tylko główkowalam jak przekonac M, że są niezbędne:confused:, bo to bezsensu wedle niego (co poniekąd ma racje:zawstydzona/y:, ale są takie bajeczne:-D) i wykombinowałam, powiedziałam, ze będzie zajączek:-D i po co jakieś zabawki kupować, kiedy dziewczyna uwielbia buty!! (serio jej najlepsza zabawą są buty:-p nieważne czy małe, czy duże, ważne, ze jest to but:-D wyobraźcie sobie, ze ona nie odpusci żadnemu obuwniczemu po drodze, a jak tam wejdzie, to my byśmy mogli iśc na kawę, za 30 min wrócić, a ona by dalej tam była:-D:-D) dobrze wykombinowałam co?:-p

Moje juz też spi:tak::-D
Tosika oj widzę że ty też masz "świra" na punkcie butów:-p:-Dmy tez mamy takie z dziurkami, a teraz mu kupilam takie za kostkę pełne na rzepy z Bartka,ale cudne są:-p:-p no i u mnie jeszcze wózki dochodzą;-):tak::-D:-D
spokojnej nocki!

Przypominamy się, pozdrawiamy i ślemy wszystkim moc buziaków. U nas wszystko ok, Jula rośnie jak na drożdżach, jest zdrowa i cudna, a po Świętach wysyłamy ją do żłobka. Oj, będzie się działo!!! Trzymajcie za nas kciuki:) Dam znać, co i jak:)

Tosika..u nas niestety nie ma Zajączka :( Ika też uwielbia buty i na sezon mamy już kilka :)//ojciec tylko wzdycha :) jak widzi nową parę :) no ale Panu idealnemu nie wypada inaczej nie???? :)
Idę lulu..postukałam drutami, sprułam ogromny szal zakupiony za grosze w lumpexie...będzie na następną zimę dzierganie bo wełna cudna
dobranoc
Wszelki duch...Magdzik???

reklama
Witam!

W imieniu córci dziękuję BB ciotkom za życzenia
niby wiek poważny a wszystkie prezenty na noc ulokowały się przy łóżku

My dziś wcześniej od skowronków 5.35!uhh

Tosika będzie fajowa imprezka,świetny pomysł ze zdjęciami

Kate absolutnie się nie zrażaj błędami tylko wsiadaj i wsiadaj,nikt od razu nie jest idealnym kierowcą

Kic ja mam słabość do czapek dla dziewczyn no i jest w czym wybierać
a na M teraz mam swój sposób nawet jak nowe to mówie że po Sylwii

Kasia moi też bardziej ucieszyliby się z praktycznego giftu np zmywarka się mojej mamie marzy

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry