reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
żyjemy
było fajnie bardzo
młody w kościele grzeczny.
połowę mszy przespał, przebudził się aby oprotestować oblewanie wodą (ksiądz szczodry był)
Obiadu nie przypaliłam gości nakarmiłam a młoda śpi jeszcze i jęczy przez sen....och miała wrażeń i animatorów pełno..ale dzielnie wytrzymała do wieczora z uśmiechem na twarzy...:-):-):-):-):-):-):-) ale umeczenie wymalowane na twarzy.....bezcenne. jak dostanę fotki to Wam wkleję..za chwilkę parę z chrztu postaram się wrzucić póki dream team śpi

Nie zaglądałam wczoraj bo imprezka się skończyła po 20-tej o po obrządzeniu inwentarza gospodarze udali się na spoczynek

KasiaDe...ale masz jazdę...a drapie się dziewczynka???
Miałam ospę po raz drugi parę lat temu ...kosmos....powrotu do zdrowia życzę szybkiego
Izabelka...a u Ciebie znowu szpital
...może syropek pomoże,,,mnie by chyba przez gardło nie przeszedł
oki to zmykam poszukać fotek
żyjemy
było fajnie bardzo
młody w kościele grzeczny.

Obiadu nie przypaliłam gości nakarmiłam a młoda śpi jeszcze i jęczy przez sen....och miała wrażeń i animatorów pełno..ale dzielnie wytrzymała do wieczora z uśmiechem na twarzy...:-):-):-):-):-):-):-) ale umeczenie wymalowane na twarzy.....bezcenne. jak dostanę fotki to Wam wkleję..za chwilkę parę z chrztu postaram się wrzucić póki dream team śpi

Nie zaglądałam wczoraj bo imprezka się skończyła po 20-tej o po obrządzeniu inwentarza gospodarze udali się na spoczynek

KasiaDe...ale masz jazdę...a drapie się dziewczynka???
Miałam ospę po raz drugi parę lat temu ...kosmos....powrotu do zdrowia życzę szybkiego
Izabelka...a u Ciebie znowu szpital

oki to zmykam poszukać fotek
Izabelka
Oski i Wercia
hej mamcie
ja nie moge sie dobudzic i pije wlasnie kawusie
Post ciesze sie,ze wszystko sie udalo
czytalam sobie w nocy do 24, musialam ksiazke skonczyc
i zaspalam na antybiotyk
nie slyszalam budzika, szok!!!
Oskar poszedl do przedszkola, maz zapomnial mu dac sniadanie
no jak mozna zapomniec dziecku dac sniadanie......ja tego nie kumam
dobrze,ze tam zje
ogolnie mam na 11.30 i pelno roboty w domu
i tez zycze milego dnia
ja nie moge sie dobudzic i pije wlasnie kawusie
Post ciesze sie,ze wszystko sie udalo

czytalam sobie w nocy do 24, musialam ksiazke skonczyc

Oskar poszedl do przedszkola, maz zapomnial mu dac sniadanie

ogolnie mam na 11.30 i pelno roboty w domu
i tez zycze milego dnia
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Izabelka...jak się złowi szczupaka to można o Całym świecie zapomnieć

...

Izabelka
Oski i Wercia
nie mow, a jak dwa i uciekl szczupak gigant to trzeba to oblac i gadac caly wieczor; się nasluchalam wczoraj, dobrze,ze drinka mialam 

a tu taka ksiazka na mnie czekala; ale przecieze musialam posluchac milion razy; ze paszcze mial jak jego glowa 

survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam się z wyjcem w tle, coś lewą nogą dziś wstała i od rana jest awantura o wszystko... zdesperowana dałam jej wstrętne chińskie pianinko, w którym koń mówi "bueee", a krówka "baaa", bo już wolę te dźwięki, niż jęki i głuchy odgłos walenia głową o panele
Post, no to chrzest poszedł koncertowo, a mały jak na prawdziwego faceta przystało w towarzystwie robił dobre wrażenie
Widziałam zdjęcia na zamkniętym - cudnie całą rodzinką wyglądaliście
Dorka, ale fajnie że bony będą - to od razu poprawia humor, nie?;-) R w pracy też pewnie coś dostanie, ale oni mają dziwny zwyczaj dawania gotówki 23 grudnia
Co do diety, to ja sobie dałam spokój
Nie jestem w stanie wytrzymać reżimu żywnościowego, lubię dobrze zjeść i nie mogę życ bez czekolady, więc dopóki nie wyglądam jak mały hipopotam, to sobie odchudzanie daruję;-)
Syrenka wróciła w gotowości bojowej do odpalenia ryczącego megafonu, więc spadam na razie. Miłego dnia

Post, no to chrzest poszedł koncertowo, a mały jak na prawdziwego faceta przystało w towarzystwie robił dobre wrażenie

Dorka, ale fajnie że bony będą - to od razu poprawia humor, nie?;-) R w pracy też pewnie coś dostanie, ale oni mają dziwny zwyczaj dawania gotówki 23 grudnia

Co do diety, to ja sobie dałam spokój

Syrenka wróciła w gotowości bojowej do odpalenia ryczącego megafonu, więc spadam na razie. Miłego dnia

wiatjcie moje drogie:-)
a ja niewiem gdzie ręce wlozyc
nianio-sprzątaczka napisąl mi sms-a, że rezygnuje, bo dostała ofertę z urzędu pracy (tiiiiiaaaa jakbym miała chodzić przez bite cztery godz. za rączkę z apodyktycznym dzieciorem, to też bym się każdej innej pracy imała
) aczkolwiek na moje przeczucie to dziewczyna w ciąży była (non stop latała na siusiu;-)) no i tym sposobem mam dzisiaj co robić, jedną ręcką prowadzam córcie, ktora chce wszystkiego dotknąć, wszystko zobaczyć i zjeśc
drugą ma ścierkę i kurze chociaż po wierzchu wycieram, nogą mieszam gotujacą zupą i drugą układam grafiki
no a teraz dzieciorek poszedł spać, więc ja szybciutko najważniejsze rzezcy musze zrobić, czyli najpierw bb, poźniej doprowadzić siebie do porządku n(niewiem jak u Was ale moja panna za chiny mi głowy nie da umyć
kurcze coś nie teges jest, bo mi dzisia coś zaczęła plakać
a śpi tylko 40min
Post no widzisz jakiego grzecznego synka masz;-) jak nic po Ice poszedł;-) lecę zaraz na zamkniety
no nie pamietam co więcej miałam napisać
a ja niewiem gdzie ręce wlozyc

Post no widzisz jakiego grzecznego synka masz;-) jak nic po Ice poszedł;-) lecę zaraz na zamkniety

no nie pamietam co więcej miałam napisać

Witam,
Post brawo dla Cinka
Ika tez sie niezle spisala
I Wy daliscie rade.
Tosika to Ci sie nazbieralo:-(Faktycznie dziwna sparawa z ta niania i tylko sms, mogla zadzwonic
Survi chyba Florka wstala lewa noga,co? A jesli chodzi o bony to byly plotki ze ich nie bedzie w tym roku,ale pozniej okazalo sie ze ma byc wiecej niz w tamtym roku
Wiec jestem szczesliwa choc w styczniu podatek mi zabiora od tych bonow a bony na 500zl
Iza moze jestes przemeczona i nie uslyszalas budzika? A o ktorej malej dajesz antybiotyk?
Kamu jak tam dzien w pracy? Juz niedlugo koniec
Wlasnie zjadlam obiad(grochowke), mala polozylam do lozeczka zeby miec chwile spokoju na bb a mala lobuziara chyba nie bedzie spala
Dzis wieczorem z siostra G Sylwia idziemy po dlugiej przerwie na cwiczenia z p.Stefanem:-)
Post brawo dla Cinka

Tosika to Ci sie nazbieralo:-(Faktycznie dziwna sparawa z ta niania i tylko sms, mogla zadzwonic

Survi chyba Florka wstala lewa noga,co? A jesli chodzi o bony to byly plotki ze ich nie bedzie w tym roku,ale pozniej okazalo sie ze ma byc wiecej niz w tamtym roku

Iza moze jestes przemeczona i nie uslyszalas budzika? A o ktorej malej dajesz antybiotyk?
Kamu jak tam dzien w pracy? Juz niedlugo koniec

Wlasnie zjadlam obiad(grochowke), mala polozylam do lozeczka zeby miec chwile spokoju na bb a mala lobuziara chyba nie bedzie spala

pabla27
Fanka BB :)
jejku, czy Wy musicie tyle pisać teraz, jak ja nie mam czasu czytać
;-)
Surv - udanego dnia z Potwornicką, może teraz już lepszy humor złapała? i współczuję tych nocnych maratonów usypiania....
Dorka - to się dzisiaj pogimnastykujesz:-):-)
Tosika - mam nadzieję że uda Ci się wszystko ogarnąć w domku, Ty obrotna kobietka jesteś:-) Lena daje sobie głowę umyć bez problemu.
Kamu - współczuję Ci sytuacji z koleżanką:-( musi jej być bardzo cieżko....
u nas jakoś leci, ja dziś wolne - posiedziałam z młodą, M z teściową od rana w szpitalu i wrócili dopiero około 13:;00. Jutro teściowa z leną posiedzi a w środę młoda już do żłobka. Teściowa miała iść do szpitala w środę już na operację, ale dziś sie okazało że jakis zabieg ginekologiczny jeszcze potrzebny przed operacją i wszystko znów się odwlecze....

Surv - udanego dnia z Potwornicką, może teraz już lepszy humor złapała? i współczuję tych nocnych maratonów usypiania....
Dorka - to się dzisiaj pogimnastykujesz:-):-)
Tosika - mam nadzieję że uda Ci się wszystko ogarnąć w domku, Ty obrotna kobietka jesteś:-) Lena daje sobie głowę umyć bez problemu.
Kamu - współczuję Ci sytuacji z koleżanką:-( musi jej być bardzo cieżko....
u nas jakoś leci, ja dziś wolne - posiedziałam z młodą, M z teściową od rana w szpitalu i wrócili dopiero około 13:;00. Jutro teściowa z leną posiedzi a w środę młoda już do żłobka. Teściowa miała iść do szpitala w środę już na operację, ale dziś sie okazało że jakis zabieg ginekologiczny jeszcze potrzebny przed operacją i wszystko znów się odwlecze....
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas zabawy w dorosłą dziewczynkę ciąg dalszy...wstałyśmy o ósmej i do tej pory drzemki nie było
Młoda chodzi po domu jak zombie na automacie ale położyć i uśpić się nie da...na szczęście nie ma już siły sie awanturować za bardzo
Nic, moze tradycyjnie przyśnie przy obiedzie z widelcem w buzi:-)
Robota leży i kwiczy, bo do nie dawna chodziłyśmy po domu obie zanim młoda nie zaczaiła, że w sumie może i sama dreptać te kilometry - więc szykuje się kolejna nocka, a i tak skupić się za bardzo nie mogę, bo siedzę i myślę o dzisiejszych niusach
Nic idę podkręcić gaz pod ziemniakami, żeby już szybciej ten usypiający obiad zaserwować
Tosika, no a Ty masz w miarę grzeczne dziecko....moim niedługo już i najbardziej zaprzyjaźnione nianie nie zechcą sie zajmować
Siostra z babysittingiem niespodziewanie odpadła...przyjdzie ochroniarz mi do Florki zatrudniać
Dorka, udanego spotkania z panem Stefanem

Robota leży i kwiczy, bo do nie dawna chodziłyśmy po domu obie zanim młoda nie zaczaiła, że w sumie może i sama dreptać te kilometry - więc szykuje się kolejna nocka, a i tak skupić się za bardzo nie mogę, bo siedzę i myślę o dzisiejszych niusach

Tosika, no a Ty masz w miarę grzeczne dziecko....moim niedługo już i najbardziej zaprzyjaźnione nianie nie zechcą sie zajmować

Dorka, udanego spotkania z panem Stefanem